- 14 Eylül 2020
- 1.015
- 1.098
- 53
Daha erken değil mi kuzum ya 8 gün var bende dün sağ kalcam ağrıdi regl belirtilerimden biri bugün de çok hafif ağrı girdi kasıklarıma bende daha erken regl olacağımı düşünüyorum 27 28 gibiSağ kasığım zonk zonk zonkluyor ve kaşlarım gelmeye başladı bence regl olacam batdaşlar @evrem92 S sedanur4004
@Benben1212 @pcoscuk
Demeyin kızlar ya inşallah olmazsınız tabi hayırlısıDaha erken değil mi kuzum ya 8 gün var bende dün sağ kalcam ağrıdi regl belirtilerimden biri bugün de çok hafif ağrı girdi kasıklarıma bende daha erken regl olacağımı düşünüyorum 27 28 gibi
İnşallah olmayız bebeğim ne diyelim ya hayırlısıDaha erken değil mi kuzum ya 8 gün var bende dün sağ kalcam ağrıdi regl belirtilerimden biri bugün de çok hafif ağrı girdi kasıklarıma bende daha erken regl olacağımı düşünüyorum 27 28 gibi
Tedaviye başlıyacaksın ya ondan oluyor canım insan daha çok düşünmeye başlıyorKızlaaaar bata 9 10 gün var çıldırıciiiim günler geçmiyorrrayy o kadar da yoğunum düşünecek vaktim yok ama yaptığım hiçbir şeye odaklanamıyorum aklımın bir köşesinde hep oldu mu acaba sorusu var hangi gün adet olurum hangi gün belli olur sorusu var geçmiş döngülerime bakıp tahmin etmeye çalışıyorum kafayı yiciim
Ay yok ben diğer aylar da böyleydimTedaviye başlıyacaksın ya ondan oluyor canım insan daha çok düşünmeye başlıyor
7 gun var sen bide bana sor. Oturup hamılelık belırtılerı okuyorum durmadanKızlaaaar bata 9 10 gün var çıldırıciiiim günler geçmiyorrrayy o kadar da yoğunum düşünecek vaktim yok ama yaptığım hiçbir şeye odaklanamıyorum aklımın bir köşesinde hep oldu mu acaba sorusu var hangi gün adet olurum hangi gün belli olur sorusu var geçmiş döngülerime bakıp tahmin etmeye çalışıyorum kafayı yiciim
Hadi senin daha az kalmış yine7 gun var sen bide bana sor. Oturup hamılelık belırtılerı okuyorum durmadan
Bacaklarım dizlerim ağrıyor bugün mutlu oluyorum o dereceHadi senin daha az kalmış yine1 gün bile geçmek bilmiyor sanki yani regl olduktan sonra zor gelmiyor bana da yumurtlamadan diğer regle kadar çoook uzun gibi
Bana işyerınde zaman gecmıo hıc evde olsam zaman hemen gecıyo günler geçiyordaHadi senin daha az kalmış yine1 gün bile geçmek bilmiyor sanki yani regl olduktan sonra zor gelmiyor bana da yumurtlamadan diğer regle kadar çoook uzun gibi
İnşallah canım inşallahAy yok ben diğer aylar da böyleydimgenel haleti ruhiyem böyle inşallah başlamam da olur kız
Bacaklarım dizlerim ağrıyor bugün mutlu oluyorum o dereceumut fakirin ekmeği işte napcn
Hahaha her şeyi ona yoruyoruzBana işyerınde zaman gecmıo hıc evde olsam zaman hemen gecıyo günler geçiyorda
Canım benimde sonucum çıktı e nabıza düşmedi . Sağlıkocağı kan testi sonuçları yazdım internete öyle baktım sonucuma . Aklınızda olsunHayır onlara sonuç geldiyse e nabızada düşmesi lazım zaten
Kaç çıktı sonucunuzCanım benimde sonucum çıktı e nabıza düşmedi . Sağlıkocağı kan testi sonuçları yazdım internete öyle baktım sonucuma . Aklınızda olsun
658 çıktıKaç çıktı sonucunuz
sakin ol ve elindeki gebelik testini sakince yere bırakKızlaaaar bata 9 10 gün var çıldırıciiiim günler geçmiyorrrayy o kadar da yoğunum düşünecek vaktim yok ama yaptığım hiçbir şeye odaklanamıyorum aklımın bir köşesinde hep oldu mu acaba sorusu var hangi gün adet olurum hangi gün belli olur sorusu var geçmiş döngülerime bakıp tahmin etmeye çalışıyorum kafayı yiciim
canım sen kaç aydır deniyon ?Bana işyerınde zaman gecmıo hıc evde olsam zaman hemen gecıyo günler geçiyorda
Gebelik testi sadece ilk denediğim ay erken yapmıştım, o da içki mi içecektim neydi bir sebebi vardısakin ol ve elindeki gebelik testini sakince yere bıraksakın regle 9 gün kala gebelik belirtileri yazıp gugıllama ben hepsini yaptım. her ay da ümitlendim saçma sapan.
Toplamda 7 ay oldu. Ama karar verdıgımız ay kıst oldu onu hallettık once ıkı ay dogum kontrol hapı kullandım bekledik oyuzden. Beş aydır uğraşıyoruz işte aralıksızcanım sen kaç aydır deniyon ?
Ama hıc yumurtalama takıbı felan yapmıyordum testle. Programa bakıyordum ama megerse uymuyormuş günler . İkinci ay bu ay ovulasyon takıbı yaptıgımcanım sen kaç aydır deniyon ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?