Evet rahim filmi sorunsuz kişilerde şansı artırmıyor bence deBu asistan arkadaş bana mesaj attı ne düşünüyorsun tüp bebek mi yoksa kendiliğinden olsun diye deneyecek misin dedi. Tüp bebek ilaçlarından çok korkuyorum. Benim mide aşırı hassas, kronik gastritim de var. Ta ekimde kullandığım bir antibiyotiğin acısını çekiyorum hala. Tüp bebekte hem öncesinde hem sonrasında epey ilaç, iğne var diye biliyorum ama doğal yoldan da nasıl deneyeceğiz? Kocam acayip bozuldu bugün ben "Denesek geçtiğimiz beş aydan ne farkı olacak? Sen en ufak tartışmada öfkene yenilip ilişkiden vazgeçiyorsun. Benim bir ayıma mal oluyor" dedim. Bizim değil benim bir ayım dedim diye yine kıyamet koptu. Adam gerçekten inanıyor yani günaşırı değerlendirebileceğimize ama ben bir daha koşamam peşinden artık gurur murur kalmadı. O da yine gelmezse ben tırlatabilirim. Bu arada kızcağıza hsg'yi de sordum. Başarı şansını artırdığı doğru mu ne düşünüyorsun diye. Tüpleri tıkalı olanlarda artırıyor evet ama sizin durumunuzu oraya bağlayamayız dedi :/ Napıcam çok kararsız kaldım
Ya bebikim adamı zorlama gün aşırı diye ,adamaların DNA sında yeeeokkkkBu asistan arkadaş bana mesaj attı ne düşünüyorsun tüp bebek mi yoksa kendiliğinden olsun diye deneyecek misin dedi. Tüp bebek ilaçlarından çok korkuyorum. Benim mide aşırı hassas, kronik gastritim de var. Ta ekimde kullandığım bir antibiyotiğin acısını çekiyorum hala. Tüp bebekte hem öncesinde hem sonrasında epey ilaç, iğne var diye biliyorum ama doğal yoldan da nasıl deneyeceğiz? Kocam acayip bozuldu bugün ben "Denesek geçtiğimiz beş aydan ne farkı olacak? Sen en ufak tartışmada öfkene yenilip ilişkiden vazgeçiyorsun. Benim bir ayıma mal oluyor" dedim. Bizim değil benim bir ayım dedim diye yine kıyamet koptu. Adam gerçekten inanıyor yani günaşırı değerlendirebileceğimize ama ben bir daha koşamam peşinden artık gurur murur kalmadı. O da yine gelmezse ben tırlatabilirim. Bu arada kızcağıza hsg'yi de sordum. Başarı şansını artırdığı doğru mu ne düşünüyorsun diye. Tüpleri tıkalı olanlarda artırıyor evet ama sizin durumunuzu oraya bağlayamayız dedi :/ Napıcam çok kararsız kaldım
Ben düzeni bozduğum an hemen geri geliyor kilolarAyyy valla bu nedir yaminseo nin dediği gibi onurumla aç kalır veya kilo alırım daha iyi
Ya bir de şey var ya diyetisyenlerde ve diyet yapanlarda. Yok işte bu bir yaşam biçimi bunu bir alışkanlık haline getirmek lazım hep böyle beslenmek lazım falan diyorlar ya kafa atasım geliyorbenim diyetle ilgili tek motivasyonum bu diyeti bir an önce bitirip eski sağlıksız ve lezzetli alışkanlıklarıma geri dönmek
Valla banada mantıkli gelmedi baştan düşük olur demesi ? Ne alakaCanım ilkokulda bile bu hep böyleydi erkekler gerçekten bizden daha sonra olgunlaşıyorlar. İdrak etmeleri baya uzun sürüyor. Duygusal olarak bakmıyorlar çoğu şeye. Neyse sinir oldum ama bunlar da bir gelişme bence en azından biraz farkına varıyorlar geç ve yavaş olsa da. Ayrıca doktora ben de takıldım tam olarak neye dayanarak dedi ki hamile kalsan da düşük olur muhtemelen diye? Eşinin değerine mi? Bence böyle her türlü düşük olur demeleri de yanlış gibime geliyor, tabi ki onlar her olasılığı görüp bize riskleri söylüyorlar saklamasınlar da bence ama baştan kestirmek de çok doğru gelmiyor. Hayırlısı caniko .
canım belki de olmazsın hemen moralini bozmaBende regl olmak üzere olduğum için bir miktar gözyaşı, dökülmek üzere bütün belirtileri gösteriyorum. İlk defa bu kadar üzülüyorum.
Eşime söyledim, oda ben anlıyorum seni, hevesini kırmak için bir şey söylemiyorum elimden geleni yapıyorum ama ben kabullendim normal yoldan olmayacağını dedi. Haklı sanırım.
Siz karı koca alkolu seviyorsunuz sanirim,alkol sigara stres büyük etkenyaa ahahah ben de regle 5 kala falan gebelşk testi yapıp negatif çıkınca alkole düşüyorum
Yarın ekliyim tatlımBugünkü çıkan silim çizgi fake attı banaaa akşam geldi kırmızılar, mart topiğinde adım var burada da sizlerle olayım beni de listeye ekler misinminseo bat 29 mart 4 aydır istiyoruz
Canım çok iyiyiz şükür ben hiç hissetmedim bile. BiE epey uzak bir şehirde. Allah hepimizi korusun vallahi bu deprem falan çok korkutucu, çok zor şeylerE c e canım Yunanistan da deprem olmuş iyisinizdir umarım
İyi bari canım sevindim çok şükürCanım çok iyiyiz şükür ben hiç hissetmedim bile. BiE epey uzak bir şehirde. Allah hepimizi korusun vallahi bu deprem falan çok korkutucu, çok zor şeyler
İyiyim kuzum adet olmayı bekliyorum, hormon testi için kan vereceğim. Sen nasılsın nasıl gidiyorİyi bari canım sevindim çok şükürsen nasılsın napıyosun?
İyiyim ben de canım napim rutin regl bekleme zamanlarına girdik bekliyoruzİyiyim kuzum adet olmayı bekliyorum, hormon testi için kan vereceğim. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Kizlar takim edemiyorum cok hizli ilerliyo.Bu asistan arkadaş bana mesaj attı ne düşünüyorsun tüp bebek mi yoksa kendiliğinden olsun diye deneyecek misin dedi. Tüp bebek ilaçlarından çok korkuyorum. Benim mide aşırı hassas, kronik gastritim de var. Ta ekimde kullandığım bir antibiyotiğin acısını çekiyorum hala. Tüp bebekte hem öncesinde hem sonrasında epey ilaç, iğne var diye biliyorum ama doğal yoldan da nasıl deneyeceğiz? Kocam acayip bozuldu bugün ben "Denesek geçtiğimiz beş aydan ne farkı olacak? Sen en ufak tartışmada öfkene yenilip ilişkiden vazgeçiyorsun. Benim bir ayıma mal oluyor" dedim. Bizim değil benim bir ayım dedim diye yine kıyamet koptu. Adam gerçekten inanıyor yani günaşırı değerlendirebileceğimize ama ben bir daha koşamam peşinden artık gurur murur kalmadı. O da yine gelmezse ben tırlatabilirim. Bu arada kızcağıza hsg'yi de sordum. Başarı şansını artırdığı doğru mu ne düşünüyorsun diye. Tüpleri tıkalı olanlarda artırıyor evet ama sizin durumunuzu oraya bağlayamayız dedi :/ Napıcam çok kararsız kaldım
inşallah güzel şeylerin habercisidir5 Mart Batim sağ kasıkta batmam var. Canımı okuyor.
@terelellidenhalliceyim | 01.03.2021 | 5 AY | |
| 01.03.2021 | 10 AY | |
M minik mucize92 | 03.03.2021 | 27 AY | |
| 04.03.2021 | 21 AY | |
| 04.03.2021 | 27 AY | |
| 04.03.2021 | 11 AY |
çok geçmiş olsun canım kas gevşetici krem sürGünaydın kızlarrr boynu tutulmuş boyun fıtığından muzdarip bir adet uzay gemisi bırakıyorum buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?