Evet hiçbir şey başlamadan, regl öncesi 4000. Çok çekiniyorum bunu sormaya üff. Ya zaten hamile falan kalabildiğim yok da işte ya olursa diye takıldı aklımaHmmm. Bence anlaştık biz tamam diye gitmeden önce arayın. Bu aşamada hamile kalırsam ne olacak diye de sor. Sonra biz size bişi demedik falan derler. Ama bence hiçbir tedaviye başlamadan 4000i cebe atmazlar herhalde ya. Senin dediğin hiç daha adette gitmeden önce hiçbir tedavi ilaç falan kullanmadan dimi? Bence bu durumda geri alırsınız. Ama baştan yazılı onay alsanız daha garanti olur
Üff saçma aslında ya çünkü onlar aslında sadece kendilerini garantiye almak istiyor. Başka merkeze gitme riskime karşı ki gitmeyeceğim ama onlar bundan emin olamıyor. Teminat olarak alacaklar yani parayı ama hiçbir tedavi görmemiş olacağım. Ne diyecek ki bana "Ödemeyi hamile kalmaman şartıyla alıyoruz" mu :/
Kız neden çekiniyon ver numaralarını ben terellinin muhasebecisiyim diye konuşim analarını ağlatırımEvet hiçbir şey başlamadan, regl öncesi 4000. Çok çekiniyorum bunu sormaya üff. Ya zaten hamile falan kalabildiğim yok da işte ya olursa diye takıldı aklıma
Ben çekileyim o zaman aradan. Buyrun avukatımla, aman şey muhasebecimle halledinKız neden çekiniyon ver numaralarını ben terellinin muhasebecisiyim diye konuşim analarını ağlatırımiyi de sen elinde beta hcg nle isticen paranı hadi ben vazgeçtim tüpten paramı verin demicen ki
Gönder gelsinBen çekileyim o zaman aradan. Buyrun avukatımla, aman şey muhasebecimle halledin
agahhsjsn hafazanallah olur mu olurGönder gelsinseni arayıp diyorlarmış size tüp müp yapmıyoz hadi başka kapıya
Benim öyle çıldırtma huyum vardır karşımdakini taciz ederim çokagahhsjsn hafazanallah olur mu olur
Mobilyaları teslim etmekten nasıl vazgeçmedilerBenim öyle çıldırtma huyum vardır karşımdakini taciz ederim çokmobilyaları aldığımız yerle bi sözleşme yapmıştım adamların beti benzi attı
Geç teslimat olursa kabul etmem demiştimMobilyaları teslim etmekten nasıl vazgeçmediler
işte hep aklıma gelen fakat eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayımcı o düşünceİstişare kurulunda yeni bir soru gündeme getiriyorum. Biz bu merkeze pazartesi diyelim parayı gömdük. Ya sonra ben hamile kalırsam????????
Emekli albay apartman yöneticisi tam yaaa ahahshjsGeç teslimat olursa kabul etmem demiştim
Düştü bir kere :/işte hep aklıma gelen fakat eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayayımcı o düşünce
Hemen eşimin raporuna baktım. Böyle bir değer yazmıyorYa lanet olsun nerden gördüysem şu aglütinasyon zımbırtısını hemen açıp baktım tabi napim nur topu gibi aglütinasyonumuz oldu
Bir bardak içebiliyormuşuz işte ne güzelU Uzaygemisi35Cartedor fiona13 ve diğerleri, buyrun kitapçığın bahsettiğim yeri. Ben yasak delme hobisi olan biri olarak bunun üstüne gittim kocamla kahve içtim tabii ki Not: Yatırım tavsiyesi değildirEki Görüntüle 2800738 Eki Görüntüle 2800739
Kız dur ya niye çekiniyon hakkın o senin. Millet ne pazarlık yapıyordur boşverseneEvet hiçbir şey başlamadan, regl öncesi 4000. Çok çekiniyorum bunu sormaya üff. Ya zaten hamile falan kalabildiğim yok da işte ya olursa diye takıldı aklıma
Aynen kız sana versin bu işi. Terelelli hiç pazarlık yapamazKız neden çekiniyon ver numaralarını ben terellinin muhasebecisiyim diye konuşim analarını ağlatırımiyi de sen elinde beta hcg nle isticen paranı hadi ben vazgeçtim tüpten paramı verin demicen ki
Merhaba. Değerlerin düşmesi çoık iyi ama hala biraz yüksek insülin direnci hala. Lh ve FSH arasındaki farkın azalması lazım. Pcos nedeniyle öyle.Canlar merhaba hepiniz gerçekten çok tatlısınız allah hepimizin gönlüne göre versin insallahbende 8 aydır hamile kalmaya çalışan polikistik overlym 3 ay önce doktora gittiğimde insulin : 29 , insulin direnci : 6.39 , fsh : 5,35 , prolaktin :20 di. Dün kontrole gittiğimde insulin : 14 , insulin direnci : 3.1 , prolaktin :17 , fsh :4,39 , Lh :13 tü. Değerlerimde ki düşüş iyiye işaret mi sizce ?
Haydaa telifini alaydın keşkeOlum ben size bombayı demeyi unuttum. Sabah merkeze gittik. "Buyrun siz şöyle dinlenin birazdan sizi içeriye alacağız" dedi kız. Oturdum, kafamı kaldırdım. Karşımda aha bu. Reeeesmen purojemi çalmışlar, bir de utanmadan hayata geçirmişler ahahahjahahahhs
Eki Görüntüle 2800732
Eee tamam bişi demiyo ki burda. O kadar kural koyup yine de kafesine serbest demişler günde 1 2 fincana. Hem de kadın için buU Uzaygemisi35Cartedor fiona13 ve diğerleri, buyrun kitapçığın bahsettiğim yeri. Ben yasak delme hobisi olan biri olarak bunun üstüne gittim kocamla kahve içtim tabii ki Not: Yatırım tavsiyesi değildirEki Görüntüle 2800738 Eki Görüntüle 2800739
Oha ama. 2500ü mü cukkalıyorlar ? Hiçbir şey olmazsa. Sen yazsa da sözel sor. Bi de KDV dahil değilse ordan da baya bi girer. Mor kalemle çizmişler gıcıklarBurada kabak gibi yazıyormuş. Şimdi gizli dosyaları bagajdan çıkarıp bakınca gördüm
U Uzaygemisi35minseo fiona13
Eki Görüntüle 2800741
Heee ben de öyle dedimBir bardak içebiliyormuşuz işte ne güzel
Müge Anlı gibi bağrıncam burada "Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun? Senin kocanın kahvesi yok!" diye ahahahhshshBir bardak içebiliyormuşuz işte ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?