Merhaba ben Medicana Bursa'da çekildim. İnternetten bakmıştım c kollu röntgen fotoğraflarına. Girince ilk iş ona baktım ama c kollu falan değildi cihaz, yani dijital değildi öyle eş zamanlı ekranda göremedik görüntüyü. Hatta doktor arada kalkıp içeri gidip baktı duruma tekrar devam etti. Ben de çok korkuyordum ama anestezi almadan çektirdim ve nerdeyse hiç ağrım sızım olmadı. Hatta doktorum şakayla takıldı internette neler yazıyorlar değil mi falan dedi, evet çok korkunçtu dedim. O zaman sen de yazarsın yorum korkulacak gibi olmadığını dedi

eğer vajinal muayeneyi olurken bile çok korkuyorsanız anestezi alarak yaptırmanız iyi olur en gergin kısmı sadece orasıydı bence.
Evet bence ovulasyon testleri heyecanı azaltıyor. Bence içini ferah tut her ay aynı olmaz ki yumurtlama. Her zaman akıntı olmak zorunda da değil. Ayrıca ben bazen ovulasyon testinde tamamen silik silik görüp bir anda pik görüyorum yani olmayacak diye düşünme.
minseo
dediği gibi haftada 2 3 ilişki yeterli zaten aslında mutlaka birinden biri yakalar yumurtlamayı. Hayırlısı olsun inşallah

bence.