Bak malımı nasıl da biliyorumOnu da yaptım 1 yıl apartman yöneticiliği kimse aidat vermiyo diye beni yaptılar her gün telefonla aidat vermeyenleri arıyordum bi adama ihtar çektim noterden aldım aidatısonra asker emeklisi bi abi ev aldı apartmandan ona devrettim
Hee ama geç malum olmuşHahahaha malum olmuş sana
Boşver hiç gerek yok boşuna soru işareti
durmasın da işte niye alsınlar tabii. ya demin U Uzaygemisi35 'a yazdım. Acaba korunmamız daha mı makul diye. Hazır her şeyimiz yapılmış. Testler, tahliller, tetkikler. Şimdi doğal yoldan hamilelik oluşsa riskli, düşebilir falan dediler ya. Şansımı zorlamasam mı başıma başka işler açmamak içinBoğazlarına dursun
Testleriniz yakın zamanlı ise testlerinizle birlikte direk infertilite bölümüne git o da senden rahim filmi çekilmeni istiycek öncelikle
Oyumu HSG partisinden yana kullanıyorum. Kesin ve net
Beylikdüzündeyim ben burda bi doktor buldum memnun ve instagramdan mesaj attım cok guzel cevaplar verdi ısındım bayaa,Fazla popik olmayan işini düzgün yapan ve insan halinden anlayan biri olmasına özen göster. Sen hangi yakadaydın?
çoluk cocuğun rızkı ektedir. biz de bi şekilde yatırım yaptık . ihtiyaç halinda acil yardım zulasının valfini çekebilirsinizAfsfsg çıldırtmadık mı ki daha
Hay Allahkaç gün olmuş oldu döngünüz? 21 günden kısa sürdüyse doktora gitmek gerekir
Ya hep sonradan gelir zaten. Kavgadan sonra keşke şunu deseydim diye gelir hep.
Ya alsana. Malt grubunu biliyor musunuz, onların bir şarkısı var, şişe olmaz kovaa olurr haftasonuna Özlem budurrr dolduurr doldur dur dur durrd itinayla sarhoş olunurrr (bu kısmıfiona13 ve eşi için). Ben kahveye uyarlıyorum valla gözümü kahveyle açıp çalışırken de mecbur içiyorum. Ama bebiş gelsin söz azaltçam. Hatta bırakabilirim bile.
Bence hamile kalırsan yine de geri alırsınız gibi ya. Zorla bence. Ama baştan konuşun. İlk görüşmede aklımıza gelmedi, düşük bi olasılık ama hamile kalırsam ne oluyor? Ne kadarını geri alabiliyoruz? Diye sor hatta. Geri alabiliyor muyuz deme bence direkt ne kadarını geri alıyoruz de hatta ne zaman geri ödemeyi yapıyorsunuz de ne kadarını da deme
Hahaha . Ben iki üç götürüyorum hala ya. Bebiş gelsin azaltçam söz
Bence de yaa çok ağırbu aşamada azcık kasmak lazım ama. Vücudun yenilenmesi zaman alıyor malesef
Vereceksiniz
Canım benim bir yakınım gittiği için biliyorum, o adet başlangıcında gidiyorsun ya muayene ilaç yazımı filan oluyor. Ücretleri o gün almaya başlıyorlar .Üff saçma aslında ya çünkü onlar aslında sadece kendilerini garantiye almak istiyor. Başka merkeze gitme riskime karşı ki gitmeyeceğim ama onlar bundan emin olamıyor. Teminat olarak alacaklar yani parayı ama hiçbir tedavi görmemiş olacağım. Ne diyecek ki bana "Ödemeyi hamile kalmaman şartıyla alıyoruz" mu :/
cukulatam Selda Hanımoğlu'nu bir araştırır mısın? Çok yoğunmuş sanırım ama çok güzel yorumlar okudum
sigarayı da geçtim bizim alkol zulası ile morfoloji -7 ye falan bile inebilir.Gülüyorum ama sinir bozulması gülmesi bu. Ya biz kime gittiysek ilk sordukları sigara. Erkekte morfolojide ciddi sıkıntı sebebi. Benimki 1,5 yıl önce bıraktı ama bozacağı kadar bozmuş işte geçmiş yıllar içinde. Lütfen bırakın ya en azından azaltınEşini de çıkışa gelip döveriz. Ayık olsun!!!1!!11!
Sen de rahim filimciler kervanına katıldın. Ben de çektircem bakalım araştrma evresindeyim biraz da erteliyorumtestler 1 sene önceydi ama evet ilk rahim filmi istedi konuştuk
canım selam bana sidefer verdi doktor çok memnundum gebe değülim tabiKızlar bizim geline doktor demir hapı vermiş ferrum fort diye bir hap vermiş onu içince midesi çok bulanıyormuş, 18 haftalık hamile.
Hamileler başka hangi demir hapını kullanıyor. Bunu kullansa olur mu bi denese ne dersiniz?
Eki Görüntüle 2800777
Aynen hahahahBak malımı nasıl da biliyorumSenden korkulur
Hee ama geç malum olmuş
sim84sim bak sana "dediğimi yap, yaptığımı yapma" diyor
durmasın da işte niye alsınlar tabii. ya demin U Uzaygemisi35 'a yazdım. Acaba korunmamız daha mı makul diye. Hazır her şeyimiz yapılmış. Testler, tahliller, tetkikler. Şimdi doğal yoldan hamilelik oluşsa riskli, düşebilir falan dediler ya. Şansımı zorlamasam mı başıma başka işler açmamak için
Teşekkür ederim canım bir sorsun bunuda ozmncanım selam bana sidefer verdi doktor çok memnundum gebe değülim tabi
ama ilk kez bir demir ilacını şikayetsiz içtim. kesin tavsiye
Teşekkür ederim canım bir sorsun bunuda ozmn
bu canım direk bağırsakta çözünüyor. bu ferroların surupları bile doknumştu banaTeşekkür ederim canım bir sorsun bunuda ozmn
Sen de rahim filimciler kervanına katıldın. Ben de çektircem bakalım araştrma evresindeyim biraz da erteliyorumbi arkadaş da yarın çekilcekti sanırım
Nayır. Reglin ilk günü arayıp randevu alıyorsun. Bitiminde hemen çekiyorlar çünkü arada ilişki olmasın ki gebelik ihtimali olmasın istiyorlar. Bir de rahim inceyken daha net görüntü alınıyormuş. Sana kim dedi onu yadoktorda aynısını dedi regl bitiminden 5-11 gün sonra rahim filmi çektir sonra bakalım dedi
Evet öyle zaten burası da ama ben çok yalvarınca ekstra indirim yaptı ama ödemenin bir kısmını tedavi öncesi almayı şart koştu işteCanım benim bir yakınım gittiği için biliyorum, o adet başlangıcında gidiyorsun ya muayene ilaç yazımı filan oluyor. Ücretleri o gün almaya başlıyorlar .
Nayır. Reglin ilk günü arayıp randevu alıyorsun. Bitiminde hemen çekiyorlar çünkü arada ilişki olmasın ki gebelik ihtimali olmasın istiyorlar. Bir de rahim inceyken daha net görüntü alınıyormuş. Sana kim dedi onu ya
Deme öyle beee biz de ana olacağız. Paçamıza yapışacak sabiler. "Anneeeeee bitttiiiiiii" diye böğürecek heladan. Bu gece bunları düşünerek yat. Özellikle helayı bir düşünAynen hahahahulan dursun bedavadan 2500 tl bence sen git bu işe hiç düşünme artık bunları olursa da olan 2500 e olur keşke olsa da 2500 e üzülsek
Evet kuzum başlangıcından itibaren 5-11 gün arası. Bittiği gibi çekilmen lazım. Hafif lekelenmeler olması sorun değilmiş son günlerde ama tamamen bitsin dersen de sakın ilişkiye girmeyin hsg öncesiaaa doktor dediii
Ben mi yanlış anlıyorum mesajı evet ben yanlış anlıyorum sanırım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?