- 5 Mart 2013
- 23.553
- 44.680
- 798
gerçek gerçekGerçekten mi şu an elim ayağım titriyor inanın çok teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçek gerçekGerçekten mi şu an elim ayağım titriyor inanın çok teşekkür ederim![]()
Buna yorumum yok tabikiGünaydınn![]()
evrem92 ovulasyon testim 2 gündür silik çıkıyor ama dün doktor 19mm 2 tane yumurta var dedi buna yorumun nedir
![]()
senın heyecanınla benım bıle tıtrediGerçekten mi şu an elim ayağım titriyor inanın çok teşekkür ederim![]()
Ayy şu an düşüp bayılabilirim heyecandan çok teşekkür ederimay canımmmm galiba hamilesin yaa çok tebrik ederimmm allah tamamına erdirsinn ne güzel bir haberr. belirtin varmı
Hemen gidip test yaptırayım sağlık ocağında mı daha çabuk çıkar sonuç hastanede migerçek gerçek![]()
Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah :)Ayy şu an düşüp bayılabilirim heyecandan çok teşekkür ederimkasıklarıma bıçak saplanır gbi sancı girip çıkıyodu 1 haftadır bide göğüslerimde şişlik ve acı vardı
Bence çizgi baya belirgin hayalet mayalet değil testin içindeki açıklamaya göre silik olanlardan yani pozitifEki Görüntüle 2741802 Kızlar ilk defa test yaptım ikinci çizgi silik gbi ama var şu an aşırı heyecanlıyım sizce hamile miyim
bazı özeller ıkı saate cıkıyo sağlık ocağı sanıeım öğleden önce verırsen bugun cıkarHemen gidip test yaptırayım sağlık ocağında mı daha çabuk çıkar sonuç hastanede mi
hastanede tatlımHemen gidip test yaptırayım sağlık ocağında mı daha çabuk çıkar sonuç hastanede mi
Allahım inşaAllah ya çok teşekkür ederim evet 4 gün geciktiBence çizgi baya belirgin hayalet mayalet değil testin içindeki açıklamaya göre silik olanlardan yani pozitifadet gecikmesi de olmuştu değil mi sizin? Ay hadi kan verin merak ettik sağlıkla ilerlesin inşallah
![]()
Sağlık ocağı bazen ertesi güne de çıkarabiliyormuş diye okudum ama tabi şehre ve o yere bağlıHemen gidip test yaptırayım sağlık ocağında mı daha çabuk çıkar sonuç hastanede mi
Tamam canım gideyim şimdi ben iyi sonuçlarla gelirim inşaAllahhastanede tatlım
Öyle mi iyi ki söylediniz teşekkür ederim hemen gideyim benSağlık ocağı bazen ertesi güne de çıkarabiliyormuş diye okudum ama tabi şehre ve o yere bağlıama imkanınız varda özel hastanelerde çoğunlukla 2 saate falan çıkıyor
12 ayın sonunda mucize ben burdayım diyor, çok çok sevindim inan ki sağlıkla ilerlemesi için dua edeceğim özellikle bu kadar uzun bekleyip haberini aldığım arkadaşlarım için çok daha başka seviniyorumAllahım inşaAllah ya çok teşekkür ederim evet 4 gün gecikti![]()
evet bizim sağlık ocağı da öyle perşembe günü kanlar dış merkeze gönderiliyor sonuçlar pazartesi çıkıyorSağlık ocağı bazen ertesi güne de çıkarabiliyormuş diye okudum ama tabi şehre ve o yere bağlıama imkanınız varda özel hastanelerde çoğunlukla 2 saate falan çıkıyor
yok tatlım daha o aşamaya geçememiş
bana çatlamamış gibi geldi bugunde pik gibi sanki
Kesinlikle ben de çok mutlu oluyorum böyle uZun süre bekleyip sürpriz olunca12 ayın sonunda mucize ben burdayım diyor, çok çok sevindim inan ki sağlıkla ilerlemesi için dua edeceğim özellikle bu kadar uzun bekleyip haberini aldığım arkadaşlarım için çok daha başka seviniyorumkanını ver sonucunu al soru cevap istiyorum senden
![]()
Kesinlikle ben de çok mutlu oluyorum böyle uZun süre bekleyip sürpriz olunca12 ayın sonunda mucize ben burdayım diyor, çok çok sevindim inan ki sağlıkla ilerlemesi için dua edeceğim özellikle bu kadar uzun bekleyip haberini aldığım arkadaşlarım için çok daha başka seviniyorumkanını ver sonucunu al soru cevap istiyorum senden
![]()