- 3 Aralık 2020
- 1.055
- 926
- 73
Çok teşekkür yeni katıldım pek bilmiyorumDur ben etiketledim canım görünce yazar @fiona13 ama bence testlerin normal:)

İnşALLAH korkuyorum doktor kötü bi şey diyecek diye gitmeden bilmek istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür yeni katıldım pek bilmiyorumDur ben etiketledim canım görünce yazar @fiona13 ama bence testlerin normal:)
Zannetmiyorum kötü bir şey diyeceğini canım vajinal ultrasonda baktı mıÇok teşekkür yeni katıldım pek bilmiyorum
İnşALLAH korkuyorum doktor kötü bi şey diyecek diye gitmeden bilmek istedim
Baktı bi şey yok bu testler çıksın bakalım dedi İnşALLAH güzel olurZannetmiyorum kötü bir şey diyeceğini canım vajinal ultrasonda baktı mı![]()
Testlerde güzel inşallah :) Ne zamandır istiyorsun ve yaşın kaçBaktı bi şey yok bu testler çıksın bakalım dedi İnşALLAH güzel olur![]()
Ya ben 4 aylık evliyim 26 yaşındayım istiyoruz doktor biraz korkuttu beni o yüzden böyle biraz panikledim prolaktin 47 yüksek amh düşüktü 1.31 filan ilaç kullanıyorum onlar içinde bugün de bunları istedi işteTestlerde güzel inşallah :) Ne zamandır istiyorsun ve yaşın kaç
Canım lh yüksek fsh tan aradaki fark 3.76 eğer inci görünümü varsa pcos olma ihtimali yüksek e2 normal tsh AMH insülin bakılmadı mıBen bugün hastaneye gittim 3 .gün gel demişti testler istedi sonuçlar çıkmış doktora gitmeden bilen varsa iyi mi kötü mü bilmiyorum yorumlar mısınız
Fsh:6.29 E2:74.43 LH:10.05
Yaa kötü mü yani şimdi nolur acabaCanım lh yüksek fsh tan aradaki fark 3.76 eğer inci görünümü varsa pcos olma ihtimali yüksek e2 normal tsh AMH insülin bakılmadı mı
Doktorun ultrason muayenesi yaptı mı ne dedi kaç yaşındasınYaa kötü mü yani şimdi nolur acabaamh 1:31 çıktı
Bu hormonların hepsi birlikte değerlendirilmeli aslında fsh lh e2 tek başına iyi veya kötü demek için yeterli değil AMH için doktorunuz ne söylediYaa kötü mü yani şimdi nolur acabaamh 1:31 çıktı
Yaptı bi şey çıkmadı 26 yaşındayımDoktorun ultrason muayenesi yaptı mı ne dedi kaç yaşındasın
Kötü değil ama senin yaşın için 2 üzeri olsa daha iyi olur dedi kalitelisini artırmak için ilaç verdiBu hormonların hepsi birlikte değerlendirilmeli aslında fsh lh e2 tek başına iyi veya kötü demek için yeterli değil AMH için doktorunuz ne söyledi
İlaç mı yoksa vitamin mi verdi amh biraz düşük yaşınıza göre. 4 aylık evliymişsiniz daha çok erken panik yapmayın ama mutlaka takip yaptırın amh için. Ultrasonda bişey çıkmadıysa endişelenmenize gerek yok.Kötü değil ama senin yaşın için 2 üzeri olsa daha iyi olur dedi kalitelisini artırmak için ilaç verdi![]()
Vitamin verdi 1 haftadır kullanıyorumİlaç mı yoksa vitamin mi verdi amh biraz düşük yaşınıza göre. 4 aylık evliymişsiniz daha çok erken panik yapmayın ama mutlaka takip yaptırın amh için
Bi şey yok dedi hatta kist filan var mı diye tekrar sordum yok dedi doktorİlaç mı yoksa vitamin mi verdi amh biraz düşük yaşınıza göre. 4 aylık evliymişsiniz daha çok erken panik yapmayın ama mutlaka takip yaptırın amh için. Ultrasonda bişey çıkmadıysa endişelenmenize gerek yok.
Yanılmayacağını umuyorum ben. Zaten belirtilerin de varmış. Güzel haberlerini bekliyoruzSagol canim valla cok heyecanlandim agladim istemsizcepersembe cuma gunu bir kan vereyim dedim insallah bu cizgi yaniltmaz
![]()
Bu tahlil sonuçları altrasonla değerlendiriliyor ultrason da bişey çıkmadıysa korkmanıza gerek yok üzülmeyin doktorunuzla görüştükten sonra bizi de bilgilendirin olur muVitamin verdi 1 haftadır kullanıyorum![]()
Hayır. Benim bu ay sadece sağ tarafta yumurtalarım var meselaSol kasığımda hafif bi ağrı var yumurta solda olabılırmı illla iki tarafta olması gerekmiyor dimi
İnşALLAH teşekkür ederim gidicem biraz sonra İnşALLAH güzel haberle gelirimBu tahlil sonuçları altrasonla değerlendiriliyor ultrason da bişey çıkmadıysa korkmanıza gerek yok üzülmeyin doktorunuzla görüştükten sonra bizi de bilgilendirin olur mu![]()
Hormon tahlilleri maalesef Bi tık pahalı olabiliyor bende geçen ay 140 lira vermiştim amh için özeldeBi şey yok dedi hatta kist filan var mı diye tekrar sordum yok dedi doktor
Amh nerden yaptırabilirim özele gittim ilk çok pahalıydı açıkçası![]()