- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 33
Evet valla öyle zor şartlar altında çalışıyoruzevet hergün ölüm gün aşırı bile zor oluyor ama napalım minnakları görmek için canla başla çalışmaya devam![]()


Evet eşim de rahatsız ya ondan yarın olsa daha iyi gibi sanki emin olamadımDün ilişki olduysa yarın olsun bence. Çatlama için yarın daha garanti olur canım

Valla artık aklımız direkt öyle çalışıyor hangi şekilde daha iyi olur dşye başka bir şey dişünemez oldukKızlar yaa aklıma bişey geldi(bunu ilişki esnasında düşünmek içler acısı bi durum). Kusura bakmayın lütfen biraz açık olacak ama faydalı olacağını düşündüğüm için sizinle paylaşmadan edemedim.
Ben hamile kalmak için en iyi pozisyonun bacaklar omuzda olduğuna karar verdim. Tam o esnada hem kalça yukarıda oluyor hem de bacaklar. Ve bir süre öyle bekleyip sonrasında da yastıkla destekleyebilirsiniz. Ama spermlerin de daha ileriye ve kolay gideceğini düşündüm. Biz geç kaldık tabii ama yumurtlama sürecinde olan arkadaşlar değerlendirsin bence. Tekrar kusura bakmayın valla utandım ama zafere giden yolda her şey mübah![]()
