Gel beraber takılalım. Seni en iyi ben anlarımValla bilmiyorum kizlar daha da gitmicem yanına iyice tadım kaçtı.. zaten dun olması gereken ilişki olmadi bi sure istemiyorum ben de .. öbür ay bile istiyor muyum bilmiyorum çünkü ben yaklaşıyorum gerekli günlerde bu artık yordu beni
Hahaha yok kız o konu başka hepimizin zayıf noktasıbebek olayına dönmesınde
Bu eşler çok sorumsuz ya... tam dayaklıklarNe diyim bilmiyorum.. İlk klomen ve catlatma iğnesi deneyimim ve iğnenin 36. Saati ilişki demişken eşim moda giremedi değerlendiremedik..
Selam dün bugün beyaz akıntı az olmak şartıyla var. Onun dışında değişiklik yokSelam Kızlar, Batları yaklaşanlar nedir durumlarınız, erken test yapacak mısınız?
Tuanna_ ipek_annesi Zeymuss0103 niw P Pungar35 sleepy05 sim84sim gecenin_resmi C Cilek95 M minikooommm
İyiyim tatlım sağol sen nasılsın? Eklerim tabi, bat ve süre yaz eklim
28 pik olmuş, 1i çatlamış...evet kesinlikle kurallara uydum sıvı alımını kestim 2-3 saat bekledim testi yapmak için testler burda tek resim olarak birleştirdim yaptktan 10 dk sonra fotoğrafını çektim testleri saklamadım o yüzden
Ben cok iyiyim ilk defa adet oldugum için mutlu oldum bu ay sahalara dönüyorum sonundaİyiyim tatlım sağol sen nasılsın? Eklerim tabi, bat ve süre yaz eklim
Selam kızlar ben bayağıdır girmiyordum siteye kafa dinlemek için hala da regl olmadım bu sabah erken gebelik testi yaptım sonuç böyle kafam karıştı yok gibi ama sizede sorayım istedimKızlar günaydın tekrar, durumlarımız nedir ? Regl olanlardan yeni tarih rica ediyorum.
@zeynep-ahmet 17.02.2021 8 AY @gamzesarp1989 17.02.2021 5 AY @NaaNaa 20.02.2021 32 AY @Aleyna0825 20.02.2021 11 AY @Umuttllu 20.02.2021 30 AY @Alisa35 22.02.2021 4 AY Beyazmelek11 22.02.2021 17 AY
Yaa süper canım çok sevindimBen cok iyiyim ilk defa adet oldugum için mutlu oldum bu ay sahalara dönüyorum sonunda
Bat tarihi 26 mart
Süre 16 ay
Canım çizgi var hemen mi çıktı?Selam kızlar ben bayağıdır girmiyordum siteye kafa dinlemek için hala da regl olmadım bu sabah erken gebelik testi yaptım sonuç böyle kafam karıştı yok gibi ama sizede sorayım istedim
ne zaman test yapacaksın canım?Selam dün bugün beyaz akıntı az olmak şartıyla var. Onun dışında değişiklik yok
Evet hemen çıktı ama çok ince olduğu için emin olamadım normal kaset test yaptım çıkmadıCanım çizgi var hemen mi çıktı?
Hoşgeldin cnm, ben hafifi çizgi var gibi görüyorum, BAT ne zaman/ne zamandı?Selam kızlar ben bayağıdır girmiyordum siteye kafa dinlemek için hala da regl olmadım bu sabah erken gebelik testi yaptım sonuç böyle kafam karıştı yok gibi ama sizede sorayım istedim
İhtimal var mı ki bu belirtilerle? Bat geçsin öyle düşünüyorum.ne zaman test yapacaksın canım?
aşırı silik bişe gördum gıbı amaSelam kızlar ben bayağıdır girmiyordum siteye kafa dinlemek için hala da regl olmadım bu sabah erken gebelik testi yaptım sonuç böyle kafam karıştı yok gibi ama sizede sorayım istedim
batta gecikmiş aslında erken gebelik mi bu ?Evet hemen çıktı ama çok ince olduğu için emin olamadım normal kaset test yaptım çıkmadı
Bat çok karışık cnm pko var bende geçen ay 22’inde olmuştum 8 gün gecikti ama hep böyle oluyorum ben gecikmeli,bu ay femara kullanmıştımHoşgeldin cnm, ben hafifi çizgi var gibi görüyorum, BAT ne zaman/ne zamandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?