İkimiz aynı anda geçmişiz don atlete jdjdjdjBen direk don atlet sezonuna geçtim cok sıcak dhshshah
Kaybolup durma sende yeter aaaa
Ama aferm pazartesi yumurta kontrolüm var yetiştim
Ya hahahah hayranım enerjine@minik mucize92 Ne güzel artmış değerin bak gözün aydın. Boşuna üzdün kendini o kadar. Sağlıkla ilerler inşallah. PCR'ınız da negatif çıksın rahat bir nefes alırsın
M Masalmina @olcaaay @Pungar35 herkes mi hamile? Tebrikler size kocaman
Resmen başlık gidişimi beklemiş. Milletin ayağı uğurlu gelir, benim totom uğurlu gelmiş.
Çok gelmeyeceğim, o yüzden geri kalanlar da dizilsin listeye diyeceğim ama az durun ya bana da bi yer açın. Bir arkadaşa bakıp çıkacağım
Eee kalan sağlar nasılsınız? Dizaltı laylon şort altına beyaz soket çorap üstü sandalet mevsimine geçtiniz mi? @fiona13minseo @Uzaygemisi35 @sleepy05 evrem92 @ipek_annesi Jane Jetgil @Miss Bride @Paresilaaa cukulatam @zeynep-ahmet @Mordus @Falefiz03 @sim84sim
erkekler ne guzel ustsuz dolasabılıyo yaİkimiz aynı anda geçmişiz don atlete jdjdjdj
yasak olmasa suan bıle atlanır benceGünaydın güzel kızlaaaar
@NealStreet valla ben don atlet dönemine giriş yaptım klimaları açtık İzmir de 1 aya denize atlarız
Ben gece yorganla yatıyorum hala üşüyorum. Sonra sabah terleyerek uyanıyorum. Ayarını canım tutturamadıııııım yediremedim şakşukaaaBen direk don atlet sezonuna geçtim cok sıcak dhshshah
Kaybolup durma sende yeter aaaa
Ama aferm pazartesi yumurta kontrolüm var yetiştin
Isındı mı o kadar ya negzelGünaydın güzel kızlaaaar
@NealStreet valla ben don atlet dönemine giriş yaptım klimaları açtık İzmir de 1 aya denize atlarız
Su soğuktur daha be. Değil midiryasak olmasa suan bıle atlanır bence
Benm kaynanam gitti tee nezaman, doktor işim olmasa bende giderdim bu yasakta valla soguk moguk bir girip cıkardm Ekim sonunda da girmiştim soguktu ölmedim gene ölmem heralde bfndSu soğuktur daha be. Değil midir
Rüyamda Avşa'ya gitmiştim geçen. "Bu mevsimde buraya gelinir mi, kafama tükürem" diye kendime kızıyordum. Bulutlu kasvetli bir hava, deniz buz gibi. Öyle hevesim kursağımda kaldı. Hava çok güzel ya. Yazlığım olsa kesin perşembe sövülen güruhla beraber kaçmıştım. Gerçi ben çok önceden kaçmış olurdum. Burda napam
E tabi yumurta gelısmedıyse benı kim tokatlıcak ağlarken jdjsjsBen gece yorganla yatıyorum hala üşüyorum. Sonra sabah terleyerek uyanıyorum. Ayarını canım tutturamadıııııım yediremedim şakşukaaa
Öyle yetişirim ben işte
Aa nerde? Eşimin ailesi karasal iklimde yaşıyor. Yazlıkları da yok. Bizimkiler zaten burda dibimizde yaşıyor. Onlarda da yazlık yok. Böyle betonların arasında saat sayyozBenm kaynanam gitti tee nezaman, doktor işim olmasa bende giderdim bu yasakta valla soguk moguk bir girip cıkardm Ekim sonunda da girmiştim soguktu ölmedim gene ölmem heralde bfnd
Bende de tokatlayacak derman kalmadı ya. Çok verimli performans sergileyemeyebilirim. Şimdiden uyarayımE tabi yumurta gelısmedıyse benı kim tokatlıcak ağlarken jdjsjs
Bizimki kiralıyo bıkac senedir Tekirdağ Tekirdağ taraflarında.Aa nerde? Eşimin ailesi karasal iklimde yaşıyor. Yazlıkları da yok. Bizimkiler zaten burda dibimizde yaşıyor. Onlarda da yazlık yok. Böyle betonların arasında saat sayyoz
Bende de tokatlayacak derman kalmadı ya. Çok verimli performans sergileyemeyebilirim. Şimdiden uyarayımDur ya hem belki gelişecek, ne bildin?
Yok canım geçmedim adet oldum ara sıra vuran sancılarla öle dümdük durmuş güzel günlerin gelmesini bekliyorum@minik mucize92 Ne güzel artmış değerin bak gözün aydın. Boşuna üzdün kendini o kadar. Sağlıkla ilerler inşallah. PCR'ınız da negatif çıksın rahat bir nefes alırsın
Resmen başlık gidişimi beklemiş. Milletin ayağı uğurlu gelir, benim totom uğurlu gelmiş.
Çok gelmeyeceğim, o yüzden geri kalanlar da dizilsin listeye diyeceğim ama az durun ya bana da bi yer açın. Bir arkadaşa bakıp çıkacağım
Eee kalan sağlar nasılsınız? Dizaltı laylon şort altına beyaz soket çorap üstü sandalet mevsimine geçtiniz mi? @fiona13minseo @Uzaygemisi35 @sleepy05 evrem92 @ipek_annesi Jane Jetgil @Miss Bride @Paresilaaa cukulatam @zeynep-ahmet @Mordus @Falefiz03 @sim84sim
yasak olmasa suan bıle atlanır bence
Evet daha soğuktur benim gireceğim sıcaklıkta değildir ama giren yok mu varSu soğuktur daha be. Değil midir
Rüyamda Avşa'ya gitmiştim geçen. "Bu mevsimde buraya gelinir mi, kafama tükürem" diye kendime kızıyordum. Bulutlu kasvetli bir hava, deniz buz gibi. Öyle hevesim kursağımda kaldı. Hava çok güzel ya. Yazlığım olsa kesin perşembe sövülen güruhla beraber kaçmıştım. Gerçi ben çok önceden kaçmış olurdum. Burda napam
Ben diyom gel diye seni tokatlayarak denize sokayım da kendine gelIsındı mı o kadar ya negzelPılımı pırtımı toplayıp gelem mi? Kumsalda alkolsüz kokteyl vadediyordun en son 🏖
Doktorum döllenme gerçekleşirse tutunmayi kolaylaştıran diye veriyorum demişti canımProgestan neden içiyorsunuz ? hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Kullanımı nasıl yapıyorsun canım bende iki ay progestan kullandım sonraki ay klomene başladım iğne oldum bekliyorumDoktorum döllenme gerçekleşirse tutunmayi kolaylaştıran diye veriyorum demişti canıminsallah hayırlısi olsun
Ağızdan da vajinal da kullanılabiliyormus. Ben geçen ay vajinal almıştım bende kaşıntı ve kızarıklık yaptı çok kötü oldum. Sonra ağzından almaya başladım şimdilik sorun yok. Bunyeden bünyeye değişiyor sanırım internette vajinal alınırsa yan etkileri azalıyor demişlerdi ben de o yüzden vajinal başlamıştım. Sabah bir akşam iki aliyorum öyle söyledi doktor. Senin de hakkinda hayırlısı güzel haberleri veririz insallah buradanKullanımı nasıl yapıyorsun canım bende iki ay progestan kullandım sonraki ay klomene başladım iğne oldum bekliyorum
Kuzum, Mayıs topiğindeki Masalmina sen misin yoksa4 mayıs kuzum
@minik mucize92 Ne güzel artmış değerin bak gözün aydın. Boşuna üzdün kendini o kadar. Sağlıkla ilerler inşallah. PCR'ınız da negatif çıksın rahat bir nefes alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?