bende günde 2 kullandım klomenden mi oluyor akıntı benimde şeffaf olmuştuda dün iğne vuruldum bakalım nasipBen bu ay günde 3 klomen kullanıyorum kizlar ve yoğun akıntım var doktor cuma gel dedi ama yumurtlama olup kaçırmam inşallah ya ne dersiniz
Ver coşkuyu zabaaa kadar burdayıkkkkKızlar üçüncü klomen döngüm hayırlı olsun mu? İlk ilacımı içtim hadi bakalım yakında gün saymaya başlarız
Anladım canım napalım zaten aça aça alıştık artıkBenim üstüm giyiliydi altıma da bi bez sardılar sadece doktor görüyordu yani canım
Korkma çok eğlenceli mis gibi uyuyorsun ben olmazsa 6 ay sonra bi daha çekilcem mesela koşa koşa giderimAnladım canım napalım zaten aça aça alıştık artık
Aynen öyle valla bir de sigorta bıt bıt etti her şeyi karşılaması lazımdı aslında. Çok uyanıklar yani kadın hastalıklarıyla ilgili bir şey aaa ama siz çok eskiden beri kadınmışsınız karşılayamayız falan gibi gerekçelerle reddediyorlar. İnşallah gebelik doğum sürecinde mor etmezler beni.Var bazı planlarım bakalım
Tabii canım napalım mecburiyetten ödedik, ödüyoruz zaten de keşke böyle olmasa
Bakalım bakalım. Uygulaması teorisi gibi kolay olaydı...
Bağdaş kurup oturuyorum. Ellerimi kollarımın içini güneşe bakacak şekilde öne uzatıyorum işte. Karşı binadaki komşuya yakalandım bu yaz öyle ahshhs Kadının "Ne iyi yapıyorsun" demesiyle irkildim. Gözüm de kapalıydı bi de ayin yapar gibi boynumu da uzatmışım kafa geriye doğru yatık falan ahshshns "Şey d vitaminim düşük de doktor söyledi ondan şey yapıyorum" dedim
Eşşek gibi ödeyen biziz canım @NealStreet ileAy ne utancam ya ben hamile kalayım da doktor utansınsanki hayrına mı bakıyorlar bize eşşek gibi ödüyoruz parasını bi de utanacakmışım pışııık
Nerde çektirmeye karar verdin canım? Hadi güzel çıksın inşallahEyvahh ne var ne yok açıp uyuyorsun demekinşallah hemen uyandırırlar
Yok canım ne münasebet. Doktora neymiş o kim sadece doğurtacak, işine baksın ahndndnU Uzaygemisi35 ben de dün eşime korunmucam ben bu ay dedim. Kızıyor, her şeyde doktoru dinlersin neden korunalım mı diye sordun o zaman diyeben de sormuş olmam uygulucak olduğum anlamına gelmez dedim. E bu ay hamile kalırsan nolcak doktora gidip ben sizi dinlemedim hamile kaldım mı diceksin diyo. Hamile kaldığımın hesabını mı vercem doktora bi de
İnşallah gerek kalmaz kız 6 aya cinsiyeti öğrenmiş olursun innnşşşaalllaahhhKorkma çok eğlenceli mis gibi uyuyorsun ben olmazsa 6 ay sonra bi daha çekilcem mesela koşa koşa giderim
Aaa banane ayol fiyatları yönetim belirliyor o da benim suçum muEşşek gibi ödeyen biziz canım [IMG alt="NealStreet"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1010/1010895.jpg?1616007468[/IMG] NealStreet ilesiz de üç beş atıyorsunuz işte
Ben de öyleyim eşim o yüzden markete yalnız gidiyor bana liste yaptırıpYok canım ne münasebet. Doktora neymiş o kim sadece doğurtacak, işine baksın ahndndn
Ben de kadına zorla "Korun o zaman" dedirttim. Eve geldim ben korunmam dedim. "O zaman doktora niye soruyorsun?" diyor. Adam çıldırıyor. Markette de aynısını yapıyorum. "Peynir alsam mı" diyorum. "Alma" diyor. "Ya biterse bi daha bunun için markete mi gelelim" diyorum. "O zaman al" diyor. "Evde de biraz vardı. Tarihi geçmesin bunu açana kadar" diyorum. "Madem kendi dediğini yapacaksın bana niye soruyorsun" diye deliriyor
Canım yukarda okudum yumurtaların çok güzel gelişmiş inşallah bu ay güzel sonuç alırsın şimdi geri sayım başlasınbende günde 2 kullandım klomenden mi oluyor akıntı benimde şeffaf olmuştuda dün iğne vuruldum bakalım nasip
Hahaha hadi bakalım sahalara geri dönelimVer coşkuyu zabaaa kadar burdayıkkkk
Ağzın bal yesin kızzzzzzzİnşallah gerek kalmaz kız 6 aya cinsiyeti öğrenmiş olursun innnşşşaalllaahhh
Hay ben senin pokuna yaaaminseo @NealStreet Kizlaaaaar bilin bakalım ne oldu ben test yapmayı unuttum bi uyandım altıma ettim ediyom ishal olmusum ayıptır söylemesi kendimi zor attım lavaboya o esnada unuttum test yapmayı bacılar yarını bekleyin adet olmazsam tabiiiii karnımda değişik ağrılar var adet olacam da olamıyorum sokulemiyo gibi
Yaaa kız niye sabahı bekliyorsun artık 4 gün geçmedi mi bence sabah olmasa da çıkar axcık tut testini yap hadi nolurrr güzel habere çok ihtiyacımız varminseo @NealStreet Kizlaaaaar bilin bakalım ne oldu ben test yapmayı unuttum bi uyandım altıma ettim ediyom ishal olmusum ayıptır söylemesi kendimi zor attım lavaboya o esnada unuttum test yapmayı bacılar yarını bekleyin adet olmazsam tabiiiii karnımda değişik ağrılar var adet olacam da olamıyorum sokulemiyo gibi
Üff benim de öyle. Tıpkısının aynısı. Bu kadar saçma sebepler olamaz. Sürekli doktora geri gönderiyor beni asistan kızlar. Tanıyı değiştirsin diyorlar. Gidip doktorla para konuşmak gibi bu, beni acayip rahatsız ediyor. Tetkiklerin de ellernden gelse hiçbirini karşılayamayacaklar. Tanı olarak da sadece adet düzensizliği girebiliyor nerdeyse. Başka bir şeyi kabul etmiyor. RezaletAynen öyle valla bir de sigorta bıt bıt etti her şeyi karşılaması lazımdı aslında. Çok uyanıklar yani kadın hastalıklarıyla ilgili bir şey aaa ama siz çok eskiden beri kadınmışsınız karşılayamayız falan gibi gerekçelerle reddediyorlar. İnşallah gebelik doğum sürecinde mor etmezler beni.
Parka gidince sadece kolumun iç kısmını açıp tutuyorum yav o kadar da değil hahdjd Balkonun camı yok bizim. Direkt güneş alıyor öğlen. O zaman işte oturuyorumO ayin pozisyonu çok iyi ya ahahahaj teyzeden de onay almışsın süper. Bunu balkonda mı yapıyorsun peki? Balkondan ve camın arkasından alınan güneş kesinlikle fayda etmiyormuş. Parkın ortasında yere çömüyorsan o ayrı
Arkadaşa faturalarımızı gönderelim
Bence yumurta dondurma işlemini de sor kuzum, kaç ay dondurma kaç tane ne kadar vs...Kızlar doktora sorulacak sorularımı hazırladım (hiçbirini soramadı) var mı aklınıza gelen eklemeler?
minseo @NealStreet
Evet adet kesilmesi şart zaten adetin bitimi 1 hafta içinde çekiliyor. İkinci haftaya kesinlikle kalmıyor. Ben 9. Gün çekilmiştim.6.gün lekeli oluyor tam kesilmesi gerekmiş bakalım cuma gidicem muayeneye tam günü söyler
Kuzum hoşgeldin, bende diyorum grupta eksiklik var :)))))Burayı yeni gördüm ne güzel grup anne olanları hep okuyacam yazdıklarınıbeni de ekler misiniz buraya bat 14 Nisan 2.5 yıldır istiyorum.
He valla sorma cnm onda da var bi hayir test israfı olacakti belki deHay ben senin pokuna yaaa
H. Buldum canım benimKuzum hoşgeldin, bende diyorum grupta eksiklik var :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?