Bence belirti arama belirti arayayim derken idrardan tut kirpigine kadar paranoya oluyor insan delirmeye ramak kalaHamile olduğunu öğrenen sevgili arkadaşlar sizlere bir sorum olacak. Akıntınızda bir değişiklik farkettiniz mi? Ya da hamileliliğin ilk dönemlerinde akıntının nasıl olduğunu bilenler var mı? Ne yapayım birazda akıntıdan belirti aramaya çalışayım
Hahahhaha çok güldümBende şimdi yaptım 2 saat sıvı alımı yapmadan.. daha koyu bekliyordum açıkcasıBu arada dün ilişki oldu bugün olmasa bişe kaçarmı yine aynı yere geldim dönüp dolaşıp şu düşünce insanı mafediyo ya yeminle kocamı dinleyip yine gün aşırıya devam mı etsem napsamki.. şu spermin hala içerde yaşadığına emin olabilsek keşke saç kurutmaktan illallah geldi
Hahaha valla tabela neyin yapıştıralımBenimkiler kesin hep yanlış yola sapıyor
Aynen yaHahaha valla tabela neyin yapıştıralımvalla içerde neler oluyor çok merak ediyorum keşke görebilsek
Amin Allah, hepimize hayırlı, sağlıklı ir şekilde evlat sahibi olmayı nasip etsin. Peki sizin bir rahatsızlığınız var mı?Olmayinca olmuyor biz bir yildan fazladir hic korunmadk olmuyorsu an da da sancim var adet olcam besbelli. Rabbim dilerse olur hakkinizda hayirlisi olsun inşallah
Hoşgeldin canımHayırlı akşamlar arkadaşlar.
İlk defa yazıyorum konuyu görüp mesajları okuyunca bu hoş ortama katılmak istedim. :)
SAT 21 Kasım. Adetlerim çok düzensiz o yüzden kesin bir BAT bildiremiyorum
kuzum büyüdüğü aylar zaten farklı belirtiler oluyo vucudumda suan mesela oyle belirtiler olmadı geçen ay yumurtlama da görmedim zaten pko azdı galiba , lütfen öyle düşünme ya canım sen bildiklerini aktarıyosun :))Canım sen benim dediğime kafayı takma.. aslında bişe dememem lazım belki farkında olmadan yanlış yönlendirme yaparım üzülmenize sebep olurum diye korkuyorum ama sorulan soruyuda cevapsız bırakmaya gönlüm razı gelmiyo.. belki seninde büyüyodur ama teste çok yansımıyodur
Ay maşallah valla bizim saat gibi olmasına rağmen hala kalamadıkDoktora gittiğimde kist var demişti onun dışında bisey demedi ama benim bekarkende çok düzensizdi geçen aylarda 57 güne kadar çıktı malesef
İki tane oğlum var, nasıl denk geldi bilmiyorum
Rabbim isteyen herkese versin insaAllahAy maşallah valla bizim saat gibi olmasına rağmen hala kalamadık3. Yü istiyorsun o zaman sen
Bir ara bende öyleydim ya hatta fazla dillendirin. Şimdi eşim kesinlikle inanmıyor birsey söyleyince illa kıpkırmızı 2. Çizgiyi görmeden inanmıycak artık. Hala belirti arayınca çok ama işte bende 2. Çizgiyi görmeden kendime inanmayı düşünmüyorumBence belirti arama belirti arayayim derken idrardan tut kirpigine kadar paranoya oluyor insan delirmeye ramak kala
Her insan ayni degil balım kiminde akinti sari kiminde beyaz kiminde mide bulantisi kiminde bas ağrısısay say bitmez eziyet etme kendine sadece bekle sabirla
Hayir bende de esimde de yokAmin Allah, hepimize hayırlı, sağlıklı ir şekilde evlat sahibi olmayı nasip etsin. Peki sizin bir rahatsızlığınız var mı?
Kipkirmizi cikamaz silik çıksa yeterliBir ara bende öyleydim ya hatta fazla dillendirin. Şimdi eşim kesinlikle inanmıyor birsey söyleyince illa kıpkırmızı 2. Çizgiyi görmeden inanmıycak artık. Hala belirti arayınca çok ama işte bende 2. Çizgiyi görmeden kendime inanmayı düşünmüyorum
İyi yapmışsın canım biraz daha beklemek bana da mantıklı geldiKızlar ben doktorumla konuştum geç yumurtlama ve geç döllenmeye karşılık bu hafta sonu beklememi salı günü kontrole gitmemi söyledi. Salı günü rahim kalınlığına falan bakacakmış hayırlısı bakalım
Senede 2 kere falan adet gecikmesi normal kabul edilir ama muayene olmakta fayda var dedi ve salı günü saat 1 e randevu verdi
Eğer adet olursam da randevuyu iptal edip testleri tekrarlacağız adetin 3.günü
Amin inşallah canım benim. Dün akşam üstü test yaptım silik çizgi cıktı. Sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı. Anlamadım ki....Hakkımızda hayırlı olan olsun cnm inşallah vardır bundada bir hayır
Adetiniz geçmiş miydi?Amin inşallah canım benim. Dün akşam üstü test yaptım silik çizgi cıktı. Sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı. Anlamadım ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?