Kızlar merhaba, nasılsınız, keyifler nasıl???
Sabah tüp kontrolü işlemim oldu, malesef sağ tüpüm tıkalıymış, moralim çok bozuk. Amh 0,68 olduğu yetmiyor bir de bu çıktı başımıza
Selam canım soldan yumurtluyosan sağın tıkalı olması seni etkilemez. Tamamen mi tıkalıymış, sıvı ile açılmamış mı? Herhangi bir işlem önerdiler mi nasıl bi yol izlenecek? Anestezisiz mi oldu işlem ağrı yaşadın mı?Hystero Contrast Sonography Hycosy yapıldı canım, Aleti soktu sıvı verdi... meğerse hep soldan yumurtluyormuşum...
Geleceğin zamanı düşünün işte. "Bu niye olmuyor?" sorusuna odaklanıp dertleneceğinize buna dertlenin. Zor bir konuAnam biz o noktaya gelebilsek bi
Evet valla kurum normu olmuş artık o. Doğrusunu yapıyorlar aslında. Artık salacaksın sen de o anda en son düşünceğin şey bu olsun.Valla kuzu oranın ameliyathane ortamı çok acayip ans doktoru okey demeden hiç bi işlem yapılmıyor. Ameliyatlar neyse de rahim filmi için kan falan alınması acayibime gitti. Eşime almayın bişey olmaz diyorum saçmalama diyoonu da söyledim odaya çıkarmasınlar ben orda bi yerde uzanayım biraz sonra kalkarım dedim, tek başına bırakmıyolarmış ille odaya çıkacakmışım bi sağlık çalışanı ile. Hiç bi plan tutmadı
annene hiç bi tetkik yapılmaması çok acayip ve bilinen en önemli kan pıhtılaşması var enteresan
Canım inşallah hadi ya, nerden ne çıkacağı belli olmuyor burda bi arkadaşta göbek deliğim ağrıdı demişti. Bağırsak ağrısı değil di mi? Çikolata kistinden dolayı bağırsaklarda ağrı vs olabilir mi acabainşallah değildir artık bi çift çizgiye muhtaç bu gözler
aslında bence hep soldan değil sağdan da yumurtluyosundur ama soldan olunca sans artıyor. peki açmak için laporoskopi falan önerdiler mi ?Hystero Contrast Sonography Hycosy yapıldı canım, Aleti soktu sıvı verdi... meğerse hep soldan yumurtluyormuşum...
Hay Allah bak senin de farklı bir durum. İnşallah senin de güzel haberlerin öncüsüdürya benim de dün hattaminseo ye dedim saçma bi şekilde yer yer rahimde bası hissi oluyor ben en son bunu polip yüzünden aşırı kanama yaşadığım dönemde yaşamıştım aynı böyle bi
histi. yaZdıklarını okudum da hadi inşallah diyorum güzel şeyler gibi geldi bana be uzay
aynen bekleyelim bakalımbenim sendne umudum var bu ay
Hadi bizi güldür bu ayEvet valla kurum normu olmuş artık o. Doğrusunu yapıyorlar aslında. Artık salacaksın sen de o anda en son düşünceğin şey bu olsun.
Aynen annem bu konularda çok şanssız. İyi doktorlara bir türlü denk gelemedi.
İnşallah ya göbek deliği ağrıyan hamile miarka iç tarafta ya tarif edemiyorum. Bağırsak değil canım. Malesef kist kaynaklı ağrılarım oluyor benim de ama bu farklı onlardan dan
İnşallah ya biri bi ayağını sürüde pozitifle arkası açılsa ne güzel olur.
ahahah ay iğne olsaydım başlardım ben deli gibi suan ama bu ay 21-22 sinde falan yaparım belki regle 3 kala falan canım. yani direk gidip kan vermem onun hayal kırıklığı baya zor olur benim içinHay Allah bak senin de farklı bir durum. İnşallah senin de güzel haberlerin öncüsüdür
Valla bilmiyorum ki canım. Bu konuda hiç kendimi dinlemiyorum zaten hemen regl belirtilerim başlıyor ben heveslenmeye kalmadan. İnşallah bir kez de olsa heveslenip test yapsam mı acaba? Noktasına gelirim
İnşallah sıra sıra güzel haberler verelim canım arka arkaya. Umudun için teşekkür ederim ama ben geçen ay da buradaki umutları yıktımgenelde benden çok umutlu oluyor herkes niyeyse. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benim
Sen başladın mı test yapmaya
Evet haklısınız kızlar hep sıkıntıdan oluyor böyle çıkıyor, bugüne randevu bulamadım yarın öğlene alabildim o zaman gideceğim inşallah doktora.Günaydın canım. Hayır olsun inşallah. Gerginiz hepimiz bu konular artık ister istemez rüyalara da yansıyor. Ben de dün gece ince uzun bir yılan gördüm öldürmeye çalışıyorduk çok korkunçtu. Hayır olsun artık. Bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallah doktordan.
canım çok anlamamakla birlikte ecük idrar yol enf olabilir bemde de 2-3 epitel 2-3 lokoist görüldü yazar ama bunlara ilaç vermezler .Kızlar sizce enfeksiyon var mı lökosit + ve mukus pozitif yazıyo bugün verdim idrarıminseo U Uzaygemisi35 fiona13 Zeymuss0103 @terelellidenhalliceyim
İnşallah canım ya topiğimiz çiçek açsın bu ay artıkHadi bizi güldür bu ay
Asıl iğne yapmadığın için başlamak daha mantıklı değil miahahah ay iğne olsaydım başlardım ben deli gibi suan ama bu ay 21-22 sinde falan yaparım belki regle 3 kala falan canım. yani direk gidip kan vermem onun hayal kırıklığı baya zor olur benim için
AA tamam canım hadi güzel jaberler ver inşallah rast gelsinEvet haklısınız kızlar hep sıkıntıdan oluyor böyle çıkıyor, bugüne randevu bulamadım yarın öğlene alabildim o zaman gideceğim inşallah doktora.
Doktor da öyle söyledi, sen soldan yumurtlıyorsun dedi, 3 aydır raporlarda da yazılı kaç mm yumurtlamışım. ilk ay 2 tane 18,15mm, 2. ay 21 mm, bu ay 16mm.... Ben hep kadınlar bir ay sağdan bir ay soldan diye biliyordum.. şaşırdım. İşlem anestezisiz oldu, regl in hafif agrısı gibi 1 dk agrı oldu, azcık pembe kan aktı...Selam canım soldan yumurtluyosan sağın tıkalı olması seni etkilemez. Tamamen mi tıkalıymış, sıvı ile açılmamış mı? Herhangi bir işlem önerdiler mi nasıl bi yol izlenecek? Anestezisiz mi oldu işlem ağrı yaşadın mı?
Canım mukus neden oluyor bilmiyorum ama lökosit epitel onlar hep öyle çıkar fazla takılma bence enfeksiyon yoktur. Ama mukus sebebini bilmiyorumKızlar sizce enfeksiyon var mı lökosit + ve mukus pozitif yazıyo bugün verdim idrarıminseo U Uzaygemisi35 fiona13 Zeymuss0103 @terelellidenhalliceyim
işte iğne etkisiyle bi kerecik çift çizgi göreydim diye yapardım ahahah ay üzüldüm suan kendimeİnşallah canım ya topiğimiz çiçek açsın bu ay artık
Asıl iğne yapmadığın için başlamak daha mantıklı değil miiğne etkisi riski yok sende toplu test almadın mı o kadar doktor kaçından önce yasak test yapmak demişti?
Valla bende 2 tane test kaldı geçen aylardan. Onları hemen harcamak istemiyorum. Kanda kesinleşirse hatıra olsun diye yaparım. Bana da net bir cevap almak daha iyi gibi geliyor idrarda çıkmasa ayrı silik çıksa ayrı ne bileyim. Hiç o aşamaya gelemediğim için çok da düşünmedim açıkçasıbakalım bu ay hayat bize ne gösterecek
AA tamam canım hadi güzel jaberler ver inşallah rast gelsin
Yuhh nasıl bir zam buBu arada az önce proxeed plus alayım dedim, 2 hafta önce 263 tl olan fiyat yaklaşık 320 tl ye çıkmış. Şok oldum tabi eczanede gerçek mi bu nasıl olur falan diyorum. Zam gelmiş meğer mart ayıyla birlikte, bilsem stoklardım hale bak, internetten almayada güveniyorum pek vitaminlerde
Kuzum senin adına çok sevindim.. inşallah belirtilerin gebelik belirtisidir... Pozitif haber almaya ihtiyacım var bu aralar :)))Evet valla kurum normu olmuş artık o. Doğrusunu yapıyorlar aslında. Artık salacaksın sen de o anda en son düşünceğin şey bu olsun.
Aynen annem bu konularda çok şanssız. İyi doktorlara bir türlü denk gelemedi.
İnşallah ya göbek deliği ağrıyan hamile miarka iç tarafta ya tarif edemiyorum. Bağırsak değil canım. Malesef kist kaynaklı ağrılarım oluyor benim de ama bu farklı onlardan dan
İnşallah ya biri bi ayağını sürüde pozitifle arkası açılsa ne güzel olur.
Onu da dert etme. Ben aylarca yeşil akıntıyla cebelleştim. Hiçbir şey bulamadılar ki bende kaşıntı ve yanma da vardı. Doktoruna söyle diyorum, probiyotik fitil versin diyorum, o iyi geliyor diyorum. Enfeksiyon olunca bir şekilde nasıl bilmiyorum ama vajinal muayenede anlıyorlar. Bana hem devlette hem özeldeki doktor ordan bakıp bir şey yok demişti. Ona rağmen yapıldı tetkikler. Çıkmadı bir şeySorun arayan benimişte hiç bişey bulunamaması insanı daha da kıllandırıyor mecbur düşünüyorsun elinde değil. Evet kimyasal normal bi şey işlem gerektirmeyen ama kimyasaldan sonra tüplerde yapışma olabiliyormuş benim kimyasal kanamam faciayı yumruk gibi pıhtılar düşürdüm o yüzden acaba diyorum. He bi de şu yeşil akıntı beni işkillendiriyor, adı konmayan kendini belli etmeyen bi enfeksiyon varsa zaten spermi yaşatmaz.
Bu ne yav doğuma bağlamışlarKuzu bu anestezili olduğu için işlemden sonra mecbur odaya çıkıyorsun ayılana kadar, üzerini falan onlar giydiriyorlar. Senin anestezisiz de ya ondan muhtemelen
Hahaha her gün bir tane yapsan koyuluğu falan görürsün vallaişte iğne etkisiyle bi kerecik çift çizgi göreydim diye yapardım ahahah ay üzüldüm suan kendimedoktor hiç yapma dedi canım. direk kan ver dedi de kim dinleeeer geçen aydan 9 tane test var evde her an bombalamaya başlayabilirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?