Ben kendimden nasıl eminsem az zamanda büyük işler başaracağım. İlkini yaptım da ikinciyi de ayrıca doğurma planı yapıyorum ikisi bir arada olmasın diyeHahaha asimile olmuş güzelll
Ya zor valla. Ama baksana bizim içini tekini yapmak da çok uzadı. Kısmet artık.
Çok iyi olmuş sağolsunvalla ben de zor oluyor diye ikiz olabilir diye düşündüm
Dedik sana seninki doğrudur diye
Şırıngayla kendi kendine aşılama yapandan sonra buna şaşırmıyorum. Allah akıl fikir versin. Çaresizlik insana her şeyi yaptırıyorKızlaaaar bir konuda kanla gebelik testi (bildiğimiz idrar testini kullanıyorlar) yapan birkaç kişi var bu konuda ne düşünüyorsunuzparmaklarını kesip kan damlatıyorlarmış 2 kez yapmayın yazdım, millet kendini kesecek sakın evde denemeyin dedim ama kendilerini kesmeye devam ediyorlar
NeeeeeeeŞırıngayla kendi kendine aşılama yapandan sonra buna şaşırmıyorum. Allah akıl fikir versin. Çaresizlik insana her şeyi yaptırıyor
Hee meniyi şırıngaya çekip kendilerne enjekte ediyorlarmış. Ne işe yaradığını anlamadım ama kınayamıyorum daNeeeeeeeaşılama mı? Ben şoookkk şeker ölçme cihazıyla yapıyorlarmış ama testler baya kanlı gibi
Sutlu tatli candirBen de sütlü tatlı çok seviyorum. Kendim kilo almaya çalışırken kocama da aldırdım kazara
Valla buda dogru, dugunumde bizat yasadim. Cagiricaksin mecbur napcaksinBide şey oluyor baba tarafıyla kimse birbirini sevmiyor ama düğün vs de herkes birbirini çok seviyormuş gibi şey yapıyor ya o çok komik... kardeşimin düğünü var şimdi çağırsak mı çağırmasak mı bi dert..:)) ya herkesin durumu aynı... bi allahın kulu baba tarafınla iyi değil...
Ahhahaha siringayla asilamaya dusunmedim degilNeeeeeeeaşılama mı? Ben şoookkk şeker ölçme cihazıyla yapıyorlarmış ama testler baya kanlı gibi
NeeeeeeKızlaaaar bir konuda kanla gebelik testi (bildiğimiz idrar testini kullanıyorlar) yapan birkaç kişi var bu konuda ne düşünüyorsunuzparmaklarını kesip kan damlatıyorlarmış 2 kez yapmayın yazdım, millet kendini kesecek sakın evde denemeyin dedim ama kendilerini kesmeye devam ediyorlar
Bi de tutarmışAhhahaha siringayla asilamaya dusunmedim degilama yapmam
Ben kocamı eterle bayıltıp Maltepe Köprüsü'nde spermlerini çalma fikrine daha sıcak bakıyorum hala. Sen onu yapamazsın tabii. O da senin şanssızlığın kardeşAhhahaha siringayla asilamaya dusunmedim degilama yapmam
agahsh kız yaşayan sperm de ölür ordan oraya. hem de bol enfeksiyonluBi de tutarmış
Kuzum bildiğin idrar damlatılan yere. Ekran görüntüsü alıp atsam acaba yasak mıdır ki? Ya da ben size başlığı göndereyim bi bakınNeeeeeenereye damlatıyolarmış kanı
Ay sorma ya ben kendime fitil koyamıyorum 10 kere ellerimi yıkıyorumagahsh kız yaşayan sperm de ölür ordan oraya. hem de bol enfeksiyonlu
Ben de ben de. Düşünmek bile istemiyorum orasını. Herhalde öyle yapıyorlardırAy sorma ya ben kendime fitil koyamıyorum 10 kere ellerimi yıkıyorumböyle şey mi olur hem o spermi nereden alıyorlar acaba koca kişisi bir kaba mı şey ediyor
Ahahha bende baska koprunden yaparim olmazmi. Bu maltepe koprusun bi olayi var galiba ama ben onu anlamadimBen kocamı eterle bayıltıp Maltepe Köprüsü'nde spermlerini çalma fikrine daha sıcak bakıyorum hala. Sen onu yapamazsın tabii. O da senin şanssızlığın kardeş
Hortum falanda lazimBi de tutarmış
MantikliPipet iş görür mü acaba
Ya inşallah sorunsuz ilerler canım... Allahım yardım etsin dualarımız seninle bebeğinle... uykusuz gelerinin sonrası uykuya daldığını görüp mutlu olanlardan ol canım...sağlıklı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?