- 17 Mart 2015
- 992
- 582
- 30
-
- Konu Sahibi Melegim2502
Evet yumurtlama günlerini takip edersen çabuk sonuç alırsın. Ama stres yapma. Bide iliskiden sonra kalkip duş alma hemen.
Evet 3 bucuk aylik. Ben evlendikten 3 ay sonra tutturdum. Ama yumurtlamayı takip ettim.
Engel olurmu bilmiyorum ama benimde düzensizdi. Benim yumurtamda sorun vardı çatlamıyodu. Klomen kullandım o ay hamile kaldım. Yani yumurtamı çatlattı o hap. Bende senin gibi çok kafama takıyodum. Hamile birini görünce kıskanıyodum.MASALLAH diyelim :) rabbim isteyen herkeze nasip etsin benim adetim 2 aydir düzensiz hamile kalmaya engelmi ?
Ayaklarını yukarı dik ben öyle yapıyodum. Yastığı ilişki sırasında koy ki rahat ilerlesin spermler.Birsey daha sormak istiyorum ben iliskiden sonra belimin altina yastik felan koymuyorum sirt ustu duz yatiyorum öyle
Engel olurmu bilmiyorum ama benimde düzensizdi. Benim yumurtamda sorun vardı çatlamıyodu. Klomen kullandım o ay hamile kaldım. Yani yumurtamı çatlattı o hap. Bende senin gibi çok kafama takıyodum. Hamile birini görünce kıskanıyodum.
Sen cok stres yapiyosun cok kafana takiyosun. Stresle hormonlarini etkiliyosun butun sorun bu. Bak stres yaptigin icin adet duzeninide bozdun. Baska seylerle ugras mesala orgu isi stres atarsin. O konuya odaklanma.Doktora hic bir problem yok demisti gecen ay yonede icim rahat etmedi hic böyle düzensiz olmazdim
Birseylerle oyalanmam lazim evet ben cok takiyorum butün sorun bu herhaldeSen cok stres yapiyosun cok kafana takiyosun. Stresle hormonlarini etkiliyosun butun sorun bu. Bak stres yaptigin icin adet duzeninide bozdun. Baska seylerle ugras mesala orgu isi stres atarsin. O konuya odaklanma.
Bak Allah olmayacak şeyin hayalini bile kurdurmazmış. Sen bu çocuğu istiyosun illaki olacak. Sen başla patik falan örmeye. Ben hamile kalmadan bi tane bebek paltosu örmüştüm o psikolojiyle. Ben inanıyorum en kisa zamanda sonuç alacaksın. Peki eşine sperm testi yapıldımı.Birseylerle oyalanmam lazim evet ben cok takiyorum butün sorun bu herhalde
Bak Allah olmayacak şeyin hayalini bile kurdurmazmış. Sen bu çocuğu istiyosun illaki olacak. Sen başla patik falan örmeye. Ben hamile kalmadan bi tane bebek paltosu örmüştüm o psikolojiyle. Ben inanıyorum en kisa zamanda sonuç alacaksın. Peki eşine sperm testi yapıldımı.
Yok bende oyle birsey olmadi. Evet doktorlar bir yil geçmeden tedavi vermiyo. Ben isi hizlandirmak icin doktora yalan attim bir yildir olmuyo demiştim. 1 yil dogal yolla olmasini bekliyo doktorlar.Bende düsün bisuru bebek kiyafeti aldim
Canim ben almanyada yasiyorum doktor bekle dedi 1 yil gecmeden birsey yapmiyolarmis bende 2 hafta önce 2 gün kirmizi pembe gibi lekelenme oldu 4-5 günde kahvee rengi sende hic öyle birsey oldumu
Yok bende oyle birsey olmadi. Evet doktorlar bir yil geçmeden tedavi vermiyo. Ben isi hizlandirmak icin doktora yalan attim bir yildir olmuyo demiştim. 1 yil dogal yolla olmasini bekliyo doktorlar.