Hahahah ayy o da kötü yaa haşlanmış patates falan ye tuzlayıp bastırır mideniEvet kiminin 4 aydan sonra baslar derlerdi inanmiyordm yok ya daha olmaz diye ama oyle degilmis baya baya oluyorms yanioksururken bile istifra ediyorum olay okadar büyüdü bende millet acken midesi bulanir ben yemeklerden sonra istifra ediyorum sonra da açım diye Ağlıyorum neyse bunada şükür ❤
Evet balimm kiz değişmedi henuz
3 hafta sonra detayli ultrasona giricem baska bir doktorda kendi doktoruma gtmeyecgm onda da kiz derlerse daha da değişmez
Alıcan eline kırbacı sıraya geçircen böylesiniKuzenimin eşi aradı "Canım hayırlı olsun diye aradım. Dün gruba midem bulanıyor yazmışsın. Hamile misin?" dedi. Aynn knks hamlym .s Bu haberi, whatsapp grubuna akşamki basın açıklamasını izleyememe nedenim olarak mide bulantımı yazarak duyurmayı seçtim.
Yatak odasına kamera yerleştirip 7/24 canlı yayın açayım diyorum. İnsanların da kafası rahat etsin. Böyle sormak zorunda kalmasınlar
Valla yedigim tek sey ayva muz portakalHahahah ayy o da kötü yaa haşlanmış patates falan ye tuzlayıp bastırır midenibence değişmez artık, isim düşündünüz mü prensese
geldi miKuzenimin eşi aradı "Canım hayırlı olsun diye aradım. Dün gruba midem bulanıyor yazmışsın. Hamile misin?" dedi. Aynn knks hamlym .s Bu haberi, whatsapp grubuna akşamki basın açıklamasını izleyememe nedenim olarak mide bulantımı yazarak duyurmayı seçtim.
Yatak odasına kamera yerleştirip 7/24 canlı yayın açayım diyorum. İnsanların da kafası rahat etsin. Böyle sormak zorunda kalmasınlar
İsmiyle büyüsün prensesValla yedigim tek sey ayva muz portakalha bir de su
ismi cok bastan beri hazir balimm ben bir kizim olursa Zeynep olsun istiyordum esimde kirmadi sagolsun..
Bir de Asel anlami cok guzel diye 2 ismi olsun dedim.. Zeynep Asel olacak nasipse
Aminn kuşum insallahİsmiyle büyüsün prenses
İşte şimdi regli bekliyorum canım yumurtlama bitti bakalım ayın 20 sinde nasipse çekilcemAminn kuşum insallah
Sen ne yaptın rahim filmi cekilecektin sanırım
Selam canım ben gün geçerse yapmayı düşünüyorum negatif çok üzücü oluyor. Günlerdir süt beyazı akıntım var, göğüslerim ve göğüs uçlarım acıyo şişlik de var. BakalımSelam Kızlar, Batları yaklaşanlar nedir durumlarınız, erken test yapacak mısınız?
@Tuanna_ipek_annesi @Zeymuss0103 @niw @Pungar35 sleepy05 @sim84sim @gecenin_resmi C Cilek95 @minikooommm
Kesinlikle haklısın canım, yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah bizlereBen yarın akşam veya perşembe sabahı test yapmayı düşünüyorum, bayağı bir belirtim var, göğüslerim çok hassaslaştı, kasık ağrım da var ama çok da umutlanmıyorum, belirtiler yanıltıcı olabiliyor.
Anladım cnm, inşallah güzel haberler alırsın :)))Selam canım ben gün geçerse yapmayı düşünüyorum negatif çok üzücü oluyor. Günlerdir süt beyazı akıntım var, göğüslerim ve göğüs uçlarım acıyo şişlik de var. Bakalım
Oda yürüme yaniOda olur
Evet canım 10 dakika kadar vardır aramızda heralde
Ay yok artık yaaa insanların hadsizliği. Dalga geçer gibi bir de akıllrı fikirleri milletin yatak odasında çok acayip gerçekten nasıl utanmadan sorabiliyorlar hayret ediyorum anlamıyorum.Kuzenimin eşi aradı "Canım hayırlı olsun diye aradım. Dün gruba midem bulanıyor yazmışsın. Hamile misin?" dedi. Aynn knks hamlym .s Bu haberi, whatsapp grubuna akşamki basın açıklamasını izleyememe nedenim olarak mide bulantımı yazarak duyurmayı seçtim.
Canım kendin alıp kullanma doktor kontrolüne git öyle kullan bence mutlaka. Farklı bir durum varsa önce kontrol edip öyle verir muhtemelen kanda gebelik bakar yine de garanti olsun diye bence baktır istemese bile ilacı kullanmadan öncekızlar ben hala adet belırtısı felanda yasamıyorum cıdden ben bu ay yumurtlamadım dıye adet olmıcam sanırım ya. tarlusal alsammı bian once.
off ne guzel catlama gunumden snra 14.gun adet oluyodum şaşmıyodu ılacı ıctım hıc yumurtlamadm ya. .kucuk mucuk oluyodu belkı yumurta ama yınede duzenlıydı reglm
Canım ben yıllardır negatifi gormekten sıkıldımSelam Kızlar, Batları yaklaşanlar nedir durumlarınız, erken test yapacak mısınız?
@Tuanna_ipek_annesi @Zeymuss0103 @niw @Pungar35 sleepy05 @sim84sim @gecenin_resmi C Cilek95 @minikooommm
Bayadır giremedim canım. 15 Mart bat. Dr a gittim bu arada. 5 aydır deniyoruz olmadı diye. Genel bir muayeneden geçtim. Hamile kalmam için herhangi bir problem yokmuş çok şükür. Yine de hormonları kontrol etmek için kan tahlili, amh değeri vs. Eşim de sperm testi yaptırdı. Bakalım bekliyoruz. Bu dönem yumurtlama dönemim olduğunu söyledi dr gün aşırı ilişki olsun dedi. Şimdilerde değerlendiriyoruz yine bu ay’ı, sonuçları beklerkenYeni tarihin ne canım
15 Mart canım benimKızlar ne durumdayız ? Regl olanlardan yeni tarihleri bekliyorum.
@gamzesarp1989 17.02.2021 5 AY @NaaNaa 20.02.2021 32 AY @Aleyna0825 20.02.2021 11 AY @Umuttllu 20.02.2021 30 AY @Alisa35 22.02.2021 4 AY @Hulahula 22.02.2021 17 AY @Dilhansah 24.02.2021 18 AY
Canım ne zaman bat ? Ben çizgi goruyorumSelam kızlar ben bayağıdır girmiyordum siteye kafa dinlemek için hala da regl olmadım bu sabah erken gebelik testi yaptım sonuç böyle kafam karıştı yok gibi ama sizede sorayım istedim
İnşallah kuzum ya çok teşekkür ederim, sanada nasip olur umarım istediğin sürprizi yapmakİlaç ne zaman bitiyor kuzum? İnşallah güzel haberler alırsın, duam seninlebenim de eşimin doğum günü 19 mart dayanabilirsem ona surpriz yapıcam :) Tabi nasip olursa.
Normal test yaptım negatifi gördüm.adetime daha bikaç gün var değişir mi sonuç bilmiyorum.umudum kalmadı benim adet olcam hamilelik yine yok gibi geliyo.hamileliğini adete 5,6 gün kala öğrenen oluyo varsa bende de çıkardı diye düşünüyorum.sonucu yine paylaşırım olumlu yada olumsuz .inşallah güzel haberler verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?