- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 133
- 35
Iste cnm insanin elinde olmuyor ki tabi ki de değiştiremiyoruz değiştirsek de bu olumsuz yönde oluyor yani bir nevi kötüyü çağırma aslinda ama elimden bisey gelmiyor düşünmemeye çalışıyorum bi kaç dakika sonra hooop yine aynı düşüncenin içindeyim sen bu anksiyete için tedavi gördün mü ben hiç gitmedim bunun icinHadi ya. En azından daha az temas olur. Sen de biraz daha uzak durmaya çalışırsın. Du bakalım bunlar hep zihinde bariyer oluşturuyor. Oralara girmeyelim. Ben de gece bir güzel kurdum kurdum tüp bebek yüzünden erken menapozdan girdim hormon ilaçlarının uzun vadeli yan etkilerinden çıktım. Dön dön uyuyamadım sonra. Sanki düşününce bir şeyi değiştirebiliyormuşuz gibi...
Sezaryene fönlü makyajlı girenleri kınayıp rahim filmine kuaförle mi gitmekGünaydın kızlaaaar şimdi kuaföre gidiyorum ordan hastaneye geçcem midem çok bulanıyor hiç bi şey yemedim öğlene kadar yemicekmişim inşallah bayılmam
Allah seni
İnşallahBayılmazsın bayılmazsın. Çıkınca yiyeceklerini düşün
Yok kız ne süsü sire geldimSezaryene fönlü makyajlı girenleri kınayıp rahim filmine kuaförle mi gitmekkız sakin ol stres olmazsan hiçbir şey olmaz akşama kadar bile aç dursan
U Uzaygemisi35 bu kız normal doğuma da önce kuaföre gidip ordan gidecek bak görYok kız ne süsü sire geldim
Vaktim olursa sire gelirimU Uzaygemisi35 bu kız normal doğuma da önce kuaföre gidip ordan gidecek bak gör
Hııı saç siri. Biz anladık cnmsVaktim olursa sire gelirim
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım benimVaktim olursa sire gelirim
Hııı taam taam inandıkYok kız ne süsü sire geldim
Evett aynenn ojelerini de sürdürt ama anestezici kızıyorU Uzaygemisi35 bu kız normal doğuma da önce kuaföre gidip ordan gidecek bak gör
Anestezi öncesi makyaj bi bize yasak herhalde. Millet hep düğüne gider gibi gidiyor doğumaHııı taam taam inandık
Evett aynenn ojelerini de sürdürt ama anestezici kızıyoreş durumundan izinli olursun belki
Valla ya hatta doktorları öneriyor süslen gel diyeAnestezi öncesi makyaj bi bize yasak herhalde. Millet hep düğüne gider gibi gidiyor doğuma
Bir sorun mu çıkmış ki? Anestezinin etkisi mi?Kızlar asabım bozuldu çok muayne olcam bekliyorum bi kadın girdi benden önce orta yaşlı kadın nasıl ağlıyor hastane inliyor çok canım sıkıldı ya
Yok poliklinik heralde kötü bi sonuç aldıBir sorun mu çıkmış ki? Anestezinin etkisi mi?
İnşAllahHer hastane cekmiyor benim bildigim ben lutfi kirdar egitim ve arastirmaya gitmistim zeynep kamile yonlendirdiler orayla alakalida cok fazla iyi yorum okumadigim ucin ozelde yaptirmisdim gecen haftacok fazla da arastirmadim gerci zamani uzatmamak icin ama dogru bir karar vermissiniz eger tuplerde bir skinti varsa ovulasyon takibi de ise yaramaz sonucta ben filmden hemen sonra takibe de basladim bakalim 2 haftam var insallah guzsl.sonuclar.aliriz hepimiz
Kızlar asabım bozuldu çok muayne olcam bekliyorum bi kadın girdi benden önce orta yaşlı kadın nasıl ağlıyor hastane inliyor çok canım sıkıldı ya
Ben de filmle ilgili sanmıştım canım. Malesef hastane ortamı böyle kimi iyi haber alıyor kimi kötü haber ben de çok etkileniyorumYok poliklinik heralde kötü bi sonuç aldı
Allah şifa versin. Sen yine enseyi karartıyon. Bir şey yok yahu az sakin. Derin derin nefes al. 10'a kadar say, bitince baştan say, bitince baştan... Beni düşün beni. Hsg'ye giderken damardan ilacı basarlarken tam beni düşün. Uyandığında da beni düşünürken bulacaksın kendini. Süfriz dicem sonra sanaYok poliklinik heralde kötü bi sonuç aldı
Şimdiden geçmis gitmiş olsun. Guzel haberlerle gel insallah. Bir kac ay icinde benimde cektirmem gerekecek.Süslendim şimdi sire gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?