- 15 Mayıs 2010
- 6.715
- 5.834
- 398
Folik asit değil mi bu ? fark etmez diye biliyorumArkadaslar bazıları aç karnına diyo ama eczacı bana tok karnına hergün aynı saatlerde dedi ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folik asit değil mi bu ? fark etmez diye biliyorumArkadaslar bazıları aç karnına diyo ama eczacı bana tok karnına hergün aynı saatlerde dedi ?![]()
Yok her 2 güne bir yapiyoruz yumurtlama haftasinda ama oda yetmiyor.Canım meni oluyor.. Üst üste her gün yaptıysak gün geçtikçe azalıyor. Çok sık yapıyorsanız ondan olabilir.
Misal yumurtlama haftasinda biz her iki güme iliskiye giriyoruz acaba hrgünmü olsaBi gün yap birgün yapma
Ben ilk kızıma 3 gün üst üste beraberlik ile hamile kaldım yumurtlama günlerinin hergun degerlendirmek daha doğru eğer eşinizin sperm sayısında bir sıkıntı yoksaMisal yumurtlama haftasinda biz her iki güme iliskiye giriyoruz acaba hrgünmü olsa
Arastırıyorum kimi dıyo nekadar cok okadar iyi kimi dıyo gün asırı kalite düşer, yapmazsamda sanki tutmayacakmıs gibi geliyorMisal yumurtlama haftasinda biz her iki güme iliskiye giriyoruz acaba hrgünmü olsa
Misal yumurtlama haftasinda biz her iki güme iliskiye giriyoruz acaba hrgünmü olsa
Ama ben her gunu degerlendırıyorum açıkçası dogru mu bılmoyorum amaGün asiri ne demek oluyor canm?
Eşinizin sperm sayısında sorun yoksa hergun yapabilirsinizAma ben her gunu degerlendırıyorum açıkçası dogru mu bılmoyorum ama
Canm öyle asiri menisi yok azalmis gibi hatta farkina vardim gecen.... 33 yasindaEşinizin sperm sayısında sorun yoksa hergun yapabilirsiniz
Adetten sonra hergün mü? Yoksa yumurtlama haftasindami hergünAma ben her gunu degerlendırıyorum açıkçası dogru mu bılmoyorum ama
Burda önemli olan menideki sperm sayısı.. sperm testi verdi mi eşiniz hiç?Canm öyle asiri menisi yok azalmis gibi hatta farkina vardim gecen.... 33 yasinda
Kalite sperm sayısıyla belli olmuyor eşimde hiçbir sorun yok 31 yaşında sperm sayısı normalin üzerinde ama doktorumuz hergün olmasın gün aşırı değerlendirin kalite düşmesin dediEşinizin sperm sayısında sorun yoksa hergun yapabilirsiniz
Hayir canm vermedi bir kizimiz var 3 yasinda simdi 3 denememiz olcak bu ay daha erken diye bir test falan yaptirmadiiBurda önemli olan menideki sperm sayısı.. sperm testi verdi mi eşiniz hiç?
Anladım canım. Tabiki en doğal hakkınız ikinci bir bebeği istemek. Kardeş istemesi kızınızın en doğal hakkı. Eşiniz neden istemiyorki acaba hiç konuştunzu mu? Yani madddi açıdan mı zor geleceğini düşünüyor? Ya da bir çocuk onun srumlulukları manevi boyutu mu korkutuyor,, yada kaç yaşında eşiniz ileri bir yaşta mı belki ona verecek enerjisinin olmadığını düşünüyordur.. Bunlar konuşularak aşılabilir.Kızım çok istiyor bende çok istiyorum.Belki beni bencil görebilirsiniz.Ama eşiminki bencillik değil mi?Kızımın kardeş hakkını benim ikinci çocuk istegimi elinin tersiyle istiyor.Var mı var işte diyor.Bize yazık değil mi?Benim sprial taktigimi biliyor her au doktora gidiyorum dediklerini harfiyen uyguluyorum ama olmuyor.Cok büyük bir sınavdayım.Bosanmayı bile düşündüm bu kadar bencillik olamaz.
Sizi çok iyi anlıyorum ben de aynı fikirdeyim oğlumun bir kardeşi olmalı mutlaka. Bana bişey olursa geride kimsesi olmayacak çünkü. Ama bir farkımız var. Bizim ikinci evliliklerimiz ve eşim de çok istiyor ikimizin çocuğu olmasını. Ve ben doğan çocuğunu sevmeyen anneyi de gördüm, babayı da.. Mesela biz eski eşimle çocuğumuz olunca koptu bağlarımız. Eşimin kızını da ben büyütüyorum çünkü gerçek sevgiden gelmemiş dünyaya, saçma çıkarlar yüzünden doğurulmuş bir çocuk. Ve annesi sevmiyor istemiyor. Çok ilginç gelebilir ama hayatın gerçekleri.. Bazen insanlar çocuk olduktan sonra olumlu ya da olumsuz çok değişiyor çünkü farkediyorlar ki asıl istedikleri o değilmiş.. Evliliğinizi sarsmasını istemem tek başına verdiğiniz kararın. Çok hal veriyorum ama bu kadar duygusal yaklaşmayın duruma. Hayatta olmaz dediğiniz şeyler oluyor. Belki de tam tersi düşüncesi değişecektir zamanla eşinizin.Fikrinize saygım var ama paranın satın alamayacagi bircok manevi şey var.Allaha şükür maddiyatı bu kadar düşünecek durumda değiliz ki öyle bile olmuş olsaydi da fikrim degismezdi.biz 4 kardeşiz mesela annem daha çok miras mi kardeşlerin mi dese tabiki kardeşlerimi seçerim.Kizim da öyle düşünür eminim.Çocuk olunca onu hangi anne baba sevmez daha öyle biriyle karsilasmadim
Yani ozaman 7 gün boyunca hrrgn? Dogrumu anladm? O yumurtlama haftasinds yani? Esim istermiki hergn hahahKalite sperm sayısıyla belli olmuyor eşimde hiçbir sorun yok 31 yaşında sperm sayısı normalin üzerinde ama doktorumuz hergün olmasın gün aşırı değerlendirin kalite düşmesin dedi
HErgün de el insaf daa bunlar da can taşıyor yaniKalite sperm sayısıyla belli olmuyor eşimde hiçbir sorun yok 31 yaşında sperm sayısı normalin üzerinde ama doktorumuz hergün olmasın gün aşırı değerlendirin kalite düşmesin dedi
Ben uygulama indirdim orda hep 7 gün gösteriyo yumurtlama gününü 100% bilemiyosun kiYumurtlama günü olan 3 günü ve sonrasında gün aşırı değerlendirin bütün doktorlar bu şekilde öneriyor bunu
Kesinlikle katılıyorum sperm sayısında sorun yoksa önemli değil diye düşünüyorlar ama çok yanlışHErgün de el insaf daa bunlar da can taşıyor yani: