Yapma ya. Çok şükür şu ana kadar bir şey olmadı. Bundan sonra olmaz herhalde. Bitti antibiyotik üç günlüktüHay Allah yaben ateşe çok güvenmiştim. Baya kabullenemedim. Neyse önemli bir dönüm noktası olan hsgyi atlatacaksın inşallah bu ay. Oradan da güzel haberlerle dönüp sonra aşılamaya geçene kadsr hamile kalırsın inşallah.
Bu arada @terelellidenhalliceyim iyi ki antibiyotik almışsın. Geçen rahim filmi sonrası baya ağır enfeksiyon yayılması falan gibi şeyler okudum. Riske girmemek en iyisi. Sen de alminseo
Benimkinin öyle bir şeyin varlığından haberi olmadığına o kadar eminim kiÇok bilmişin teki. Geçen gün bana çatlak kremi araştırıyodu en son.
Olur mu ya tamam sen hamile kaldın da belki eşinle ilgili bir durumdan dolayı o kaybı yaşadın. Zaten buna ürolog karar vermez mi?Çok detaycı doktorum bey gerek görmedi kuzum. O ay hamile kalmasaydım rahim filmi ve spermiogram isticektim, konuştuk. Ve o ay hamile kalınca bi daha da istemedi. Kocam kişisinin de işine geldi tabii
Ayyy ne güzelMerhaba sizinle aynı gün catlatma iğnesi olmuşuz sanırım ben akşam 7 de vurunmustm iğneyi 5 saat sonra ilişki oldu ayaklar tepede belde yastık 1 saat yattımdün eşime kaşık kaşık keçiboynuzu pekmezi icirdim bizde eşim de de var sorun. Macunlar takviyeler kuruyemiş tatlı vs. Uyuduk. Bugün de 36 saat benim sabah 7ye denk geldi 6 45 de uyandik artik ilişki oldu şu saate kadar yattım daha yeni kalktım misafirim gelecek diye:) bende de erken menapoz var 2 tup bebek tedavim oldu ilkinde yumurtayi erken catlatti dr kötü bi doktora denk geldim malesef 2.de tam 7 yumurta toplandı 5 i falan dollenmisti iste ama sadece 2si 5.güne gitti ikiside transfer edildi kimyasal oldu Aralık ayında. Ben tup bebekten başka hiç tedavi denememiştim. Bu ay baktım hormon tahlillerim güzel, eşimde bende 3 aydır takviye vitamin kullanıyoruz başlayalım bakalım bide böyle deneyelim dedim(tüp bebeğe yıl sonuna kadar hazır değiliz boş durmak istemedim) femara ile 2 yumurtam gelişti çok şükür. Sizin amh kac esinizde sorun var mı testi hangi gun yapacaksınız:)
Üroloğa da kadın doğumcu yönlendiriyor. Ama bu ay da olmazsa kendim gidicem direkt Üroloğa ve başka bir doktora. 8 ay boşa gitmiş olursa sıkıcam o adamın ümüğünü zatenOlur mu ya tamam sen hamile kaldın da belki eşinle ilgili bir durumdan dolayı o kaybı yaşadın. Zaten buna ürolog karar vermez mi?
Şimdilik ins direncini bahane ediyorum biraz abartarak aktardım işte kan vermeye gidicem kontrol vs diyorum ama nereye kadar tüpe falan geçersek mesela çok sıkıntılı bi durum cidden allah bizlerin yardımcısı olsunŞimdiye kadar bebişler uğraştırdı inşallah bundan sonrası su gibi geçip gitsin canım. Kesinlikle haklısın insan böyle şeylerin dillenmesini istemiyor. Bir de zaten dedikoduya yer arıyorlar hiç ortada bir şey uokken bile. Bence farklı bir bahane bul, yani hastaneye gittiğini söyle ama ne bileyim cildiyeye gidiyorum alerji testi yapacaklar şu bu hani sürekli tetkik yapılacak bir şey gibi lanse etsen? Bence böyle bir paravan hastalık bulmak seni baya rahatlatır.
Ama bazen bu çokbilmişlikten çok bunalıyorum, onu yedin mi bunu içtin mi diye sürekli başımda komutan gibi.Benimkinin öyle bir şeyin varlığından haberi olmadığına o kadar eminim ki
Olmaz daha da. Riske atmaman iyi oldu beybi çünkü hem işlemin kendisi enfeksiyon yaratabiliyor, hem de enfeksiyon varsa onu taa rahme kadar taşıyabiliyor karın boşluğuna kadar. Bence iyi oldu.Yapma ya. Çok şükür şu ana kadar bir şey olmadı. Bundan sonra olmaz herhalde. Bitti antibiyotik üç günlüktü
İyi yapmışsın canım abart. En kötü farklı şeyler de dersin. Tüpte de o kadar çok sık gitmek gerekecek mi ki?Şimdilik ins direncini bahane ediyorum biraz abartarak aktardım işte kan vermeye gidicem kontrol vs diyorum ama nereye kadar tüpe falan geçersek mesela çok sıkıntılı bi durum cidden allah bizlerin yardımcısı olsun
Gerekiyor galiba canım sürekli kan testi kontrol falan oluyor diye biliyorumyapmışsın canım abart. En kötü farklı şeyler de dersin. Tüpte de o kadar çok sık gitmek gerekecek mi ki?
Belki o kadar gerekmez kız. Belki bir hafta falan yıllık izin alırsın falan hiç karıştırmadan olmaa mı?Gerekiyor galiba canım sürekli kan testi kontrol falan oluyor diye biliyorum
Var gibi kuzum ya.. kan versene , bat tam ne zaman?Kızlar bu gerçek mi daha reglime bir hafta var hesabıma göre çok karnım ağrıyordu bende akşam test aldım içimden öyle geldi, sonra yapıp 5 dakika bile bekleyemedim eşim geldi ben de dolaba koydum görmesin umutlanıp üzülür diye , ve az önce hatırladım gidip baktım aradan saatler geçmişti gerçek olabilir mi,
Kuzum böyle ...tan sebepten kavga etmeyin, sevin birbirinizi..... sabah tekrar yaparsınız... sorun yok :))Sabah sabah kavga ettik iyi miilişkiden sonra uzanırken acayip tuvaletim geldi (büyük tabii ) tutamadım dayanamadım gittim. Sonra bir sürü kızdı bağırdı. Boşuna mı uğraşıyoruz, 5 dk bile yatmadın. Bu ay da bitti gitti tutmaz daha diye olacağı varsa ayakta da oluyor, kazayla da oluyor dedim. Biz onlardan değiliz işte, olsa bu kadar uğraşa 10 kere olurdu zaten diye daha da dellendi. Benim de moralimi bozdu gitti. Tutabilecek olsam kalkar mıyım yaa offff
İnşallah bebişim öyle yapıcam iş oraya gelirse ayarlıcaz artıkBelki o kadar gerekmez kız. Belki bir hafta falan yıllık izin alırsın falan hiç karıştırmadan olmaa mı?
sezaryen yapılacaksa tabi süslenirler kokoşlar...Ben de saçı maşalı full makyajlı doğuma gidenlere şok oluyorum benim doğum sancım başlasa heralde pijamalarla hastaneye koşarım
Ben Folio fort kullanıyorum.Kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Tabii ki saçma.. Yok yere strese soktu beni. Neyse ben biraz çemkirince toparladıKuzum böyle ...tan sebepten kavga etmeyin, sevin birbirinizi..... sabah tekrar yaparsınız... sorun yok :))
InşallahAyyy ne güzelaramızda sadece 1 saat var ben daha önce sağlık ocağında hormon testleri yaptırmıştım ama bütün hormonlara bakmıyor onlar. Doktorum benim için bunlar yeter dedi femaraya başladık. 2.ayda hamile kaldım düşük oldu. 3 ay ara verdim. Hamile kalmasam spermiogram ve Rahim filmi isteyecekti. Kalınca gerek görmedi işte tekrar başladım bu ay ilaca. 3.kez kullanıyorum yani.
Hadi inşallah canım yaa çabalar emekler boşa gitmesin. Birlikte yapalım testlerimizi10 gün sonra yaparım diye düşünüyorum. Sen?
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir. Pazartesi konuşacağım. En azından sorunsada bekletmeden gittiğim için seviniyorum filme.Gelmiş geçmiş olsun canım. Sevindim tüplerin açık olmasına. İnşallah engel olmayan bir yerdedir. Öyleyse de en azından sorun tespit edilmiş olur. Doktorun ne diyor? Sorabildin mi?
İnşallah öyledir canım, histereskopi araştırması yapalım şimdi bakalım birde bu çıktı başımızaCanım o zaman muhtemelen uzak bi noktadır sen yine de sıkma canını çaresi var en kötü histereskopi ile alırlar
Pazartesi arayacağım randevu varsa gideceğim hemen bekletmedenAsistanına sorabilirsin. Ben asistanını arıyorum böyle durumlarda. O aracılık ediyor sorularıma, dönüyor
Ben Q-Folin kullanıyorum, yanında apikobal ve birde d vitamini.Kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz
Dün çıkmamıştı bugün silik çizgiyi gördük şükür Salıya kadar koyulaşmayı takip ederim sonra kan veririm inşallah sağlıklı gebelik olur cevabın için teşekkür ederimBence var gibi ama bu testler yanıltabiliyor da. Ya her gün sabah idrar testi yapıp koyulaşıp koyulaşmadığına bakın, ya da kan verin 2 günde bir artışı takip edin sağlıklı bir gebelik mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?