peki, görürsün neyin mandalı olduğunuTaam da bu adam da dış kapının mandalı değil. Anestezistin ne işlem uyguladığını biliyor. Kocamız anestezist değil ama biz de kendimize göre bazı anesteziler aldıkminseo hanım. Biz de boş değiliz
Taam lan geliyorum oraya. Anesteziyi pardon sedasyonu kocan versin, tüpü sen yapçan. Para vermem. Var mısın???peki, görürsün neyi mandalı olduğunu
Kocamı sokakta bulmadımTaam lan geliyorum oraya. Anesteziyi pardon sedasyonu kocan versin, tüpü sen yapçan. Para vermem. Var mısın???
Bugunde degerlendir. Canimiz cikiyor ama yapacak bişey yokCanım bnimde yumurtlama dün silikleşti beklemedeyim kuzum senin pik te massallah inşallah bu ay ikimizde güzel haberler alırız canım bnim
Bu benim saçımı yolar. Yardıma gelin ey insanlarKocamı sokakta bulmadımsen git tüp doktoru versin sana sedasyonu pardon entübeyi
Canım geçenlerde paylaşımını gördüm tüpün tıkalıymış sanırım üzüldümBugunde degerlendir. Canimiz cikiyor ama yapacak bişey yokyumurtlamadan itibaren sayip 17. Gunde test yapalim
Merkezlerde anestezi doktoru oluyor, acilan damar yolundan ilac veriyorlar ve yarim saat kdr snra uyaniyorsun, rahim filmindekiseni tüpçü uyutamaz ne alaka anestezist gelecek taam mı ? sen merkezi ara adam akıllı bilgi al, niye düşünüp duruyosun ?
Aynen canım ben de senin anlattığın şekilde biliyorum. Uyutma işlemini Anestezist harici bi doktor yapamaz. Avrupada bu işlemi anestezisis bile yapıyorlarmış çok abartılacak bi işlem değil aslında.Merkezlerde anestezi doktoru oluyor, acilan damar yolundan ilac veriyorlar ve yarim saat kdr snra uyaniyorsun, rahim filmindeki
anestezi gibi, yumurta toplamayi da tup bebek doktoru yapiyor, cok kisa sureli bir islem, benim rahim filminden sonraki agrim kdr bile agrim sizim lekelenme vs bile olmamsti, ek rahatzliginiz var mi yok mu veya kullandiginiz ilaclari anesteziden once soruyorlar zaten
Canım geçenlerde paylaşımını gördüm tüpün tıkalıymış sanırım üzüldümherhangi bi operasyon olacak mısın yoksa olmazsa direk tüp mü deneyeceksiniz ?
neyse ki tüp bi bir seçenek var çok şükür. bu ay bi mucize olur inşallahta hiç tüpe gerek kalmazSaol canm evet maalesef tüpüm kapaliymis yapılacak bisey yok dendi doktor sag tarafta tek sansim var o da ilk defa bu ay ameliyattan sonra yumurtlama görüldü. Dahs once hic sagda olmazdi endometriozis yuzunden. Solda olurdu meger o da kaplaiymis işte. Bu ay olmazsa kagitlari verdik tupe baslicaz
aynen canim, benim tup bebekte en rht ettigim kisimdi hatta cnku anestezi altinda hcbisi duymuyorsun, hiseetmiyorsn,gormuyorsun ama transferde misal veya rahim filminde ben cok kasilmistim o catal dedikleri pozisyonda, o esnalarda uyumak en guzeliAynen canım ben de senin anlattığın şekilde biliyorum. Uyutma işlemini Anestezist harici bi doktor yapamaz. Avrupada bu işlemi anestezisis bile yapıyorlarmış çok abartılacak bi işlem değil aslında.
Çok teşekkürlerMerkezlerde anestezi doktoru oluyor, acilan damar yolundan ilac veriyorlar ve yarim saat kdr snra uyaniyorsun, rahim filmindeki
anestezi gibi, yumurta toplamayi da tup bebek doktoru yapiyor, cok kisa sureli bir islem, benim rahim filminden sonraki agrim kdr bile agrim sizim lekelenme vs bile olmamsti, ek rahatzliginiz var mi yok mu veya kullandiginiz ilaclari anesteziden once soruyorlar zaten
yol yakınken vazgeç mi diyorsun? kaçayım mı merkezden?aynen canim, benim tup bebekte en rht ettigim kisimdi hatta cnku anestezi altinda hcbisi duymuyorsun, hiseetmiyorsn,gormuyorsun ama transferde misal veya rahim filminde ben cok kasilmistim o catal dedikleri pozisyonda, o esnalarda uyumak en guzeli
gel beraber yaptırak? el ele?Aynen canım ben de senin anlattığın şekilde biliyorum. Uyutma işlemini Anestezist harici bi doktor yapamaz. Avrupada bu işlemi anestezisis bile yapıyorlarmış çok abartılacak bi işlem değil aslında.
Sorma bıktım artık ya test yapmam herhlde ya hiç umudum yok bu ayda nedenseBugunde degerlendir. Canimiz cikiyor ama yapacak bişey yokyumurtlamadan itibaren sayip 17. Gunde test yapalim
yok yok aksine sonuca ulasmada bence en hizli yol, tabii her sey once nasip de, ama inan hic zor degil en azinda yumurta toplama kismi, beni zorlayan hala daha da devam eden igneler onun disinda inan bir zorlugu yokyol yakınken vazgeç mi diyorsun? kaçayım mı merkezden?
Beni kızdırdığında cimcirebilceksem seni olurgel beraber yaptırak? el ele?
iğneler beni de korkutuyordu iğneler. anesteziyi duyunca iğne korkum geride kaldı. şu an neden devam ediyorsun iğnelere? düşük önlemek için mi?yok yok aksine sonuca ulasmada bence en hizli yol, tabii her sey once nasip de, ama inan hic zor degil en azinda yumurta toplama kismi, beni zorlayan hala daha da devam eden igneler onun disinda inan bir zorlugu yok
taam atla gel hadi. kocan da gelsin duble anesteziyi bassın bizeBeni kızdırdığında cimcirebilceksem seni olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?