Benim eşim de psikoloğa gidelim biraz rahatlasan her şey hallolcak diyor aslında rahatım ama bilinçaltım çöplük gibi sanırım benim ya şimdide gen testine taktım Dr kesin gerek yok dicek eşim yalan söylememe izin vermicek falaaan filaaan bakalım yarın ne olacak Dr odasındaKışkış kistler kışkış
Bende şimdi doktorumdan çıktım tüp bebeğe ikna edemedimherşeyin çok güzel tamamen psikolojik dedi beyinden salgılanan hormonlarını etkiliyorsun dedi klomeni yapıştırdı
Canım bende de bu ay kist çıktı benimde kanamalarım ara ara siyah pıhtı şeklinde geliyordu büyükte değildi pıhtılar küçük küçük şeklinde geliyordu İnşAllah kist atılmıştır yaa hamile kalmak istiyorum artıkYok canım kiste öyle olmuyor çok büyük pıhtı şeklin de atıyor ben çok yaşadım onu senin reglin in yoğunluğu nasıl her zaman ki yoğunluğunda mı ağrı sızı var mı daha önceki reglilerinden farklı bişey var mı başka
Kışkış kistler kışkışOlabilir canım aman atsın da sıkıntı değil
Aslında gerçekten psikolojik yaBenim eşim de psikoloğa gidelim biraz rahatlasan her şey hallolcak diyor aslında rahatım ama bilinçaltım çöplük gibi sanırım benim ya şimdide gen testine taktım Dr kesin gerek yok dicek eşim yalan söylememe izin vermicek falaaan filaaan bakalım yarın ne olacak Dr odasında
Ay benim de kist oldu o zamanCanım bende de bu ay kist çıktı benimde kanamalarım ara ara siyah pıhtı şeklinde geliyordu büyükte değildi pıhtılar küçük küçük şeklinde geliyordu İnşAllah kist atılmıştır yaa hamile kalmak istiyorum artık
Bana neden kürtajdan sonra hala hamile kalamadığımı söyleyin dedim onun yerinegel sen doğur yerıme kolaysa deseydın
Doğum kontrol hapı kullanınca geçiyormuş demişti doktorum ama hamile kalmak istediğimi bildiği için vermemişti adet sonrası tekrar kontrole çağırdı adetle atılıp atılmadığına bakcak. Ben atılmıştır diye ümit ediyorum İnşAllah öyle de çıkarAy benim de kist oldu o zamane öyleyse ilaç verirmi Dr?
Ne kadar oldu kürtaj olalıBana neden kürtajdan sonra hala hamile kalamadığımı söyleyin dedim onun yerine
Eğer benim de olduysa cumartesi tekrar giderim kontroleDoğum kontrol hapı kullanınca geçiyormuş demişti doktorum ama hamile kalmak istediğimi bildiği için vermemişti adet sonrası tekrar kontrole çağırdı adetle atılıp atılmadığına bakcak. Ben atılmıştır diye ümit ediyorum İnşAllah öyle de çıkar
1 hafta kala başlarmı normalde adet belırtın. benım adet belırtım bıgun once yada aynı gun cıktıgı ıcın şişkinlik dısında şuan bişe anlayamıyorum. diz baldır ağrısı var bugunde bende sızım sızım sızlıyorSağ kasığım zonk zonk zonkluyor ve kaşlarım gelmeye başladı bence regl olacam batdaşlarevrem92 S sedanur4004
B Benben1212pcoscuk
Yokk kuzu akıntıdan ve kaşlarım bıyıklarım çıkmasından başka belirtim olmaz aslında1 hafta kala başlarmı normalde adet belırtın. benım adet belırtım bıgun once yada aynı gun cıktıgı ıcın şişkinlik dısında şuan bişe anlayamıyorum. diz baldır ağrısı var bugunde bende sızım sızım sızlıyor
Benden de 6’lı istedi benim gittiğim hastane de 4 lü varmış 1300₺ imiş biz de 6 lı test yapan yer arıyoruz Avrupa yakasında@Uzaygemisi35 eşim sormuş şimdi bi 3 lü test varmış bi 6 lı 3 lü olan 500 tl 6 lı olan 800 tl imiş ama içeriğini bilmiyorum hangi genlere bakılıyor, onu sormam lazım gidince
Her adette döllenmeyen yumurtalar atılıyormuş seninde öyle olmuştur canımEğer benim de olduysa cumartesi tekrar giderim kontrole
Benim çok fazla kistim oluyor klomen ve iğne kullandığım da da çatlamayı kiste döndüğü oldu hiç koyu renk olmadı kanamalarım normal adet renginde ama büyük büyük parçalar atıyordum her bünye bir değil işte amaCanım bende de bu ay kist çıktı benimde kanamalarım ara ara siyah pıhtı şeklinde geliyordu büyükte değildi pıhtılar küçük küçük şeklinde geliyordu İnşAllah kist atılmıştır yaa hamile kalmak istiyorum artık
Yaaa maşallah çok sevindimminseo canımmmm duyduk minnoşumun kalbini çok şükür
Dualarınız için destekleriniz için öyle minnettarım ki
O zaman 6 lı 800 tl iyi fiyat vermişler banaBenden de 6’lı istedi benim gittiğim hastane de 4 lü varmış 1300₺ imiş biz de 6 lı test yapan yer arıyoruz Avrupa yakasında
Evet canım estrofem içtim 8 adet olabilir bakalım yarın Dr ne dicek heyecanlıyımBenim çok fazla kistim oluyor klomen ve iğne kullandığım da da çatlamayı kiste döndüğü oldu hiç koyu renk olmadı kanamalarım normal adet renginde ama büyük büyük parçalar atıyordum her bünye bir değil işte amaminseo senin kist olduğunu düşünmüyorum kist olsaydı gecikme vs olurdu günü gününe oldun sen bu ay ilaçlardan dolayı olmuş olabilir estrofem kullanmıştın dimi o yüzden olabilir
Aynen dediginiz gibi herkeste aynı belirtiler olmuyor ama benimde adetim tam bekledigim günde olduBenim çok fazla kistim oluyor klomen ve iğne kullandığım da da çatlamayı kiste döndüğü oldu hiç koyu renk olmadı kanamalarım normal adet renginde ama büyük büyük parçalar atıyordum her bünye bir değil işte amaminseo senin kist olduğunu düşünmüyorum kist olsaydı gecikme vs olurdu günü gününe oldun sen bu ay ilaçlardan dolayı olmuş olabilir estrofem kullanmıştın dimi o yüzden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?