- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 33
Sorunu bulduk tamam ya biz bir dahaki ay hamileyim senle. Seninki sudan, benimki tuvalet kağıdından olmuyor.ya napim bu konuda bilinçsizmişim bakdaha yapmam ya .ben her koşulda foşur foşurdum yani. aha belkıde bundan olmuyor. al sana dert
hayır ben duş jeli felan bıde o derece mis gibi olsun dıye tobe tobe. kendı kuyumu kazmışım ya
Sorunu bulduk tamam ya biz bir dahaki ay hamileyim senle. Seninki sudan, benimki tuvalet kağıdından olmuyor.Bundan sonra tamam bu iş
Evet ya aynen. Buna ben de tahammül edemiyorum. Jiletle sıfır baby face yapınca kökten almış sayılmıyorum bence.
Hayır su dışında bir şey değmemesi gerekiyor oraya. Vajinal temizleme şeyleri de bozuyorkızlar ben bır tek ona dıkkat edemyorum ya . ben foşur foşur yıkıyorum su bile bozuyomu cıdden. e nolcak . al buna stres yaparım işte. su genıtal bolge temızleyıcelrınden mı alaym ozman bnde
Kuzuş senin bileceğin bişi tabi, devlette bile direk çatala oturtuyolar, bu adamın tarzı bu demek kiAA çok mantıklı. Evet bence de benim de ondan. Bana da regllerin ağrılı ve işte baştan lekeli sonradan yoğun şekilde olur demişlerdi doktorlar. Aynen öyle gerçekten. Bu da çok doğru çünkü sıkıştırıyor onları
Sağol kız büyük problemimi hatırlattığın içinya evet ben de anlamadım cihazı baya iyi gerçekten görüyor hesaplıyor ama yine de bence vajinal olmalı. Mesela benim bu kisti vajinal ultrasonda bile göremeyen doktorlar gördü bu göz. Baya kist mist yok diyen oldu. O nedenle bu doktor şıp diye gördüğü için rahattım açıkçası. Ama o dediğin bağırsak vs meselesi vajinal ultrasonda da o yapışıklıklar anlaşılmıyor malesef. Yumurtalıktaki yeri gözüküyor gayet ama bence de daha iyi sonuç verir vajinal bakılsa. O adamın doktorsitesi de soru cevapları meşhur. Geleni geçeni fırçalıyor. Bir de blogu var oradaki yazıları bilgilendirici ve eleştirel. Tam senlik.
O sırada zararlı bakterilerhayır ben duş jeli felan bıde o derece mis gibi olsun dıye tobe tobe. kendı kuyumu kazmışım ya
Aynen canım çok haklısın. Default muayene bu zaten gerçekten. Devlet Hastanesi'nde falan yoğunluktan karından bakabiliyorlar. Böyle bir şey ilk defa bu doktords gördüğüm dediğin gibi ilişkim yokken bile hemen sorup vajinal muayeneye almaya çalışıyorlardı. Şaşkınım bu konuda. Kafamı kurcalıyor bakalım muhtemelen yeni bir araştırmaya geçeceğim. Seninkine giderim kesin çok yardımcı olur özellikle ilaçlar ve yönlendirme konusundaSağ olsun. "Size de zahmet oldu böyle. Rahim filmi için vajinadan girmeniz gerekti. Allah razı olsun" demedin mi ahshdjjd
Benim aklıma yatmadı ya. Kist ameliyatımdan sonra gittiğim kontrollerden birinde bekar olduğumu bilmeyen bir asistan kız beni çatala oturtmuştu. Ben de anlam verememiştim ama itiraz da edememiştim doktor herhalde dışardan bir şeye bakacak falan dedim. Sonra canım doktorum gelip indirmişti beni "karından bakıyorum ben ona" diyerek. Yani demem o ki default muayene vajinal olan. Ordan bakamıyorlarsa karından bakıyorlar başka çare yok diye. 1000 TL'lik olmayan da iyi doktorlar vardır illa ki. Bana bak şş görümceme yönlendireyim seni. O da kadın doğumcu. Hemi de Bursa'da. Tam senlik bir hastane. Tıklım tıklım. Devlet görünümlü özel. Bayılırsın ama fiziksel anlamda ahshsjs Şak diye girişte bayılırsın
Ben de bir seneden fazladır evde yapıyorum. Tek sorun yoğurdu sade yiyemiyorum ağzıma pütür pütür bir şeyler geliyor gibi hissediyorum midem bulanıyor. Ancak bir yemeğin yanında olunca yiyordum. Şimdi demir eksikliği yüzünden onu da yapamıyorum etli yemeklerin yanında. Demir emilini azaltıyor diye
Dolandırılmazsın ya ne dolandırılması. Kuralları şartı şurtu belli. Uygulama aracı zaten. Alıcı ürünü teslim aldığında işlemi tamamlamazsa bile uygulama üç gün sonra mı ne onaylıyor otomatik. Her halükarda paranı alıyorsun yani. Benim kullandığım öyle en azından. Şimdi reklamlar
Ben de öyle dedim. Allah korusun. Sen yine cadı kaynana ol yani kızımı gelin almadığın sürece sorun yok
Sınırsız ya gecede 3167 tane rüya görüyor olabilirim. Yarısını falan hatırlıyorum. Mesela bu gece kadın doğumcunun peşinden hastane hastane gezdiğimi de gördüm. Sağlık bakanlığı onaysız macunın dışında. Bir şey daha görmüştüm yazarken unuttum bak tüh
Aynen canım ama mağara kadını gibi de gezemeyiz kiEvet ya aynen. Buna ben de tahammül edemiyorum. Jiletle sıfır baby face yapınca kökten almış sayılmıyorum bence.Bu arada gerçekten vücudumuzdaki her şey bizi korumak için ya. Mesela lazerde de ne kadsr seans alsan da o bölge çok zor bitiyor aşağı taraflar. Hatta sonra çıktığını söyleyenler var özellikle oranın. Vücut kendini korumak istiyor.
Valla ben de bilmiyorum canımKuzuş senin bileceğin bişi tabi, devlette bile direk çatala oturtuyolar, bu adamın tarzı bu demek kimuaynesinin de çok ucuz olduğunu sanmıyorum. Bursa neden bu kadar pahalı? Doçente 125 tl ödüyorum muayne parası ben
O sırada zararlı bakteriler
Kaçmana gerek yok. Eleme listene bile girmeyecek bir yer zaten. Senin arama sonuçlarına takılmaz yaniAynen canım çok haklısın. Default muayene bu zaten gerçekten. Devlet Hastanesi'nde falan yoğunluktan karından bakabiliyorlar. Böyle bir şey ilk defa bu doktords gördüğüm dediğin gibi ilişkim yokken bile hemen sorup vajinal muayeneye almaya çalışıyorlardı. Şaşkınım bu konuda. Kafamı kurcalıyor bakalım muhtemelen yeni bir araştırmaya geçeceğim. Seninkine giderim kesin çok yardımcı olur özellikle ilaçlar ve yönlendirme konusundakardeşiyle bu kadar ilgilenen bence hastalarıyla nasıl ilgileniyordur kim bilir. Gece gündüz mesai yapıyordur. Hangi hastane kız ? Özelden yazsana? Ona göre kaçayım yani şey pardon randevu alayım
Yoğurtta nasıl pütür pütür şeyler geliyor ya? Sen yanlışlıkla peynir falan yapmadığına emin misin
Uygulamayı da yaz özelden
İncir yaprağı ileAynen canım ama mağara kadını gibi de gezemeyiz ki
ben 400 ödüyorumValla ben de bilmiyorum canımBursa'da hastane olayı çok iyi değil bence. İzmir'de ben çok memnundum eskiden. Ama şimdiki durum nedir bilmiyorum. Ucuz doktorlar da vardır muhakkak ama doğru düzgün iyi namı olan iyi yorum alan hastane ve doktor yok malesef. Çoğu özel klinikte çalışıyor. Senin çok uygunmuş. Ben tam iki katını ödüyorum muayeneye. Daha pahalı bir doktor daha vardı onu seçmemiştim o doçentti. Bakıcaz artık duruma göre ya. Bir bağ oluştu ve güveniyorum şimdiye kadar ya, yeniden bu güveni kazanmak çok zor. Birkaç denemem olmuştu Bursa'da farklı doktorlarda zaten. Bilemedim valla ya
Yav siz nerelere gidiyonuz böyleben 400 ödüyorumof of allahım duy sesimizi
Hahaha merak ettim kız valla. Belli olmaz araştırıp gidebilirim cidden. Bu süreçte 10 15 doktor denerim ya muhtemelen denk gelirKaçmana gerek yok. Eleme listene bile girmeyecek bir yer zaten. Senin arama sonuçlarına takılmaz yaniTabii ki çok yardımcı olur ve ilgilenir deli misin. Ablan gibi düşün ahshhs
Kaymak fobim var küçüklükten kalma. Psikolojik olarak ağzıma kaymak geliyor sanıyor olabilirim bilmiyorum
Baş harfi dolap
aynenYav siz nerelere gidiyonuz böyle
Ha bi dakka ama bu senin son tüpçüyü diyorsan ona ben de 600 bayılacağım
Canım özelde çok daha yüksek ödedim. Bu hastane diye böyleben 400 ödüyorumof of allahım duy sesimizi
Tüpçü olsun olmaısn özel muayene böyle valla.Yav siz nerelere gidiyonuz böyle
Ha bi dakka ama bu senin son tüpçüyü diyorsan ona ben de 600 bayılacağım
Kimmiş ki bu kadınBu arada kızlar dün Bursa'da özel muayenesi olan bir doktor soru cevap yapmıştı. Ona hızlıca soru sormuştum cevapladı. Cevaplayınca ben de detay soru sordum. Bana böyle dedi. Amh Ağustos'taki değer bu, daha da düşmüştür diyemedimbirimiz de güzel haber alaydık be.
Bu kadına da gitsem mi diye düşündüm ama anlayamadığım rahatsız olduğum bir tarafı var. Mahalle ağzı çok seviyesiz gibi yorumlar yazan da olmuş. Ama herkes çok memnun genelde. Ama ben özel muayeneye uğraşmak istemiyorum açıkçası her şey çok pahalı oluyor. Takibimi hastanede yaptırıp ara kontrollerde ekstra içime dinmeyen şeyler olursa ikinci bir doktor olarak böyle bir şey tercih ederim muhtemelen diye düşünüyordum.
Ben de güven ve süreklilik olayına bu anlamda çok takığım. Hep aynı doktorun takibinde olmak istiyorum hatta keşke doğumumu da ameliyatımı yapan canım doktorum yapsa ama muayenesi 400 tele ve eve de epey uzak. Eşim olmadan gitmem çok zor. Hele de hamileyken iyice imkansıza yakın. Şu an gittiğim doktoru da demiştim sırf yürüme mesafesinde diye seçtim. Çok güveniyorum diyemem ama en azından uzun zamandır o takip ediyordu bir şekilde. Bırakasım da yok o nedenle ama hastanenin yenidoğan yoğun bakım ünitesi kapanmış. Olmaz yani. Yeni doktor nerden bulcam bilmiyorum. Bu kafamı kurcalıyor ötelemeye çalışıyorum daha ortada gebelik yok diyeValla ben de bilmiyorum canımBursa'da hastane olayı çok iyi değil bence. İzmir'de ben çok memnundum eskiden. Ama şimdiki durum nedir bilmiyorum. Ucuz doktorlar da vardır muhakkak ama doğru düzgün iyi namı olan iyi yorum alan hastane ve doktor yok malesef. Çoğu özel klinikte çalışıyor. Senin çok uygunmuş. Ben tam iki katını ödüyorum muayeneye. Daha pahalı bir doktor daha vardı onu seçmemiştim o doçentti. Bakıcaz artık duruma göre ya. Bir bağ oluştu ve güveniyorum şimdiye kadar ya, yeniden bu güveni kazanmak çok zor. Birkaç denemem olmuştu Bursa'da farklı doktorlarda zaten. Bilemedim valla ya
Israr edince rüyamı hatırladım. İfşa oluyordum. Oo yoo sen kendin doktor ara bulHahaha merak ettim kız valla. Belli olmaz araştırıp gidebilirim cidden. Bu süreçte 10 15 doktor denerim ya muhtemelen denk gelir
Çok acayip. Kaymağını atsana. Neyse nasıl istiyorsan öyle ye ye de
Teşekürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?