Tüpçüler kendilei yapmak isteyecekledir bilgin olsun. ben tüp bebek merkezi ile konuştuğumda hepsini burda yapmamız lazım.. demişlerdi..Ama öncesinde elimde olması gerekiyosa o sonuçların o zaman yaptır git.. prolaktinin kaç çıkmıştı....minseo
U Uzaygemisi35
@fiona13
Gelin size yeni soru ve sorun. Tüpçüye sordum "tsh ve prolaktin yüksek, böyle seyrederse ilaç başlarız gibi bir şey demiştiniz. tam hatırlayamıyorum. regl olunca tekrar yaptırayım mı tahlilleri?" dedim. Evet dedi
Şimdi ben reglin ilk günü merkezi arayacağım, beni 2. ya da 3. günü çağıracaklar ama ben tahlili dışarıda yaptıracağım. Özelde yaptırsam bile sonuçların çıkması birkaç saat sürer ve merkeze de aç gel dediler. Nasıl yapam şaştım. Elimde sonuç olmadan gitsem, muayene sonrası telefondan mı sonuçları göndersem. İlaçlara gerek varsa bir gün sonra başlarım bir şey fark eder mi acaba
aa diğer hormonları istemedi ki onları da mı yaptırayım? bence yaptırmayayım artık yetsinTsh ve prolaktin için 3. Günü beklemene gerek yok regl olduğun gün Tsh ve prolaktine baktırabilirsin bu sonuçlar cebinde olur hormon için de başka merkeze gideceksen 3. Günü onları yaptır ilaç başlanacaksa yumurta büyütücü 4. Gün de başlayabilirsin sıkıntı değil
Böyle yapacağım galibabence 2. gün tahlillerini yaptır sabahtan muhtemelen aynı gün zaten çıkar 3. gün de sonıçlarla merkeze git bence
İstemedilerse salla Tsh (antikorlara da bakılmadını iste mutlaka) ve prolaktin için regle gerek yok ama prolaktin sabah saatlerinde yüksek çıkıyormuş çok erken verme yanıltmasın bi de bi gece önce uykunu al kocanla kavga etme ve ilişki olmasın bunlar çok etkiliyor biliyosundur aç gitmene de gerek yok bu arada bu ikisi için öğlene doğru kahvaltını yapıp gidip verebilirsinaa diğer hormonları istemedi ki onları da mı yaptırayım? bence yaptırmayayım artık yetsin
Merkeze söyledim dışarıda yaptıracağımı. Kabul ettiler. Meteliğe kurşun atıyoz hormon başına 270 tele ödeyemem orda. Prolaktin 27Tüpçüler kendilei yapmak isteyecekledir bilgin olsun. ben tüp bebek merkezi ile konuştuğumda hepsini burda yapmamız lazım.. demişlerdi..Ama öncesinde elimde olması gerekiyosa o sonuçların o zaman yaptır git.. prolaktinin kaç çıkmıştı....
Benim 38 çıktığında ilaç vermediydiMerkeze söyledim dışarıda yaptıracağımı. Kabul ettiler. Meteliğe kurşun atıyoz hormon başına 270 tele ödeyemem orda. Prolaktin 27
antikor mantikor demedi ki hiç. prolaktin için olan şartları biliyorum evet ama benim bu zamana kadar hep aç bakıldı. prolaktin konusunda doktorlar ikiye ayrılıyor. ben onu da reglken yaptıracağımİstemedilerse salla Tsh (antikorlara da bakılmadını iste mutlaka) ve prolaktin için regle gerek yok ama prolaktin sabah saatlerinde yüksek çıkıyormuş çok erken verme yanıltmasın bi de bi gece önce uykunu al kocanla kavga etme ve ilişki olmasın bunlar çok etkiliyor biliyosundur aç gitmene de gerek yok bu arada bu ikisi için öğlene doğru kahvaltını yapıp gidip verebilirsin
benim 40'larda da ilaç vermediler. 50'yi geçince kullandım ama vücut embriyodan kurtulmaya çalışmasın diye düşürmek istiyorlar sanırımBenim 38 çıktığında ilaç vermediydien son düşmüştü ama kimbilir şuan kaç
Hiç bilmiyorum onu prolaktin mevzusunu, ama Tsha bence detaylı baktır antikor görmeden nasıl doz ayarlıcak ki? Sen baktırmışken detaylı baktır derim çok bi şey farketmicek Tsh harici 2 değere daha bakacaklar sadeceantikor mantikor demedi ki hiç. prolaktin için olan şartları biliyorum evet ama benim bu zamana kadar hep aç bakıldı. prolaktin konusunda doktorlar ikiye ayrılıyor. ben onu da reglken yaptıracağım
şimdi orda yamuk bir şey çıkacak sonra ben kafayı bir tur da onunla yiyeceğim. kalsın. 3.77'ye çıktığında endokrin uzmanı da hiç sallamamıştı. şimdi tüp bebek yapan arkadaşımla da konuştum. onun da tsh yüksekmiş. ilaçla düştü hemen dedi. antikor falan demedi o da hiçHiç bilmiyorum onu prolaktin mevzusunu, ama Tsha bence detaylı baktır antikor görmeden nasıl doz ayarlıcak ki? Sen baktırmışken detaylı baktır derim çok bi şey farketmicek Tsh harici 2 değere daha bakacaklar sadece
Sen bilirsin bebiş benden özellikle antikor istemişlerdi benim Tsh düşüktü görünürde ama antikorlarım yüksekti ordan yakaladık hemen ilaca başladımşimdi orda yamuk bir şey çıkacak sonra ben kafayı bir tur da onunla yiyeceğim. kalsın. 3.77'ye çıktığında endokrin uzmanı da hiç sallamamıştı. şimdi tüp bebek yapan arkadaşımla da konuştum. onun da tsh yüksekmiş. ilaçla düştü hemen dedi. antikor falan demedi o da hiç
deme öyle şeyler demeSen bilirsin bebiş benden özellikle antikor istemişlerdi benim Tsh düşüktü görünürde ama antikorlarım yüksekti ordan yakaladık hemen ilaca başladım
Kolay tabi 5.yi doğuruyom benHıı sen yap kolaysa ben seveyim. Ben kolay yoldan olanlısını demiştim. Olmadı. Bari bu da azıcık kolaya yakın olsaymıştı
Evet canım inşallah vücudum bana fake atmamıştırHerkes kendi vücudunu tanıyor, sen farklı bişey hissediyorsan neden olmasınhatta lütfen inşallah vardır amin
Benim bacaklarımda bugün dayanılmaz bi ağrı sızı var. Yürüyemiyorum resmen ve yattığımda bile sızım sızım sızlıyoriğnenin etkisi mi bu da yaa? İğneden sonra günlerce bişey olmadı halbuki
İnşallah yaa korunuyorduk çift kat prezervatif doğum kontrol hapı ertesi gün hapı ve spirale rağmen hamile kaldım diycemGebelik belirtisi olsun nolur ya. Bu bahar ayları o aylar olsun, herkes müjdeyi versin. Şeyi yani plansız sürpriz gebelik haberini
Aminnn inşallah size ne güzel sürpriz olur cidden. Ben de hep böyle özel günlere denk gelsin istiyorumHahahahabizim de yanlışlıkla içine kaçtı biraz ama napalım Allah'ım verdiğine de yok demeyiz gebelik belirtisi şimdiden olmaz da iğne mi yoksa benim hastalık mı coştu onu bilemedim.
İnşallah kuzum yaa böyle bi hamiş patlaması yaşasak şurdabu ay olursa eşimle ikimize de doğum günü hediyesi olacak onun 1 Nisan, benim 3 Nisan. Bu bebiş bence ondan bekledi
Elinde sonuç olmadan gitsen de olur ama bence regle birkaç gün kala yaptırabilirsin bunlar için regl olmana gerek yok. Hatta yüksek çıkarsa regl olmadan bile ilaca başlarsın.minseo
U Uzaygemisi35
@fiona13
Gelin size yeni soru ve sorun. Tüpçüye sordum "tsh ve prolaktin yüksek, böyle seyrederse ilaç başlarız gibi bir şey demiştiniz. tam hatırlayamıyorum. regl olunca tekrar yaptırayım mı tahlilleri?" dedim. Evet dedi
Şimdi ben reglin ilk günü merkezi arayacağım, beni 2. ya da 3. günü çağıracaklar ama ben tahlili dışarıda yaptıracağım. Özelde yaptırsam bile sonuçların çıkması birkaç saat sürer ve merkeze de aç gel dediler. Nasıl yapam şaştım. Elimde sonuç olmadan gitsem, muayene sonrası telefondan mı sonuçları göndersem. İlaçlara gerek varsa bir gün sonra başlarım bir şey fark eder mi acaba
Aynı benim dediklerimi demişsin ilovemecim ben reglden bile önce yaptırabilirsin diyorum terelelliTsh ve prolaktin için 3. Günü beklemene gerek yok regl olduğun gün Tsh ve prolaktine baktırabilirsin bu sonuçlar cebinde olur hormon için de başka merkeze gideceksen 3. Günü onları yaptır ilaç başlanacaksa yumurta büyütücü 4. Gün de başlayabilirsin sıkıntı değil
Bu da olur :)bence 2. gün tahlillerini yaptır sabahtan muhtemelen aynı gün zaten çıkar 3. gün de sonıçlarla merkeze git bence
İstemediyse salla canım aynı ay gerek görmemiştir. Ama belki e2ye falan seni çağırdıklarında yine de bakmak isterler ilaç dozu içinnfalanaa diğer hormonları istemedi ki onları da mı yaptırayım? bence yaptırmayayım artık yetsin
Kocanla kavga etmeİstemedilerse salla Tsh (antikorlara da bakılmadını iste mutlaka) ve prolaktin için regle gerek yok ama prolaktin sabah saatlerinde yüksek çıkıyormuş çok erken verme yanıltmasın bi de bi gece önce uykunu al kocanla kavga etme ve ilişki olmasın bunlar çok etkiliyor biliyosundur aç gitmene de gerek yok bu arada bu ikisi için öğlene doğru kahvaltını yapıp gidip verebilirsin
Bakıcam ya 2. gün gidip hastanede tahlil seçerim artık menüden.Kolay tabi 5.yi doğuruyom ben
Evet canım inşallah vücudum bana fake atmamıştırbacak ağrısı pek duymadım canım farklı bir durum olabilir mi? İğneyle alakalı olduğunu sanmıyorum? Şimdi nasılsın?
İnşallah yaa korunuyorduk çift kat prezervatif doğum kontrol hapı ertesi gün hapı ve spirale rağmen hamile kaldım diycem
Aminnn inşallah size ne güzel sürpriz olur cidden. Ben de hep böyle özel günlere denk gelsin istiyorum
Elinde sonuç olmadan gitsen de olur ama bence regle birkaç gün kala yaptırabilirsin bunlar için regl olmana gerek yok. Hatta yüksek çıkarsa regl olmadan bile ilaca başlarsın.
Aynı benim dediklerimi demişsin ilovemecim ben reglden bile önce yaptırabilirsin diyorum terelelli
Bu da olur :)
İstemediyse salla canım aynı ay gerek görmemiştir. Ama belki e2ye falan seni çağırdıklarında yine de bakmak isterler ilaç dozu içinnfalan
Kocanla kavga etmeetmicek onlar artık
Doğru söylüyorsun kuzum pes etmek yokAsma suratını benimde kafamda zibilyon tane sorun stres dusunce var ama yilmak yok. Bende sorunlar gırla ama vazgecmem gecemem elbet bir gün olacak
Ben De sabah verdim hep ama nette sabah saatleri en yüksek düzeyde olduğu yazıyorBenim prolaktin 32 çıktı sabah aç karnına yaptırmıştım öyle demişti, sonuçları görünce 24 e düşürmek lazım dedi dostinex kullanıyorum 3 haftadır. Belli zamanlarda yapılması gerektiğini söylemedi hiç
Ben aksine sabah verilmesi gerektiğini biliyorum ama çok erken olmayacak. Bir de uyandıktan sonra iki saat içinde mi neymiş ama prolaktin aşırı oynak bi hormonBen De sabah verdim hep ama nette sabah saatleri en yüksek düzeyde olduğu yazıyor
Bizde kavga olmaz kardeş
Doğru söylüyorsun kuzum pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?