Anlamaz o anlamaz. Sen ona şey de "Sen hamile değilsin. Senin kocanın hamile karısı yok. Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?". O böyle şeyler duymak istiyor. Hee hee de geçYa ama gördün sana tablomu attım. Düşmedi senin ateşin düşmedi. Bugün bat günüyse zaten dünden yavaştan düşmesi lazımdı
Valla ya daha napayım ne diyeyimAnlamaz o anlamaz. Sen ona şey de "Sen hamile değilsin. Senin kocanın hamile karısı yok. Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?". O böyle şeyler duymak istiyor. Hee hee de geç
Keşke üç olsa uzay, keşke üç olsa :/ Size diyorum. Bu kız doğuracak "Ya bu çocuk benden değilse?" diyecekValla ya daha napayım ne diyeyimhadi şimdi neyse de yeminle 3 aya kadar bu kız hamile olmadığını iddia edecek gibime geliyor
Hadi Allah kurtarsın çabucak canım
Ben ki kaygı deposuyum, mis gibi uyudum hatta yataktan sürünerek çıkıp gittim. Raad ol
Günaydın güzel beybiler
Regl bekleyenler, devamı gelmesinminseo
Hsg çektirecekler, su gibi geçsin ağrısız acısız temiz çıksın sonuçlarsleepy05
Direksiyon sallayıp sınava girecekler, kolay gelsin ilk seferde kapsınlar ehliyeti inşallahJane Jetgil
Başka bugün büyük olay ne vardı
Jane Jetgil sınavda başarılar sleepy05 canım senin de filmin rahat geçer inşallah, güzel haberlerle bekliyoruz
Herkese günaydın, çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için@ipek_annesi iyi misin? bizi güncelle
sleepy05 geçti mi bitti mi? güzel sonuçlarla gel. kadıköy'ü tavaf etmeden bize yaz
yildizsavascisi kayıplardasın
Temizlik yapmam lazım hiç yapasım yok bana motivasyon verin
YapmaTemizlik yapmam lazım hiç yapasım yok bana motivasyon verin
Amaan çalıştır robotu süpürsün silsin sende toz al nevresim değiştir evi havalandır tamam işte hahaha
Balkon camını silmem lazımYapmahem daha regl olmadın. Olursan yap.
Hahah bu ben. Her ay dip köşe temizlik için regl olmayı bekliyorumYapmahem daha regl olmadın. Olursan yap.
Oh oh harika uzanmalı eğilip kalkmalı harika işler süper yaBalkon camını silmem lazımmutfak dolaplarının içini boşaltıp silmem lazım çok iş annecim
Hahahah ben de. Eşim de yaptırmıyor çoğu şeyi aldı benden. Ben de napiim amaan diyorumHahah bu ben. Her ay dip köşe temizlik için regl olmayı bekliyorumBöyle bir düzen oturttum kendime
İyi madem koca bi dilim çikolatalı pasta ile filtre kahve içim teşekkürler motivasyon için kızlar işte aradığım motivasyon şekliOh oh harika uzanmalı eğilip kalkmalı harika işler süper yayapma kız bugün. Regl olursan yarın yaparsın. Tamam şimdi etkisi yok tutacak bebek her türlü tutar falan diyeceksin, ben de evet doğru diyeceğim, ama sen gene de yapma. Kocan da yokmuş keyifli bi cumartesi geçir ya
Hahahah ben de. Eşim de yaptırmıyor çoğu şeyi aldı benden. Ben de napiim amaan diyorum
Biz o ailelerin sevmediği kötü arkadaş çevresiyiz. Dimi @terelellidenhalliceyim ? Her türlü yoldan çıkarırızİyi madem koca bi dilim çikolatalı pasta ile filtre kahve içim teşekkürler motivasyon için kızlar işte aradığım motivasyon şekli
Balkon camını silmem lazımmutfak dolaplarının içini boşaltıp silmem lazım çok iş annecim
Aynen napıorlar nasıl kalıyorlar gördümAllah seniyarın bi daha mı kalkıcan bu ÖSYM sınavlarında bir gün önce gidin gireceğiniz yeri görün gibi olmuş
Vazgeçmem için ufacık bi teşvik yeterkızlara katılıyorum, sende hemen vazgeçmişsin zaten shjshsjsh tam benim kankalarım olacak tiptesiniz, sizi seviyore üşengeçgiller
Basit kist sanırım, çünkü hiçbir doktor tür belirtmedi, dermoid ya da çikolata kisti gibi.Çok zor şeyler atlatmışsın. Kesinlikle insan bu süreçte gebe kalmaya çalışırken ve kaldıktan sonra yaşadığı stresleri bir kendi biliyor. Zor şeyler gerçekten. Aileler de kendi açılarından bakınca belki öyle hissetmeleri de normal ama bu süreçte en önemlisi bizim nasıl rahat ettiğimiz.
Ondan önce çocuk olana kadar da eşimle uğraştım, binbir naz niyaz, çocuk olsa mı, nasıl bakarız, öyle mi böyle mi, yeni gelin gibi. Hiç demiyo ki sen 30 yaşındasın, ben 35 olmuşum daha neyi beklicez.Aynen öyle ben sonuna kadar hak veriyorum. İstedikleri kadar kızsınlar o da kabulüm diyorum baştan. Şu an da tüp sürecine girdiğimizi bile bilseler milyonlarca soru, o bakışlar falan. Zaten biz ne hale geldik daha hiçbir şey elde edemeden, bir de dediğin gibi açıklama yapma gücünü ben de kendimde bulamam dedim. Sen sağlıkla bebeğini kucağına al da herkes unutur gider zaten
Belkıde bize bile soylemeyecekValla ya daha napayım ne diyeyimhadi şimdi neyse de yeminle 3 aya kadar bu kız hamile olmadığını iddia edecek gibime geliyor
Bebeğimmm buradayım dun bos boş oturdum oyle . Dunden beri kremsi ve sulu akintim var regl olcam sanirim bakalım bekliyorum@ipek_annesi iyi misin? bizi güncelle
sleepy05 geçti mi bitti mi? güzel sonuçlarla gel. kadıköy'ü tavaf etmeden bize yaz
yildizsavascisi kayıplardasın
Ben de bunu yaparım. Balkon camını izin günümde ne silcem ya benimki leş gibi. Sildiğimin ertesi haftası zaten hiç silinmemiş gibi oluyor yenidenİyi madem koca bi dilim çikolatalı pasta ile filtre kahve içim teşekkürler motivasyon için kızlar işte aradığım motivasyon şekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?