Ben normalde agdaya gidiyordum ,hep oyleydi simdi de hala maskeyle gidiyorum napimmKızlar ya gebelik durumunda tüy temizliği nasıl yapılacak ben çok takıyorum kafama bu durumu. Çok rahatsız oluyorum çünkü. Birkaç yıl önce lazere gitmiştim özel bölge için. Ama tam bitmedi yarım bıraktım. Şimdi de malum devam edemiyorum. Duşta jiletle hallediyorum ama o göbekle imkansız olur birkaç aydan sonra. Ne yapacağız, daha önce doğum yapan arkadaşlarım nasıl oluyor bu işlerpandemi döneminde ağdaya falan da gitmem açıkçası.
R Random3ipek_annesi daha önce anne olan diğer kızlar ne öneriyorsunuz?
Ya ciddi misinValla benimki bayılıyor öyle şeylere ben yapayım ağdanı diyoryav gitttt.. Ağdadan gelirim ya, 1 saat elinde cımbız didik didik tarama yapar ruhum sıkılır. Saçlarımı tarar banyodan sonra, çok sever öyle şeyleri. O da böyle canım benim yaa gidip seviyim azcık bari
Beter olsunlarKızlar bunu izlediniz mi? Ah biz neler çekiyoruz her ayağda muhabbeti geçince bu geldi aklıma
Dikkat et vallaOysa ki hep kıyamam derdi. Saclarımı kestırcem dedıgımde bile gözü dolardı. Cırttt derken çok haşindi ama
Hamilelikte saçlarım çok gürleşti diyorlar genelde ama doğumdan sonra çok cansızlaşıyormuş doğal bişi bilmiyorum ne iyi gelirde New life b12&biotin var dil altından alıyorsun onu kullanabilirsin bi zararı da olmaz hemHazır konuyu açmışız hamileymişiz gibi dertlerimizi şaapıyoruzken benim saçlarım acayip azaldı ya hamilelik ve sonrasında daha da azalıyor. Kel kalmak istemiyorumSaç dibime uyguladığım bir serum vardı ama gebelik için denemeye başlayınca onu da kullanamaz oldum. Eczane ürünü bir şey içeriğine çok güvenemiyorum klasik kozmetik şeysi değil yani
Eveeet ya bırak sıkıldım dediğimde kızıyor. Karışma ben çok seviyorum diyorYa ciddi misincımbızla tarama mı yapıyo cidden
O derece mi hatırlamıyosunkadın mı erkek mi söylüyor yeni mi eski mi hiç mi bilgi yok hatırlarsan söyleme biz bulmaya çalışalım
Aynı benimki. Bir gün saçımı kıvırcık yaptım. Pandemi zamanı ve evdeyiz yani. O da evden çalışıyor. Bir yere gitmiş olsam haberi olur. Saçımda bir şey fark etmedin mi? dedim. Kestirdin mi? dedi ahshhdjdjjdValla benimki bayılıyor öyle şeylere ben yapayım ağdanı diyoryav gitttt.. Ağdadan gelirim ya, 1 saat elinde cımbız didik didik tarama yapar ruhum sıkılır. Saçlarımı tarar banyodan sonra, çok sever öyle şeyleri. O da böyle canım benim yaa gidip seviyim azcık bari
Biotini ilaç olarak aldım daha önce bir işe yaramadı.Çok şey denedim. Bir tek o serum fayda etti. Onu da direkt saç dibine uyguluyorsun ampulü kırıp. Doğmamış bebeme zarar verirsem diye kıyamıyorumBeter olsunlar
Dikkat et valla
Hamilelikte saçlarım çok gürleşti diyorlar genelde ama doğumdan sonra çok cansızlaşıyormuş doğal bişi bilmiyorum ne iyi gelirde New life b12&biotin var dil altından alıyorsun onu kullanabilirsin bi zararı da olmaz hem
Çok mu kötü içeriği?Biotini ilaç olarak aldım daha önce bir işe yaramadı.Çok şey denedim. Bir tek o serum fayda etti. Onu da direkt saç dibine uyguluyorsun ampulü kırıp. Doğmamış bebeme zarar verirsem diye kıyamıyorum
Hahaha yok artık yaa çenemle öldürürüm adamı vallaAynı benimki. Bir gün saçımı kıvırcık yaptım. Pandemi zamanı ve evdeyiz yani. O da evden çalışıyor. Bir yere gitmiş olsam haberi olur. Saçımda bir şey fark etmedin mi? dedim. Kestirdin mi? dedi ahshhdjdjjd
%98 mi ne bitkisel diyor da ben pek inanmıyorum öyle şeylereÇok mu kötü içeriği?
Amaaan boşver bee en kötü kel kalırsın nolcek%98 mi ne bitkisel diyor da ben pek inanmıyorum öyle şeylere
Amin inşallah bacım sabırla bekliyoruzahahahah tamam bi hatırlayayım ipucu vericem size
Hiç di miAmaaan boşver bee en kötü kel kalırsın nolcek
Onu yemez galiba
Kadın erkek eşitliğini çok yanlış anlamışHiç di miBenimkinin saçlar bayağı dökük. "Ben kel kalıcam galiba yaaa" diye ona gidince "Bana bak, ben ne yapayım bu kafayı?" diyor. Sen erkeksin diyorum. Adam bunda bile eşitlik arıyor
Ay ben buna çok dikkat edeyim. Olur da iğne verirlerse kocama diyeyim aman ha bugün ilişki yok diye. Depresyona girer ama napalım bir gün sıksın dişiniKızlar genel bilgi olarak geçiyorumya bugün ilişki olsa mı olmasa mı derken bi bilgiye rastladım ki ben şok birçok yerde doktorlar falan iğne vurulduğunuz gün sakın ilişki olmasın yazmış. Nedenini bulamadım ama bikaç yerde aynı şeyi okudum. İğne vurulacak arkadaşlarım bu detaya dikkat lütfen
Kendisine bunu kimse anlatamadı henüzKadın erkek eşitliğini çok yanlış anlamış
Kahrolsun erkeklerKendisine bunu kimse anlatamadı henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?