Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Bende diyorum gebemisin. Beynim yavas calisio bugun
Hic bi fikrim yok

Regl olunca çektirirsin. Farkında olmadan incitmiş olmayasın?

Ay kızlar aşkolsun. Ben hamileyim ya? @terelellidenhalliceyim senin hızlandırılmış programa katıldım. Dün iğnemi vurdum bugün hamileyim. Ne reglinden bahsediyorsunuz nasıl film çekiliciiim?

Ya şişlik fark etmedim canım ama o dediğin oluyordu ara ara. Bu baya farklı ve şiddetli geldi. Ondan sordum. Nasıl anlaşılıyor acaba gebelerde böyle durumlarda ne yapıyorlar? İnşallah regl olmam ama tabi olursam giderim. Artarsa hatta regl olmadan da giderim.

Sorry bebiş unutmuşuz affet bu soruyu hemen eşime sordum çok sıkıntılı bi durumsa bilgisayarlı tomografi çekerler onda radyoloji yok dedi

Ayy canım beze gibi bişi olmuştur. Orada ufak bi kanama veya doku zedelenmesi olduysa zamanla sertleşmiştir. Çok bastırma sen orayan için rahat etmezse bir ara gittiğinde bir gösterirsin ama ağrın sızın yoksa sıkıntı olmaz.
Kırıklar üşütünce de ağrı yapar bak onu unuttum. Benim köprücük kemiğimde çatlak var 5 yaşımdan beri. O kolumla çanta taşırsam ya da soğukta kalırsam hala ağrı yaptığı oluyor
Evet aynen ama elimi nasıl üşütçem ki. Hiçbir iş de yapmıyorum doğru düzgün. Ah çok fenaymış senin de kıyamam. Gerçekten kırıklar yer ediyor ömür billah hissettiriyor kendini sanırım.
Kızlarrrr sanırım adet olucam Hafif lekelenme başladı sanki . Ay hıc bukadar sevinmemiştm. Sabaha anlarız
Oyy hadi gözün aydın :)
Ayy içim gitti. Geçmiş olsun ya. Ne acayip vücudumuz var.
Çok minik ama ya hiç bunun için gidesim gelmiyor. Zaten sürekli doktordayım
Zaten hastaneye gittiğin bir gün baktırıesın :) özellikle dert etme kendine bence de sıkıntı olmaz.
Ayyy inanmıyorum okulda uçlu kalem ucu saplıyorlardı. Öyle derilerinin içinde kalıyordu yıllarca. Artık senin bir parçan o diken arada yemini suyunu vermeyi unutma
Bende diyorum gebemisin. Beynim yavas calisio bugun
Hic bi fikrim yok
Cartedor cum aşkolsun. Aşağıda açıkladım. Hepimiz gebeyiz
Bkz. Cartedor

Sorry bebiş unutmuşuz affet bu soruyu hemen eşime sordum çok sıkıntılı bi durumsa bilgisayarlı tomografi çekerler onda radyoloji yok dedi
Radyoloji mi yok bunu eşinin dediğine emin misin kız radyasyon olmasın o çok sağolsun canım, içim rahatladı valla. Kırığımla 9ay yaşayacaktım yoksa

Ay hahahah radyoloji ne cidden konuşanları izliyorum bi yandan çok düşünerek yazamıyorum
Hahahha iyi seyirler ya ben bugünü değerlendirdim. Şimdi yarını da mı değerlendir diyonuz? Yarın bana bi cihaz takacaklar ya sabahtan. Onla canlı bomba gibi bir şey olacağım. O şekilde şaapamayız herhalde o geldi aklıma

Ne cihazı kız holter mi? Takılmadan önce değerlendir o cihaz takılıyken çok rahat hareket edemiyorsun zaten

anladım cnm . Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah

Adetime 8 gün kaldı. Hiç böyle de olmazdı . Geçen ay o kadar hormon ilacı aldım ondan mıdır acaba nedir dongum değişti ..
Olabilir canım benim de klomenden sonra reglden önce ağrıyan göğüslerim ağrımamaya başladı

Ahahaha insallah gerceginide yasicaz kuzu

Sen hamilesin şimdi öyle şeyleri düşünme. Kötüleşirse doktoruna danışırsın
MR değil mi o zararsız olan ya?
BT gayet radyasyonlu diye biliyorum ben

U Uzaygemisi35
Hahahha iyi seyirler ya ben bugünü değerlendirdim. Şimdi yarını da mı değerlendir diyonuz? Yarın bana bi cihaz takacaklar ya sabahtan. Onla canlı bomba gibi bir şey olacağım. O şekilde şaapamayız herhalde o geldi aklıma
Holterle şaapmayın ya Öncesinde hallediverin. Aletin ölçümünü yanıltmayın. Ayrıca özel hayat ifşa dırı nım dırı nım
anladım cnm . Hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah
Amin. Hepimiz inşallah artık güzel haberler alalım hep

Ama ilişki sırasında kalp atışların hızlanırsa yanıltmaz mı sonucu
Agagga ya evet onu ben de düşündüm. Ondan hatta pazartesi takılacaktı salıya aldırdım salı boş gün diye. Ama bana normal hayatına devam et dediler
Sonuçta normalde bir tansiyon dengesizliği ritim bozukluğu falan oluyorsa o zamanlarda, onu da yakalayamamış olacağız.
Ahahaha insallah gerceginide yasicaz kuzu
İnşallah çok amin
Ya benim de aklımda mr diye kalmış hep. Tomografi zararlı diye hatırlıyom. Yani mrın zararlı olmadığına eminim de tomografiyle ilgili pek bi bilgim yok. Ama mr da kırık falan gösteriyor mu bilemedim. Aman neyse onu da biz mi düşüncwz doktorlar düşünsün ya sizi de gece gece şey yaptım biriniz de demiyonuz ki saçmalama doktorlar bulur bi yolunu baya kafa patlattık üç deli minseo .

Ya ben de holterle şaapamam diye gününü değiştirdim ı kadar. Ama şimdi de düşündüm ki normal hayata devam etmek gerekiyor. E normalimizde o iş de var sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…