Merhaba kızlar, hepimiz anne olmayı istiyoruz ve belki de yakın arkadaşlarımızla,ailelerimizle dahi paylaşamadığımız şeyleri burada paylaşıp destek oluyoruz birbirimize
ben evlendikten 1.5 yıl sonra eşimle ilişkiye girebildim vajinusmus sorunum vardı. Ve buradaki arkadaşların yardımıyla bu durumu çözebildim.Kimseyle paylaşamadığım için kendimi çok yıpratmıştım. Tabi eşim de benimle yıprandı. Çok şükür 3 aydır ilişkiye girebiliyoruz. Ve kadın doğum doktoruna muayene bile olabiliyorum. Fakat henüz yeni deniyor dahi olsak hamile kalamamak beni çok yıpratıyor. Mayıs ayında eşim spermiogram testi yaptırdı. Sperm sayısı baya iyi çıktı. Morfoloji 1 ileri hareketli de %26 çıkmıştı. Fakat doktor spor yap düzelir diye geçiştirmişti.Biz de o zaman ilişkiye giremediğimiz için üstünde durmadık. Ekim ayında covid olduk eşim biraz ağır geçirdi.Aralık ayında tekrar test yaptırdı morfoloji 1 ileri hareketli %19 çıktı. Şuan takviye olarak doktor tavsiyesiyle protime man kullanıyor. 2.kutu bitmek üzere. Onun dışında kuruyemiş, propolisli arı sütlü bal ve keçiboynuzu tüketiyor. Beklenen regli tarihim 1 Şubat ama sanki regli olacakmışım gibi karnımda hareketlenmeler var. Ve moralim çok bozuldu. Eşinde böyle bir sorun olan veya bu konularda bilgisi olan arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum. Bu arada ben de herhangi bir sorun yok. Biraz uzun oldu kusura bakmayın