- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
- Konu Sahibi My_Moonlight06
Aminn hemşommm inshallah.. eğer haber vermeye karar verirsen mutlaka yaz buraya olurmuMerhaba canım benim regle 5 gün var bekliyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn hemşommm inshallah.. eğer haber vermeye karar verirsen mutlaka yaz buraya olurmuMerhaba canım benim regle 5 gün var bekliyorum inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız
Doğum kontrol hapı mi iyi geliyormuş sadece? Başka doktoradami gitseydin acaba . Çaresi bu hap olamaz herhalde ..Kuzum ben de durumlar kötü ya.. 4 cm sağ yumurtalığımdaki kistten dolayı 2 ay doğum kontrol kullan dedi doktor.. Tutunmayı engelliyormuş. 2 ay sonra aşılama vs bakarız dedi
Günaydın her zaman kendime dua ederken buradaki ve anne olmak isteyen herkese içinde dua ediyorum.Selaaaaaam kizlaar.. ne var ne yok... Varmı yenilik? Yeni haberler? İnshaAllah pozitif sonuçlar
@Feslegeen Larka @sonsuzaskk @tiniminihaniim Teach_Mavi @pembelikedis @Elagozluprenses @Pandolfini @Mystery888 E Emine1990 @Efsanemine @dua6441 @A R Y A @orjinal19 @Ayla Dikmen @melonichka @Mavili Mavili Mor Cicek @mathilda @ozo1907 @alexeyevna Ayca_06 @bigbobblelove @bakbudaatkafasi @Eriss @Melekkmelek @MayaOn @selcanevrenn20 @nedesemkipek @Umuthepvar45 @Hyrnssrcn @Elizabeth1 partalina_
Merhaba hoşgeldin bacım hadi İnshaAllah güzel haberdir.. ilk kez mi böyle geciktin?Merhabalar , bende yeni katıldım . Normalde adet döngüm 27-29 gün arasında değişir ve gün atlamaz . Şuan 31. Günümdeyim 2 gün gecikti ama adet sancısı gibi bi ağrı var. Adet kanı yok ama geriliyorum böyle olunca . Dün bi idrar testi yaptım tek çizgiydi.
Mutlaka canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAminn hemşommm inshallah.. eğer haber vermeye karar verirsen mutlaka yaz buraya olurmu
Canım Allah razı olsun duaların kabul olsun inshallah.. sen ne tedavisi görüyordunki canım..? Birde doktorundan eminmisin güvenilir mi ? Yoksa boşuna oyalamasin seniGünaydın her zaman kendime dua ederken buradaki ve anne olmak isteyen herkese içinde dua ediyorum.
Benim yine yarım kaldı tedavim. Yumurtalar büyük ihtimal boş dedi ve opu yapmadi doktor. Regliyi bekliyorum yeni tedaviye başlamak için. Sende durumlar nedir. Her şey yolunda mı canim
Benim de bı kaç ay öyle olmuştu. Doktor bazı aylar bu şekilde olabilir demişti.Canım Allah razı olsun duaların kabul olsun inshallah.. sen ne tedavisi görüyordunki canım..? Birde doktorundan eminmisin güvenilir mi ? Yoksa boşuna oyalamasin seni
Bende canım bir kez kanamam oldu 2 günde bitti.. 15 gün geciktim tetsler negatif kanda dahil.. bekliyorum öyle
Doktorun dediğine göre ya ilaç ya amrliyat kist boyutum ameliiyatlık değilmiş. İlaçla ya küçülük kaybolur ya da büyümez yerinde durur dedi. Hiç içime sinmiyor doğum kontrol hapı ama doçentte tedavisi illa bu derse mecbur 2 ay kullanıp hem kafamı boşaltırımDoğum kontrol hapı mi iyi geliyormuş sadece? Başka doktoradami gitseydin acaba . Çaresi bu hap olamaz herhalde ..
Ben bugün çatlatma iğnemi oldum canım, doktor 3 gün eve kapanın dediSelaaaaaam kizlaar.. ne var ne yok... Varmı yenilik? Yeni haberler? İnshaAllah pozitif sonuçlar
@Feslegeen Larka @sonsuzaskk @tiniminihaniim Teach_Mavi @pembelikedis @Elagozluprenses @Pandolfini @Mystery888 E Emine1990 @Efsanemine @dua6441 @A R Y A @orjinal19 @Ayla Dikmen @melonichka @Mavili Mavili Mor Cicek @mathilda @ozo1907 @alexeyevna Ayca_06 @bigbobblelove @bakbudaatkafasi @Eriss @Melekkmelek @MayaOn @selcanevrenn20 @nedesemkipek @Umuthepvar45 @Hyrnssrcn @Elizabeth1 partalina_
Canım meraba. Adetimin ilk günü az leke geldi o günü adet olarak sayiyormuyuz.Selaaaaaam kizlaar.. ne var ne yok... Varmı yenilik? Yeni haberler? İnshaAllah pozitif sonuçlar
Soğan kürü denedin mi hiç pekiDoktorun dediğine göre ya ilaç ya amrliyat kist boyutum ameliiyatlık değilmiş. İlaçla ya küçülük kaybolur ya da büyümez yerinde durur dedi. Hiç içime sinmiyor doğum kontrol hapı ama doçentte tedavisi illa bu derse mecbur 2 ay kullanıp hem kafamı boşaltırım
Saymiyorsun doktorum öyle demiştiCanım meraba. Adetimin ilk günü az leke geldi o günü adet olarak sayiyormuyuz.
Bende öyle düşündüm canim emin olamadım. Adet gunumdu ama çok az leke geldi ikinci günü kanamam oldu. Yumurtlama günümü sayacamda o yüzden emin olamadimSaymiyorsun doktorum öyle demişti
Canım Allah en kısa zamanda yüzünü güldürsun senin inshallah..Benim de bı kaç ay öyle olmuştu. Doktor bazı aylar bu şekilde olabilir demişti.
Belki seninde öyle oldu bilemedim. Peki yumurtlama belirtisi varmı. Doktorum güvenlir canım. Sorun benim e2 degerim yükselmiyor.
Kız acaba şeyi mi yapsan.. soğan kürünü filan bütün kistlere iyi geliyormuş sonuçta....hala başlamadan 1 ay bir densenmiki.. kürüDoktorun dediğine göre ya ilaç ya amrliyat kist boyutum ameliiyatlık değilmiş. İlaçla ya küçülük kaybolur ya da büyümez yerinde durur dedi. Hiç içime sinmiyor doğum kontrol hapı ama doçentte tedavisi illa bu derse mecbur 2 ay kullanıp hem kafamı boşaltırım
Haydii ozaman İnshaAllah Rabbim sevndirsin AminnnnBen bugün çatlatma iğnemi oldum canım, doktor 3 gün eve kapanın dedi
Bu ay denedim canım kistin olduğu bölgede kanama alanı olmuş biraz, korkulcak bir şey yok ama dedi.bana yaramadı soğan kürüSoğan kürü denedin mi hiç peki
Vallaha sokulmedigi sürece sayılmaz aslında.. sen kendin daha iyi bilirisn adet dönemini.. devam etmedi degilmi kanama ?Canım meraba. Adetimin ilk günü az leke geldi o günü adet olarak sayiyormuyuz.
İlk gün çok az leke oldu ikinci günü kanamam geldi canım..ovu kullanmiyorumda onun için sordum yumurtlama hesabı içinVallaha sokulmedigi sürece sayılmaz aslında.. sen kendin daha iyi bilirisn adet dönemini.. devam etmedi degilmi kanama ?
Yumurtlama olunca kanama da olabilir diyorlar.. İnshaAllah degerlendirmissinizdir.. bende Aralık'ta öyle olmuştu ve ocağın başında belki yumurtlama dir diye degerlndir dim.. aha şimdi oturyom 16 günüm geçti testler negatif oyleee bekliyorumİlk gün çok az leke oldu ikinci günü kanamam geldi canım..ovu kullanmiyorumda onun için sordum yumurtlama hesabı için