- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.181
- 498
Hayır erkenKızlar ben bugün sağlık ocağına gitmistim rutin kontrol için. Korona atlattık da
Gitmişken beta hcg de baktirdim.
Ama ilişki üzerinden 1 hafta geçmişti çıkar mı sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır erkenKızlar ben bugün sağlık ocağına gitmistim rutin kontrol için. Korona atlattık da
Gitmişken beta hcg de baktirdim.
Ama ilişki üzerinden 1 hafta geçmişti çıkar mı sizce?
Doktorla baya samimiyiz bir kaza oldu falan deyince yaptı bakalım ne çıkacakHayır erken
Yok silik olanda ikna etmez bizi her gün test yapıp kırmızıyı net görünce kan testi veririm artıkKipkirmizi cikamaz silik çıksa yeterli![]()
Bende kan verdim negatif bugün iğnenin 16. Günü doktorum kanaman yoksa bekle 3.4 gun sonra bidaha tekrarla dene dedi reglme bugünle 3 gün varAmin inşallah canım benim. Dün akşam üstü test yaptım silik çizgi cıktı. Sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı. Anlamadım ki....
Yok biz ocakta asilama icin başvurcaz beklemicez artk bi arada adet oldumYok silik olanda ikna etmez bizi her gün test yapıp kırmızıyı net görünce kan testi veririm artıkbu arada hiç bir sorun olmadığına sevindım hersey vaktine saatine denk geliriz tez vakitte bebişiniz olur inşaAllah
![]()
Hayırlısı olsun umarum olumlu sonuc alırsınız aşılama danYok biz ocakta asilama icin başvurcaz beklemicez artk bi arada adet oldum
Evet kuzum doktorda aynı şeyi söyledi merakla salı gününü bekleyeceğim bakalımİyi yapmışsın canım biraz daha beklemek bana da mantıklı geldi
Bakalm canm hayırlısı. Cok yorulduk artk yıprandık fazlasıyla.Hayırlısı olsun umarum olumlu sonuc alırsınız aşılama dan![]()
Hoşbulduk tatlımhayır hiç hsg çekilmedim, buhar da denemedim. Doktor acele etme diyor eşim de daha 1 yıl dolmadı bile rahim filmi için neden acele ediyorsun doktorunu dinle diyo
Bence hsg cektırın bende Hsg çektirdim en azından aklımda soru işareti kalmamıştı.çok rahat çektirdim gittiğim yerde çok iyidi.tavsıye ederim faydası olan bir işlem olduğunu düşünüyorumHoşbulduk tatlımhayır hiç hsg çekilmedim, buhar da denemedim. Doktor acele etme diyor eşim de daha 1 yıl dolmadı bile rahim filmi için neden acele ediyorsun doktorunu dinle diyor
![]()
merhaba canım erken geldi adet bu ay yeni bat 14.01Kızlar ne durumdasınız ?
serrabk
17.12.2020 17 AY X xnobodyx 17.12.2020 14 AY gurbetgulu16
17.12.2020 3 AY Sevgicik
17.12.2020 12 AY
Bende okuyamiyorum sormaHayırlı akşamlar kızlar, nasılsınız? 1 saattir girmediğim günden beri toplam 40 sayfa yazışmışsınız hepsini okumaktan gözlerim şaşı olacaktı![]()
Ay okumazsam da sanki birşey kaçıracakmışım gibi geliyorBende okuyamiyorum sorma![]()
Bende öyle düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah.. dün ilişki oldu bu akşam eşim hiç halim yok diyor.. spermin canlı kalmasına bağladım artık umuduÇatlamış işte kuzum öyle değil mi![]()
Pik oldu canım yumurtlama iki gün sürdü bugün çatladı diye düşünüyorumHahahhaha çok güldümcanım gündüz konuşmuştuk ben de bu kadar görünce çatlamış diye düşünüyorum ama tabi bilemiyorum senin daha koyudan mı bu hale geldi daha tam pik olmadı mı? Valla ben de yaşıyor mu nerde şu an diye çok merak ediyorum
Hahaha valla tabela neyin yapıştıralımvalla içerde neler oluyor çok merak ediyorum keşke görebilsek
Bende pkoyum benimde yumurtlamadığım çok aylar oldu.. o zamanlar test yapmıyordum ama anlıyordum.. nasibimizde ne varsa o bulucak bizi, Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sevindirsin inşallah hepimizikuzum büyüdüğü aylar zaten farklı belirtiler oluyo vucudumda suan mesela oyle belirtiler olmadı geçen ay yumurtlama da görmedim zaten pko azdı galiba , lütfen öyle düşünme ya canım sen bildiklerini aktarıyosun :))
amin canımBende pkoyum benimde yumurtlamadığım çok aylar oldu.. o zamanlar test yapmıyordum ama anlıyordum.. nasibimizde ne varsa o bulucak bizi, Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sevindirsin inşallah hepimizi![]()