- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 33
Ay hadi İnşallah bu ay sırayla güzel haberler alalım önce senden sonra benden sonra @NealStreet sonra22 canım bata 6 gün kaldı
Bakalım canım bende sıfır belirti şuanAy hadi İnşallah bu ay sırayla güzel haberler alalım önce senden sonra benden sonra @NealStreet sonrafiona13 sonra Cartedor ve diğer bekleyen tüm kızlar. Çok yakınız bu ara arka arkaya denk gelse ne güzel olur
Yine indirimli alıyoruz da daha indirimli alabilme şansımız vardı kullanamadık maalesef. Çok büyük bir masraf kalemi iğneler ama tamamına bakınca........... Amin inşallah sağlıkla kavuşalım da canı sağ olsun diyeceğiz yapacak bir şey yokHadi yabu fırsatı değerlendirmemiş oldunuz. İlaçlar adamın belini büküyor resmen. şifa olsun inşallah Başka gerek kalmasın
Beyninizi yiyeceğim o zaman, beyniniziAy hadi İnşallah bu ay sırayla güzel haberler alalım önce senden sonra benden sonra @NealStreet sonrafiona13 sonra Cartedor ve diğer bekleyen tüm kızlar. Çok yakınız bu ara arka arkaya denk gelse ne güzel olur
Evet ya bugün daha koyu çıktı bugün çatlar mı peki ? Çok sordum ama ilk kez yapıyorum mazur göründün değil canım bugün pik...
Hadı bakalim canım ,hayırlı olsunKizlar Günaydın nasılsınızigneden 12 saat sonra değerlendirme tamamdır darısı 36 saat sonrasının başına inşallah bir aksilik olmaz benimkinin biliyorsunuz sagi solu belli olmuyor
Canım bugün kontrolün vardı ,okudum biraz biraz daha igne olacaksin sanirim ,hadi bakalım muhteşem yumilere az kaldıSağlıkla inşallah. Ben de güzel haberle geleyim, erkek infertilitesiyle mücadele eden herkese umut olsun istiyorum ama bakalım
Hayırlı olsun canım darisi kese ve kalp atışinaAmin canım çok teşekkür ederim
Çok az kalmiş22 canım bata 6 gün kaldı
İnsallah canım bak senden de atak bekliyorum ,çalışmalar bitti miAy hadi İnşallah bu ay sırayla güzel haberler alalım önce senden sonra benden sonra @NealStreet sonrafiona13 sonra Cartedor ve diğer bekleyen tüm kızlar. Çok yakınız bu ara arka arkaya denk gelse ne güzel olur
Valla sormadım. Eşinizden kan almış mıydım dedi hemşire. Hayır dedim. Geldi mi dedi. Evet burada dedim. Bir çağırın ondan da alayım dedi. Çağırdım. O da meğer sanmış ki ben biliyorum sebebini ahshhdjd Ben meraksızlıktan sormadım. O da ben biliyorum sanıp sormamış. Gül gibi geçinip gidiyoruz böyleKaç yumurta var diye de sormadım. Doktor geldi. Günaydınlaştık. Muayeneye daldı. Hemşireye döndü. "Sağ 16, sol 17. Salıya kadar aynı şekilde devam" dedi. Bana döndü "Salı görüşürüz" dedi, çıktı. Hemşireye sadece "Yavaş mı büyüyorlar" dedim. O da "Yoo normal süreç, bir sıkıntı yok" dedi. Bütün diyalog bu. Daha fazlasını bilmek istemiyorum zaten uykularım kaçıyor
Canım hadi hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir şekilde ilerlesin bütün işlerinKizlar doktor muayne yapti, kan aldilar kan sonucunu bekliyoruz ona gore dicek
Buraya gelene kadar heyecan yoktu ama simdi var
Evet özellikle araştırıp gelmiş hastaları çok güzel geçiştirme cevaplar veriyorlarBende tam tersi o kadar soru soruyorumki doktor cevap veremiyo bile
Acaba stres yapmamak icin fazla bisey soylemiyolar mi hastalara
Sağol canım hiç heyecan yok ama hayırlısı bakalımÇok az kalmişgecmez günler şimdi ,inşallah sonu güzel olsun
Hadi bakalım geri sayım başlasın22 canım bata 6 gün kaldı
Hahaha herkes kendi dışındaki kişilerden umutlu zatenBakalım canım bende sıfır belirti şuansenden umutluyum bu ay
YiyebülürsüüünBeyninizi yiyeceğim o zaman, beyninizi
Ayy canım daha yeni başlıyor dün çatlatma iğnesi vuruldum cumartesi pazar ve salı çalışma günlerimizHadı bakalim canım ,hayırlı olsundarısı diğer çalışmalara inşallah
Canım bugün kontrolün vardı ,okudum biraz biraz daha igne olacaksin sanirim ,hadi bakalım muhteşem yumilere az kaldı
Hayırlı olsun canım darisi kese ve kalp atışina
Çok az kalmişgecmez günler şimdi ,inşallah sonu güzel olsun
İnsallah canım bak senden de atak bekliyorum ,çalışmalar bitti mi
Harika canım hadi bakalım hayırlı olsun kanaman söküldü mü? Nasıl ilgililer mi? Heyecanlandım ben de bayaKizlar doktor muayne yapti, kan aldilar kan sonucunu bekliyoruz ona gore dicek
Buraya gelene kadar heyecan yoktu ama simdi var
Hahaha sor canım hakkınBende tam tersi o kadar soru soruyorumki doktor cevap veremiyo bile
Acaba stres yapmamak icin fazla bisey soylemiyolar mi hastalara
Hayırlısı kuzum sağolasınHadı bakalim canım ,hayırlı olsundarısı diğer çalışmalara inşallah
Canım bugün kontrolün vardı ,okudum biraz biraz daha igne olacaksin sanirim ,hadi bakalım muhteşem yumilere az kaldı
Hayırlı olsun canım darisi kese ve kalp atışina
Çok az kalmişgecmez günler şimdi ,inşallah sonu güzel olsun
İnsallah canım bak senden de atak bekliyorum ,çalışmalar bitti mi
Canim benim sag ol sorduğun için.
Aynen canım gerçekten ama inşallah birbirimizin duaları birbirimize gerçek olurU Uzaygemisi35 Herkes kendinden başka herkesten umutlu zaten demişsin ya gerçekten öyle
Sende yumurta çatlatma iğnesi vurulmuşsun inşallah olur bu sefer
Bir sonraki reglimde banada öyle bir tedavi uygulayacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?