- 13 Kasım 2020
- 2.828
- 4.281
- 83
inşallahh canımmmOfff çok kötü çok geçmiş olsunevet canım o da baktıracak sperm versin kontrol edilsin. Ben de devam ederse tekrar bi görüneceğim doktora
Benim de aynı kuzu valla, bu ay senin güzel yumurtalar olacak inanıyorum
eelinde varsa yap gene idrar. ya sökülemedi tam yada gebelıktır ınsallahcanım ondan da korkuyorum öncesnde hep yaptrdım sonuç negatif olunca cesaret edemyorm olmadı birkaç gün daha bekliyim geçmezse ağrım ve mide bulntım kan testi veriyim idrarda baksam sanrm negatif olur
aynen canım sökülemeyncede böyle göğslrde ağrı devm ediyomş çnkü hayrlısı artık .eelinde varsa yap gene idrar. ya sökülemedi tam yada gebelıktır ınsallah
canım bat 2 nisandı aslnda ama 30 martta kanamam geldi az az sonrasnda kesldi bende sökülemedm die dşndm daha önceden de böyle bşy oldu kan testi vermştm sonç negatf çkmştı cesaret edemyorm pek ondanİnşallah ama bugün ateşim düşmüş yüksek ihtimal olcam kuzu. Doktora gitmeyeceğim 2 ay daha 3 ay korunmasız ilişki dedi
Günaydın canım, bat geçti mi bi gebelik testi yapsaydın keşke
Selam canım teşekkür ederim tavsiyeler için, biz çok sebze yeşillik tüketiyoruz aslında izmirliyim ben. Ya doktora kalsa hiç antibiyotik bile vermicekti öyle ciddiye alınacak bi akıntı yok dedi. Koku kaşıntı idrarda yanma yok ama akıntı bu ay yine 1 defa geldi belki de vücut olanı atıyor bakalım önümüzdeki ay ne olacak. Eşime de dedim sen de baktır diye belki onda varsa ondan bana bulaşıyor diye aklıma geldi
Kuzum ben sabah test yaptım negatif çıktı yine... regl de gelmedi.. zaten tüp bebek için bu ay dr la görüşecektik.Kızlar durumunda değişiklik olan var mı ? Regl olanlardan yeni bat ı bekliyorum
tamam tatlım olunca haber verirsinKuzum ben sabah test yaptım negatif çıktı yine... regl de gelmedi.. zaten tüp bebek için bu ay dr la görüşecektik.
Ayy canım du bakalım basit bir dalgalanmadır inşallahU Uzaygemisi35 bu sabah ateşim 36,8 çıktı düşüşe geçmiş regl is coming
Canım regl olmadım bekliyorum bugün de olmassam yarın tekrar test yapıcam bakalımKızlar durumunda değişiklik olan var mı ? Regl olanlardan yeni bat ı bekliyorum
cuma regl kuzum 4 gün kaldıAyy canım du bakalım basit bir dalgalanmadır inşallahdaha regle var birkaç gün değil mi?
Evet kuzumCartedor görüşmeye bugün mü gideceksin canım?
Canim beni sil bu ay, nasil olucak bilmiyorim reglde oldum dünKızlar durumunda değişiklik olan var mı ? Regl olanlardan yeni bat ı bekliyorum
Az kalmış canım ama benim bir gün önce veya direkt regl günü düşüşe geçer genelde. Senin vücutta da geçen ay düşmedi ya bakalım o nedenle bir çıkarım yapamıyorum inşallah gelmez reglcuma regl kuzum 4 gün kaldı
Ben henüz olmadım canım bekliyorumKızlar durumunda değişiklik olan var mı ? Regl olanlardan yeni bat ı bekliyorum
Offf kuzum senin ruyalar seni bi rahat birakmadiGünaydın kızlar, rüyamda betam 11 çıkıyordu reglden 3 4 gün önceymiş nasıl bulutların üzerindeydim. Uyanmamla yerlere çakılmam bir oldu.
Aynen kuzum bugün kendi doktoruma muaynem var çağırdıEee yani normalle ugrasmak yerine bu daha mantikli Amma her yer yapar mi O var ?
Tmm kuzum bugün doktorum çağırdı muaynem var gidince sorucamYok devlette yapılıyor mu onu öğrenince dedim canım benim
Evet kuzum eşimde de bende de bir sorun yok çok şükür. Evet mikroçip aşılamanın tutma oranı daha yüksek kuzum. Bende bugün doktoruma gideceğim çağırdıM minik mucize92 canım senin eşte sıkıntı yoktu di mi? Ben de 2 ay sonra falan çipli aşılama düşünüyorum yaptırmışken onu yaptırayım eşimde sorun yok ama ihtimal artıyomuş normal aşılamaya göre doktor yüzde 40 dedi bize. Normal aşılamada yüzde 15 falanmış
Hadi güzel güzel geçsin inşallahEvet kuzum
tamam canım hamiş olunca eklerimCanim beni sil bu ay, nasil olucak bilmiyorim reglde oldum dün
düşünsene vücut ısım 35 lere düşüyomuş ve bu ay hamileymişimAz kalmış canım ama benim bir gün önce veya direkt regl günü düşüşe geçer genelde. Senin vücutta da geçen ay düşmedi ya bakalım o nedenle bir çıkarım yapamıyorum inşallah gelmez regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?