- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 33
Ay ben böyle çok üzülüyorum tuhaf oluyorum ya. Kadının daha storysi duruyor. Bir de Şubat ayında birbirlerini ne kadar sevdiklerini söylemişler dergideEvet canım eşi antalyada diyetisyen kendisi izmirde muaynehanesi var
Valla çok benziyoruz hastalıksal ve huysal olarakAy bende senin gibiyim kuzu ya. Ya bi yumurta toplama kismina gecebilsem baya heveslenirim heralde elimde olmaz yani
Hemen stalkladım sonra evet :) haber Antalya deyince şaşırdım
Aaa nedennnKızlar duydunuz mu İzmir de ünlü tüp bebek doktoru Kaan Bozkurt kendini ve karısını tabanca ile vurarak öldürmüş. Bu doktor instagramda takip edeniniz varsa emrbriyologidilbozkurt un da babası
Di mi hayat ne acımasızAy ben böyle çok üzülüyorum tuhaf oluyorum ya. Kadının daha storysi duruyor. Bir de Şubat ayında birbirlerini ne kadar sevdiklerini söylemişler dergide
Gerçekten. Keşke böyle tabanca peynir ekmek gibi kolay alınmasa.Di mi hayat ne acımasız
Bi doktorda tabancanın ne işi var yaGerçekten. Keşke böyle tabanca peynir ekmek gibi kolay alınmasa.
Benim daha gelmedi ama ağrışarım var geldiğinde etiketlicem kuzumKızlaaaaar güzel haber var mııı ? Regl olanlardan tarih bekliyorum
@Balkiz94 14.02.2021 2 AY @Seven003 14.02.2021 2 AY cukulatam 17.02.2021 19 AY @zeynep-ahmet 17.02.2021 8 AY @gamzesarp1989 17.02.2021 5 AY @I LoVe You 18.02.2021 27 AY @Portakalli cikolat 18.02.2021 8 AY
Evet işte herkes alabiliyor sıkıntı o :) ne meslek sahibi olanlar olmayanlar kolaylıkla alabiliyor. Beni ismi bile korkutur. Burda da gece sürekli silah sesleri oluyor keyfine atış yapıyorlar sanırım. O kadar huzursuz oluyorum ki bir gün camdan içeri girecek diye. Ne zevk alırlar bilmem.Bi doktorda tabancanın ne işi var ya
ben direk jandarmayı arıyorum öyle silah sesi duyunca, kafayı yemiş bu insanlar gerçektenEvet işte herkes alabiliyor sıkıntı o :) ne meslek sahibi olanlar olmayanlar kolaylıkla alabiliyor. Beni ismi bile korkutur. Burda da gece sürekli silah sesleri oluyor keyfine atış yapıyorlar sanırım. O kadar huzursuz oluyorum ki bir gün camdan içeri girecek diye. Ne zevk alırlar bilmem.
Valla ben ona da korkuyorum. Çünkü şikayet edenin bilgisini verdiklerine tanık oldum. Çok nüfuzlu kişiler de bunu yapabiliyor o nedenle musallat olurlar gibi de geldi biliyor musunben direk jandarmayı arıyorum öyle silah sesi duyunca, kafayı yemiş bu insanlar gerçekten
nasıl ülkede yaşıyoruz biz ya... eşim vatandaşlığını alınca çekip gidesimiz var cidden.Valla ben ona da korkuyorum. Çünkü şikayet edenin bilgisini verdiklerine tanık oldum. Çok nüfuzlu kişiler de bunu yapabiliyor o nedenle musallat olurlar gibi de geldi biliyor musun
Nerelere gitmeyi düşünüyorsunuz? Nerenin vatandaşlığı? Çok heyecanlı ama ben ailemi bırakamazmışım gibi geliyor. Kısa süreli yaşarım ama temelli çok zornasıl ülkede yaşıyoruz biz ya... eşim vatandaşlığını alınca çekip gidesimiz var cidden.
Bi sıkıntı yoktur inşallah
Nerde bu kız yahu ben de epey merak ettim iyidir inşallah @terelellidenhalliceyim
Bulgaristan canım. Türkiye dışında her yer olabilirNerelere gitmeyi düşünüyorsunuz? Nerenin vatandaşlığı? Çok heyecanlı ama ben ailemi bırakamazmışım gibi geliyor. Kısa süreli yaşarım ama temelli çok zor
Valla bende de var kronik, kuru kayısıyı suda beklet yumuşayınca ye o iyi geliyormuş ya da bekunis diye bitkisel bi hap var ondan alıp 1 tane içebilirsinArtan progesteron mağduru olarak kabızlık yaşıyorum kızlarvar mı öneriniz? Halbuki diyete devam ettiğim için lifli ve sebze tüketimim fazla bol su içiyorum yürüyorum daha ne yapabilirim bilmiyorum eskiden çok yaşardım devamlı sıkıntılıydım. Uzun zamandır baya güzel gidiyordu niye böyle oldu ki
Evet canım haklısın. Hayırlısı olsun valla gerçekten zor ama yaşam şartları da çok önemli. Birkaç sene önce Bulgaristan'a gitmiştim. Çok değişik gelmişti 70lerde gibi resmen nostalji yaşamıştım giyim tarzı ve mekanlar açısındanBulgaristan canım. Türkiye dışında her yer olabilireşim sağlık çalışanı olduğu için yurtdışında şartları çok iyi ve değer görüyorlar. Ben de bırakamam ama eşim çok istiyor gitmek.
Valla bende de var kronik, kuru kayısıyı suda beklet yumuşayınca ye o iyi geliyormuş ya da bekunis diye bitkisel bi hap var ondan alıp 1 tane içebilirsin
Ben de gitmek istiyorum Bulgaristan'a nostalji severimEvet canım haklısın. Hayırlısı olsun valla gerçekten zor ama yaşam şartları da çok önemli. Birkaç sene önce Bulgaristan'a gitmiştim. Çok değişik gelmişti 70lerde gibi resmen nostalji yaşamıştım giyim tarzı ve mekanlar açısından
Bekunisi duymadım canım sağol. Valla dikkat de ediyorum artık baya ama hamile kalırsak iyice zorlaşacak bu konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?