Anne olmak istiyorum insallah :(

Melegim2502

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
992
582
30
Merhaba kizlar ben yeni üyeyim
Bende anne olmak istiyorum insallah 6aydir bekliyorum cok uzun bir süre degil tabi ama insan sabirsizlaniyo hele de ben :) cok takiyorum hep hamileligi dusunuyorum 2 aydir adetim cok düzensiz doktora gidiyorum hersey yolunda diyo adet düzensizligi hamile kalmama engel olurmu?

Olur sabır et. Yillarca bekleyenler var akışına birakki stres yapma stres iyi gelmiyo.

Ben cok takiyorum butün günüm onunla geciyo desem yeridir cokta uzuluyorum olur insallah beklicem mecbur adetim düzensizlesti ama ondanda korkuyorum engel olurmu diye

kafaya takarsan olmaz tabii. 6 ay demek 6 kere adet olmak demek, 6 kere denemek demek. zaten yumurtlama ayda 1 veya 2 kere oluyor. çok ıstersen olmaz..
iste ama bır ayarın olsun. takma bu kadar.. yumurtlama teslerı falan oluyor onlardan denedın mı?

Evet yumurtlama günlerini takip edersen çabuk sonuç alırsın. Ama stres yapma. Bide iliskiden sonra kalkip duş alma hemen.

Onuda bu ay denicem insallah:)
Haklisin sabirli olmayi ögrencem insallah 20 yasindayimm daha acelem yok diyorum 2 dkk sonra yine aklima geliyo hic bukadar zor oldugunu tahmin etmezdim bu ay lekelenme olmustu bende o yuzden dedim tamamm kesin hamileyim ama yok adetim 4 gün gecikti hala gelmedi persembe doktora gidicem insallah

Evet 3 bucuk aylik. Ben evlendikten 3 ay sonra tutturdum. Ama yumurtlamayı takip ettim.

Birsey daha sormak istiyorum ben iliskiden sonra belimin altina yastik felan koymuyorum sirt ustu duz yatiyorum öyle

MASALLAH diyelim :) rabbim isteyen herkeze nasip etsin benim adetim 2 aydir düzensiz hamile kalmaya engelmi ?
Engel olurmu bilmiyorum ama benimde düzensizdi. Benim yumurtamda sorun vardı çatlamıyodu. Klomen kullandım o ay hamile kaldım. Yani yumurtamı çatlattı o hap. Bende senin gibi çok kafama takıyodum. Hamile birini görünce kıskanıyodum.

Doktora hic bir problem yok demisti gecen ay yonede icim rahat etmedi hic böyle düzensiz olmazdim

Doktora hic bir problem yok demisti gecen ay yonede icim rahat etmedi hic böyle düzensiz olmazdim
Sen cok stres yapiyosun cok kafana takiyosun. Stresle hormonlarini etkiliyosun butun sorun bu. Bak stres yaptigin icin adet duzeninide bozdun. Baska seylerle ugras mesala orgu isi stres atarsin. O konuya odaklanma.

Sen cok stres yapiyosun cok kafana takiyosun. Stresle hormonlarini etkiliyosun butun sorun bu. Bak stres yaptigin icin adet duzeninide bozdun. Baska seylerle ugras mesala orgu isi stres atarsin. O konuya odaklanma.
Birseylerle oyalanmam lazim evet ben cok takiyorum butün sorun bu herhalde

Birseylerle oyalanmam lazim evet ben cok takiyorum butün sorun bu herhalde
Bak Allah olmayacak şeyin hayalini bile kurdurmazmış. Sen bu çocuğu istiyosun illaki olacak. Sen başla patik falan örmeye. Ben hamile kalmadan bi tane bebek paltosu örmüştüm o psikolojiyle. Ben inanıyorum en kisa zamanda sonuç alacaksın. Peki eşine sperm testi yapıldımı.

Bende düsün bisuru bebek kiyafeti aldim
Canim ben almanyada yasiyorum doktor bekle dedi 1 yil gecmeden birsey yapmiyolarmis bende 2 hafta önce 2 gün kirmizi pembe gibi lekelenme oldu 4-5 günde kahvee rengi sende hic öyle birsey oldumu

Yok bende oyle birsey olmadi. Evet doktorlar bir yil geçmeden tedavi vermiyo. Ben isi hizlandirmak icin doktora yalan attim bir yildir olmuyo demiştim. 1 yil dogal yolla olmasini bekliyo doktorlar.

Yok bende oyle birsey olmadi. Evet doktorlar bir yil geçmeden tedavi vermiyo. Ben isi hizlandirmak icin doktora yalan attim bir yildir olmuyo demiştim. 1 yil dogal yolla olmasini bekliyo doktorlar.

Keske bende öyle söyleseydim
Gidiyorum hep ayni seyleri söyluyo oda hakli tabi bekle diyo ama en azindan esimde baka bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…