- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 33
Hadi bakalım inşallah gelmesin canım Marta güzel haberlerle başlayalımYarını bekliyorum. Kırmızılar gelmezse cumartesi test yapacağım uzaycığım
Evet yaa neler neler var ben de yeni düştüm bu batağaPunch ile yolluk halı falan yapıyorlarmış... kendileri şekiller çizip yada baskılı kağıtla gelen punchlar varmış... formda ben başlamak istediğimi söylemiştim.. ama daha alamadım.. sende yaptıklarını paylaş bakalım neler yapıyorsun...hayırlı olsun şimdiden...
Yok yok öyle değil. Ben ilk yaparken azcık zorlandım iğneyi çok çektiğim için falan geri sökülüyordu. Normalde kesme işi sadece o iple işin bittiğinde yapılıyor. Ama ben sökülmesin diye uzun uzun bıraktım kestim. O nedenle tekrar kesilcek yani normalde düzgün yapan biri zaten tekrar kesimle uğraşmaz.onları en son kesiyormusun sonra... okadar uğraştırıyormuu yani..
Hep göbekten yapıldı o iğne opuya kadar.şuan beklemedeyim trans içinBana da bugün fostimon yazıldı bacaktan yapılacak dendi sizde sonuçlar nasıl ?
Testin fotosunu hemen mi çektiniz? Birkaç dk daha bekleyin daha netleşir o dağılan kırmızılılar toparlanır. Pike yakın gibi ama çatlatma iğnesi de yüksek gösteriyor olabilirKızlar ben çatlatma iğnesi sonrası adet olmadım ovülasyon testim bu pik olmuş demii ??
Nasıl ya beta hcg mi 456?Canım benim yerleşme kanaması gördüğümü düşündüğüm 3. Gün değerim 456 çıktı gebelik var mıdır acaba
şu tezimi bitirme noktasındayım bitsin herşeyi deneyeceğim kaç senedir kendimi mahrum ediyorum sürekli tez vs uğraşmak... çok merak ediyorum. halı, yastık, saç tokası vs yapıcam bende..Hadi bakalım inşallah gelmesin canım Marta güzel haberlerle başlayalım
Evet yaa neler neler var ben de yeni düştüm bu batağaben de ilk öğrenmek için içinde her şeyin olduğu başlangıç setlerinden aldım. Sonra kendim kumaş ip zevkime göre seçeceğim. Bak aşağıda paylaştım belki görürsün daha çok amatör işi. Ama çok eğlenceli kesinlikle tavsiye ederim. İstediğin şekli çizebilirsşn veya bilgisayardan çıktı alıp karbon kağıdıyla kumaşa çiziyorsun onun üstünden geçiyorsun sonra iple. Çok kolay gerçekten. Azıcık dilinden anladın mı her türlü yaparsın şimdiden sana da kolay gelsin
Yok yok öyle değil. Ben ilk yaparken azcık zorlandım iğneyi çok çektiğim için falan geri sökülüyordu. Normalde kesme işi sadece o iple işin bittiğinde yapılıyor. Ama ben sökülmesin diye uzun uzun bıraktım kestim. O nedenle tekrar kesilcek yani normalde düzgün yapan biri zaten tekrar kesimle uğraşmaz.
Bir de işin bitince silikonu var onu yapıştırıyormuşsun yıkanınca falan sökülmesin diye. Bu kadar kolay valla
Benim iğnem 10 şubattı dün kan testim negatif çıktı hamilelik yok ama adetim gelmedi telefondaki uygulamaya göre Mart’taki ovülasyon tarihim Cumartesi günü bugün az önce yaptım bu şekil çıktı adet olmadanda yumurtalama oluyormuş sanırımTestin fotosunu hemen mi çektiniz? Birkaç dk daha bekleyin daha netleşir o dağılan kırmızılılar toparlanır. Pike yakın gibi ama çatlatma iğnesi de yüksek gösteriyor olabilir
Hadi ya, ne tezi yazıyorsun? Hangi alan? Ben de doktora tezimden kaçmak için arada böyle şeylere sardım sanırımşu tezimi bitirme noktasındayım bitsin herşeyi deneyeceğim kaç senedir kendimi mahrum ediyorum sürekli tez vs uğraşmak... çok merak ediyorum. halı, yastık, saç tokası vs yapıcam bende..
Siz yine değerlendirin ilginç olmuş yumurtlama sonra olacak olabilirBenim iğnem 10 şubattı dün kan testim negatif çıktı hamilelik yok ama adetim gelmedi telefondaki uygulamaya göre Mart’taki ovülasyon tarihim Cumartesi günü bugün az önce yaptım bu şekil çıktı adet olmadanda yumurtalama oluyormuş sanırımbugünü değerlendiriyim değil mi?
Evet bende şoktayım akıntımda hissedilir şekilde arttı o yüzden test yapmak istedim bu şekilde çıktıSiz yine değerlendirin ilginç olmuş yumurtlama sonra olacak olabilir
Anaa sen ne tezi yazıyorsun? Uzmanlık mı?şu tezimi bitirme noktasındayım bitsin herşeyi deneyeceğim kaç senedir kendimi mahrum ediyorum sürekli tez vs uğraşmak... çok merak ediyorum. halı, yastık, saç tokası vs yapıcam bende..
yüksek lisans ziraat mühendisiyim..Anaa sen ne tezi yazıyorsun? Uzmanlık mı?
Böğk yüksek lisans tezi en nefret ettiğim. Allah kolaylık versinyüksek lisans ziraat mühendisiyim..
Sıkıntısız çıkar inşallah canım sonuçların
hahaha senden foto istemeyen bize de yazıklar olsunvalla acemiliğe rağmen gayet güzel bence
ay iyi dayanmışsın valla tedavi istemeden ben 2 klomen aldım 2 si de fos çıktı.
Doktora gitmeden ilaç alma
İnşallah hepimiz sağlıkla ve hayırlısıyla...
@ipek_annesi Gel bak burada 40'ına giren biri daha var
Benim mide aşırı hassas ya demir eksikliği için pekmez yiyorum. O bile acıtıyor bazen.
@Random33
Bizim kaleci baya profesyonel ama benim de inadım inat kıçım 2 kanatgol olacak bu sefer inşallah
Kadere inanırım olacak olacak vol.2 gol geliyoooğr beklemedeyiz
Aa bu ben. Ben tedavi görmediğime şükrediyorum bazen. Alacağım onca ilacı, sonra yan etkileriyle oturacağım yatakta :/ Prolaktinimi düşürdüler ilaçla. Adamın tribi ağır bastı. Haybeye gitti, prolaktin de geri yükseldiğiyle kaldı meh
İnşallah ameliyata kalmadan kendiliğinden küçülüp yok olur gider. Bebişini sağ salim kucağına alırsın
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
İiiinşallllah sağlıklainşallah hepimiz tedavisiz bebiklerimize kavuşuruz
Senin tuttu mu acaba len? Kaç gün geçti olası çatlama tarihinin üstünden?Kizlar catlatma iğnesi sizde de sık idrara cikma yapti mi ben acayip lavaboya çıkıyorum ya bu de karnım şiş ama o herkezde oluyormuş sanirim
Ahahahha nasıl da komik bir kızSenin tuttu mu acaba len? Kaç gün geçti olası çatlama tarihinin üstünden?
Evet canım bende aşırı şişlik ve gaz yapmıştıKizlar catlatma iğnesi sizde de sık idrara cikma yapti mi ben acayip lavaboya çıkıyorum ya bu de karnım şiş ama o herkezde oluyormuş sanirim
Sık idrara çıkma oldu mj ya sürekli işiyorum resmenEvet canım bende aşırı şişlik ve gaz yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?