biz manyak gibi aynı gün içinde önce tüplü dalış görüşmesine gidip ordan bursa'ya hasta ziyaretine gidip bir de geri geldik. hepsi dokuz saat içinde oldu. şu an dengem şaşık, vertigom da hortladı. öyle mal gibi koltuğa yığılı kaldım. yatağa da gidemiyorum. gitsem de uyuyamam. mala bağladımUyuyamayangillerdenmisiniz?
Kocan bursalı mı kız?biz manyak gibi aynı gün içinde önce tüplü dalış görüşmesine gidip ordan bursa'ya hasta ziyaretine gidip bir de geri geldik. hepsi dokuz saat içinde oldu. şu an dengem şaşık, vertigom da hortladı. öyle mal gibi koltuğa yığılı kaldım. yatağa da gidemiyorum. gitsem de uyuyamam. mala bağladım
biz manyak gibi aynı gün içinde önce tüplü dalış görüşmesine gidip ordan bursa'ya hasta ziyaretine gidip bir de geri geldik. hepsi dokuz saat içinde oldu. şu an dengem şaşık, vertigom da hortladı. öyle mal gibi koltuğa yığılı kaldım. yatağa da gidemiyorum. gitsem de uyuyamam. mala bağladım
Değil ama ablası orda yaşıyor. Annesi de yanına gitmişken kendi çalıştığı hastanede ameliyat olsun istemişKocan bursalı mı kız?
İdrar damlatılan yere su damlatıp baktın mı kuruma çizgisi mi diye?Kızlar bu gerçek mi daha reglime bir hafta var hesabıma göre çok karnım ağrıyordu bende akşam test aldım içimden öyle geldi, sonra yapıp 5 dakika bile bekleyemedim eşim geldi ben de dolaba koydum görmesin umutlanıp üzülür diye , ve az önce hatırladım gidip baktım aradan saatler geçmişti gerçek olabilir mi,
Aynısını yaşıyorum ben de. Benimki de bana söylendi gidip yatıcam ben diye. İki dakka sonra geri geldi o da uyuyamamış ahshhduff baya yorulmuşsun be, ben zaten yorgun olunca uyuyamıyorum eşime diyorumki yorgunluktan uyuyamıyorum, çok saçma diyor. Abi yorgunken uyuyamıyoruuğğm işte hahshsh
Aaa aaaaa acaba hemen mi çıktı çizgi baya belirgin yarın tekrarla sana erken gebelikle hadi inşallah olsun yaaKızlar bu gerçek mi daha reglime bir hafta var hesabıma göre çok karnım ağrıyordu bende akşam test aldım içimden öyle geldi, sonra yapıp 5 dakika bile bekleyemedim eşim geldi ben de dolaba koydum görmesin umutlanıp üzülür diye , ve az önce hatırladım gidip baktım aradan saatler geçmişti gerçek olabilir mi,
Benimki bursalı da ondan şey ettimDeğil ama ablası orda yaşıyor. Annesi de yanına gitmişken kendi çalıştığı hastanede ameliyat olsun istemiş
Orasını kendin bilcen. Her şeyi de devletten bekleme. Amin inşallah hepimize yardım etsin. Düz yoldan da dolambaçlı yoldan da cep yakıyor çocuk denemek. Ayy pis o pis öğk içme, su vereyim mi ben sanaYa ben bu meşaza nasıl cevap vercem
Kocana da bana yaptığın gibi yapıyon, söylenmemi istemiyorsan yapma
Allah yardım etsin canım inşallah ödemelerde.
Doğru dedin sheridans kahveli de güzel oluyor c
Hadi ya. Ablası bayağı gezdi. Çorum, Bursa merkez, Sinop, Bursa Karacabey. Şimdi de hangi ilçeydi unuttumBenimki bursalı da ondan şey ettimbu arada eşinin ablası ile çalışmış bile olabilir eşim
Aa dur iyi fikir yapayım,İdrar damlatılan yere su damlatıp baktın mı kuruma çizgisi mi diye?
HahshahagagagahsgAynısını yaşıyorum ben de. Benimki de bana söylendi gidip yatıcam ben diye. İki dakka sonra geri geldi o da uyuyamamış ahshhd
Devletteyse tanımaz da özeldeyse mutlaka biliyordurHadi ya. Ablası bayağı gezdi. Çorum, Bursa merkez, Sinop, Bursa Karacabey. Şimdi de hangi ilçeydi unuttum
İdrar damlatılan yere su damlatıp baktın mı kuruma çizgisi mi diye?
Yaa bilemedim ki kuzu o kadar aksi bir şey oldu ki tam testi yaptım geldim odaya eşim oat girdi eve panikle alıp banyo dolabına kaldırdım kurumamıştı zaten idrar yeri çok uzun sürdü, inşallah geröektir daha önce kuruma çizgisi yaşadım ama hiç bu kadar pembe ve kalın görmedim, sabah erken gebelik testi alacağım aynen,Aaa aaaaa acaba hemen mi çıktı çizgi baya belirgin yarın tekrarla sana erken gebelikle hadi inşallah olsun yaa
Ben tam zamanlı ev hanımıyım corona bitene kadar bir tarafım yemiyor işe girmeye çünkü ikimiz de alerjik astımlıyız. Bir de ben geçen kış domuz gribi geçirdim bayağı ağır. Çok korkuyorum. Annemlerle bile maskeyle kapıdan görüşüyoruz. Bursa'da da o yüzden kalmadık. Hastanede annesini maskeyle gördük çıktık. Eşim normalde de haftada 2-3 gün evden çalışıyordu. Pandemi başından beri tamamen evden çalışıyorlar ama yarın çalışmıyor. Film de kaldırmaz beynim. Tv de kapattım telefonda takılıyorum. Bir daha şansını denemeye gitti şimdi o daHahshahagagagahsg
Yarın çalışmıyosanız oturun film izleyinbenimki çalışıyo uyuyo
Hep devletteydi. Özele geçeli 1-2 ay olduDevletteyse tanımaz da özeldeyse mutlaka biliyordur
Pembe olması beni de işkillendirdi, sen yine de sakin ol inşallah vardır diyelim yarın bi tekrar et bakalım ne çıkacak inşallah vardır inşallahYaa bilemedim ki kuzu o kadar aksi bir şey oldu ki tam testi yaptım geldim odaya eşim oat girdi eve panikle alıp banyo dolabına kaldırdım kurumamıştı zaten idrar yeri çok uzun sürdü, inşallah geröektir daha önce kuruma çizgisi yaşadım ama hiç bu kadar pembe ve kalın görmedim, sabah erken gebelik testi alacağım aynen,
O zaman tanımaz bebişHep devletteydi. Özele geçeli 1-2 ay oldu
Gidin yatınsanıza. Zombi oldum ekrana baka baka heptenO zaman tanımaz bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?