bakacak kimse olmayınca zor ciddenKiz kreşe gidiyor cnm bakacak kimsemiz yok kibi sure evde idare ettim baktim ama olmadı derslerle simdi bi de okula başladık 8. Sınıflardan dolayi mecbur kreşe verdik yine . Hic deme cnm ya sinirden bi hal oldum ne zaman cocum düşünsem araya birseyler giriyor once pandemi sonra ameliyat derken yine niyetlendim dayadilar bana 8 leri sanki birseyler engel oluyor gibi çocuk yapmama bazen düşünüyorum ya demekki bana 2. Cocuk nasip olmayacak böyle böyle hep ertelemelerle yaş da gidecek
sağol güzelimGünaydın canım. Senin de kutlu olsun
Ay canım olur mu öyle şey hiç. İnan bana bazen çok yoğun zamanlarda kaşla göz arasında olabiliyor bebiş. Hiç canını sıkma o kısmetiyle gelir inşallahKiz kreşe gidiyor cnm bakacak kimsemiz yok kibi sure evde idare ettim baktim ama olmadı derslerle simdi bi de okula başladık 8. Sınıflardan dolayi mecbur kreşe verdik yine . Hic deme cnm ya sinirden bi hal oldum ne zaman cocum düşünsem araya birseyler giriyor once pandemi sonra ameliyat derken yine niyetlendim dayadilar bana 8 leri sanki birseyler engel oluyor gibi çocuk yapmama bazen düşünüyorum ya demekki bana 2. Cocuk nasip olmayacak böyle böyle hep ertelemelerle yaş da gidecek
Neler söyledim de kabul etmiyorlar cnm ben kaldıramam suanda bu kadar dersi sağlık durumum iyi değil hatta daha yeni ameliyat oldum bir ay bile olmadı dedim o zaman baştan soyleyecektin diyorlar ben de dedim ne bileyim 21 tane İngilizce ogretmeni varken okulda bana bu kadar ders düşeceğini bu kadar adaletsiz bir biçimde dagilacagini derslerin biz böyle ayarladık bir kişi için degisemeyiz programi diyip işin içinden siyriliyorlar gittigi yere kadar denicem cnm baktim olmuyor sağlığım etkileniyor veririm dilekçeyi 21 saatten fazla ders kabul etmiyorum diye sağlık raporlarını da dayarım gerekirseDimi ya. Zor valla çat diye söyleyebilirizburası iyi ki var da biraz bizi köreltiyor o ihtiyacımızı gideriyor buradan bu topiği açtığı için yine minseo ye teşekkürler
Günaydın canım valla resmen olmadın ya. Hala değerlendiriyor musun günlerini? Arada yumurtlama olabilir regl olmazsan mutlaka kanda gebelik baktır da öyle giriş o diğer yöntemlere.
Günaydın canım. Senin de kutlu olsun
Amin inşallah her cephede savaşmaya çalışıyoruz
Günaydın canım, kutlu olsun
Günaydın canım. Ay geriden gelmek çok zor oluyor yaayy neden öyle ya valla sinir bozucu çok yoğun. Yeni başlayanlardan biri mesela nerdeyse yarı yarıya yahu. En azından ortalama bir şey yapılabilirdi bence konuş canım sık sık malesef sesin çıkmayınca her seferinde daha çok tepene biniyorlar.
ameliyat olduğun doktoruna git durumu anlat fazla çalışmaya sağlığı elverişli değildir diye bir rapor al ve dilekçenle sun idareye o saatten sonra sıkıyorsa azaltmasınlar. bu arada burası nasıl bi okul kız 21 tane ingilizce öğretmeni miNeler söyledim de kabul etmiyorlar cnm ben kaldıramam suanda bu kadar dersi sağlık durumum iyi değil hatta daha yeni ameliyat oldum bir ay bile olmadı dedim o zaman baştan soyleyecektin diyorlar ben de dedim ne bileyim 21 tane İngilizce ogretmeni varken okulda bana bu kadar ders düşeceğini bu kadar adaletsiz bir biçimde dagilacagini derslerin biz böyle ayarladık bir kişi için degisemeyiz programi diyip işin içinden siyriliyorlar gittigi yere kadar denicem cnm baktim olmuyor sağlığım etkileniyor veririm dilekçeyi 21 saatten fazla ders kabul etmiyorum diye sağlık raporlarını da dayarım gerekirse
Cnm sorma kendine has bir okul bir sürü öğrencisi var daha önce 12 ingilizceci varmış norm fazlasi atamalarında 7 özür atamalarında da 2 öğretmen geldi etti 21 pandemi dönemi nasilsa dersler uzaktan diye siniflari 2 ye bölmüş müdür bir de bütün 5leri hazırlık sınıfı yapmis yani yabancı dil ağırlıklı sinif hepsinin 13 saat ingilizce dersi var haftada yani böylelikle dersler çoğalmış ve 9 ogretmen daha istemiş 21 kişi olduk ama ya pandemi hafifler okullar tamamen açılır ve siniflar bolunmezse ne olacak tabiki de gelenlerin hepsi tekrar norm fazlasi olacakameliyat olduğun doktoruna git durumu anlat fazla çalışmaya sağlığı elverişli değildir diye bir rapor al ve dilekçenle sun idareye o saatten sonra sıkıyorsa azaltmasınlar. bu arada burası nasıl bi okul kız 21 tane ingilizce öğretmeni mibizim zamanımızda 2 tane falan oluyordu öğretmen
Neler söyledim de kabul etmiyorlar cnm ben kaldıramam suanda bu kadar dersi sağlık durumum iyi değil hatta daha yeni ameliyat oldum bir ay bile olmadı dedim o zaman baştan soyleyecektin diyorlar ben de dedim ne bileyim 21 tane İngilizce ogretmeni varken okulda bana bu kadar ders düşeceğini bu kadar adaletsiz bir biçimde dagilacagini derslerin biz böyle ayarladık bir kişi için degisemeyiz programi diyip işin içinden siyriliyorlar gittigi yere kadar denicem cnm baktim olmuyor sağlığım etkileniyor veririm dilekçeyi 21 saatten fazla ders kabul etmiyorum diye sağlık raporlarını da dayarım gerekirse
Aynen canım sağlığın daha önemliameliyat olduğun doktoruna git durumu anlat fazla çalışmaya sağlığı elverişli değildir diye bir rapor al ve dilekçenle sun idareye o saatten sonra sıkıyorsa azaltmasınlar. bu arada burası nasıl bi okul kız 21 tane ingilizce öğretmeni mibizim zamanımızda 2 tane falan oluyordu öğretmen
Günaydın battan önce test yaptım negatifti. Adet olmadim. Dünden beri goguslerde uyuşma gibi bişi var yarın sabah test yapacağım. Cuma randevum var. Şuan durumum gecikmeli diyelim.Kızlar tarihleri güncelleyelim
@terelellidenhalliceyim 01.03.2021 5 AY @minik mucize92 03.03.2021 27 AY Tuanna_ 04.03.2021 21 AY P Pungar35 05.03.2021 4 AY @sleepy05 05.03.2021 9 AY @Nm88326 05.03.2021 8 AY
benim bat 2 nisan 6. ay denememiz olcak hayırlısı.Kızlar tarihleri güncelleyelim
@terelellidenhalliceyim 01.03.2021 5 AY @minik mucize92 03.03.2021 27 AY Tuanna_ 04.03.2021 21 AY P Pungar35 05.03.2021 4 AY @sleepy05 05.03.2021 9 AY @Nm88326 05.03.2021 8 AY
Cidden baya öğretmen varmış ya okul çok büyük demek ki norm fazlası olunca noluyor başka okula mı atama yapıyorlar ?Cnm sorma kendine has bir okul bir sürü öğrencisi var daha önce 12 ingilizceci varmış norm fazlasi atamalarında 7 özür atamalarında da 2 öğretmen geldi etti 21 pandemi dönemi nasilsa dersler uzaktan diye siniflari 2 ye bölmüş müdür bir de bütün 5leri hazırlık sınıfı yapmis yani yabancı dil ağırlıklı sinif hepsinin 13 saat ingilizce dersi var haftada yani böylelikle dersler çoğalmış ve 9 ogretmen daha istemiş 21 kişi olduk ama ya pandemi hafifler okullar tamamen açılır ve siniflar bolunmezse ne olacak tabiki de gelenlerin hepsi tekrar norm fazlasi olacak
canım bıara keyfım yoktu uyku halındeydım hep degerlendırmedık bıkac gun ama sonraası hep oldu yaniDimi ya. Zor valla çat diye söyleyebilirizburası iyi ki var da biraz bizi köreltiyor o ihtiyacımızı gideriyor buradan bu topiği açtığı için yine minseo ye teşekkürler
Günaydın canım valla resmen olmadın ya. Hala değerlendiriyor musun günlerini? Arada yumurtlama olabilir regl olmazsan mutlaka kanda gebelik baktır da öyle giriş o diğer yöntemlere.
Günaydın canım. Senin de kutlu olsun
Amin inşallah her cephede savaşmaya çalışıyoruz
Günaydın canım, kutlu olsun
Günaydın canım. Ay geriden gelmek çok zor oluyor yaayy neden öyle ya valla sinir bozucu çok yoğun. Yeni başlayanlardan biri mesela nerdeyse yarı yarıya yahu. En azından ortalama bir şey yapılabilirdi bence konuş canım sık sık malesef sesin çıkmayınca her seferinde daha çok tepene biniyorlar.
Gecikme yaşıyorum sanırım, hafta sonu Cumartesi ve Pazar sabahları test yaptım, negatifti.. Adet başlar başlamaz haber vereceğim..Kızlar tarihleri güncelleyelim
Hadi inşallah arada yumurtlama olmuştur da tutmuştur ne güzel sürpriz olurcanım bıara keyfım yoktu uyku halındeydım hep degerlendırmedık bıkac gun ama sonraası hep oldu yani
İnşallah doktoru boğazlamamıştır@terelellidenhalliceyim kulaklar gözler sende ne durumdasın? İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Ya kızlar bu arada doktorum "bak bahar geldi artık senden gebelik bekliyorum. Biliyorsun mevsimsel olarak da etkileniyor" falan dedi. Galibacukulatam ın dediği Mart kampanyasının bilimsel bir temeli var hadi buraya da bahar gibi açsın hamilelik emojileriyle çiçek gibi dolsun buralar
Ben de doktordan duyunca dedimben hala mart ayına inanıyorumaylardır içimde martta hamile kalacağıma dair hisler var bekleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?