- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 33
ya sen ona ne bakıyosn baska bı derdi vardır onun sen anestezı alcan bıde okdr kısı olduKızlar asabım bozuldu çok muayne olcam bekliyorum bi kadın girdi benden önce orta yaşlı kadın nasıl ağlıyor hastane inliyor çok canım sıkıldı ya
aay yazık ozman ya ofYok poliklinik heralde kötü bi sonuç aldı
butun ıyı enerjı ve dualarım senınleGidiyorum dua edin
Adetin 3. Günü gel ddi ama bugün 2. Günüm yarın 3 oluyor yarın da doktor yok4. Gün geç olabilir ama baştan doktorunuz ne demişti? Geç olursa yapmaz bu ay aşılama ama klomen falan 5.gün de başlanıyor belki de sorun olmayacaktır
Bi sonraki aya insallah kuzumm. Bahar aylari yarasin bize insallahKızlar zaten kaç gündür bekliyorduk ama benden bu ay da güzel haber yok. Lekelenmelerim başladı.fiona13 minseo @NealStreet Cartedor ipek_annesi .
İnşallah bugünminseo bize güzel haberlerle dönecek
O zaman yapacak bir şey yok pazartesi gidersiniz ama belki bu ay başlamazAdetin 3. Günü gel ddi ama bugün 2. Günüm yarın 3 oluyor yarın da doktor yok
İnşallah canım hayırlısı artıkBi sonraki aya insallah kuzumm. Bahar aylari yarasin bize insallah
OfffO zaman yapacak bir şey yok pazartesi gidersiniz ama belki bu ay başlamaz
Hiçbir fikrim yok tedaviyle ilgili maalesef. Erken bilgi alabilmen için fikir yürüttümAsistan yokmus gün boyu da ameliyattaymis. Çok mu gec olur pazartesi
Hapse niye girelim ya biz tımarhanelik vakalarız sadeceBenim rahim filmime gelin.(Daha fikir olarak aklimda) bende Anadolu yakasindayim. Hapise girersek hastane islerin, fanila filan islerin kolay olur.
Doktorla reglin başlayınca mı görüşecektiniz?Kızlar zaten kaç gündür bekliyorduk ama benden bu ay da güzel haber yok. Lekelenmelerim başladı.fiona13 minseo @NealStreet Cartedor ipek_annesi .
İnşallah bugünminseo bize güzel haberlerle dönecek
Timarhanenin hapisten farki yok bence. Yazdigini bile tam algilayamamis biri olarak hepinizin yerine ben timarhaneye gidebilirim.Hapse niye girelim ya biz tımarhanelik vakalarız sadece
Ben genelde regl oldum veya Olcam diye haber veriyorum o da 2.3.gün gel diyor. Kist olup olmadığına göre tedavi devam kararı veriyor. Ben bu sefer hiç sormadım salı günü tek boşluk vardı oraya randevu aldımf direkt. artık ben günümü doğru düzgün sayamadığım için lekelenmelerden dolayı salı günü kurtarır herhalde diue düşündüm. Aslında randevun olmasa da adetliyken gel dediği için alıyor her türlü duruma göre artarsa geç olmasın diye pazartesi de gidebilirim.Doktorla reglin başlayınca mı görüşecektiniz?
Ekip olarak desteğe değil denetlemeye gittiğimiz için "Deli bunlar" deyip bizi akıl hastanesine kapatırlar dedim. Neyi anlamadığını anlamadım galiba, hatlar karıştıTimarhanenin hapisten farki yok bence. Yazdigini bile tam algilayamamis biri olarak hepinizin yerine ben timarhaneye gidebilirim.
Bişey olmaz canım aşılama ilaçlarına adetin 3 ile 5 inci günü aralığında başlanıyorKızlar acil yardım bu ay aşılama olacaktım bu gün reglinin 2. Günü ve doktor ameliyattaymis yarın pazar açık degil ancak pazartesi gidebilirim ve pazartesi 4. Günüm çok mu geç olur ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Sen gayet iyi anlattin ben timarhaneyi hapishane olarak algiladim. Sorun benimle alakaliEkip olarak desteğe değil denetlemeye gittiğimiz için "Deli bunlar" deyip bizi akıl hastanesine kapatırlar dedim. Neyi anlamadığını anlamadım galiba, hatlar karıştı
Gecmis olsun duzelir caresiz degil. Neden tikanmis olabilecegi ile ilgili bilgi verdi mi?Çıktlm ben kızlar rahim normal ama sol taraf tıkalı sağ taraftan da boğum boğum geçmiş, biliyodum zaten böyle bişey olacağını. Laporoskopi gerebilir dedi
hadi yaa. tamam enazından sorunu çözzdük. sebebini bulduk yolumuzu çizebileceğiz. açılabilrmiş dimiÇıktlm ben kızlar rahim normal ama sol taraf tıkalı sağ taraftan da boğum boğum geçmiş, biliyodum zaten böyle bişey olacağını. Laporoskopi gerebilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?