- 5 Ekim 2017
- 2.436
- 3.533
- 133
Sağolasın kuzum inşalllaahhAyy maşallah kesesi bile oluşmuşhadi bakalım kalp atışına ne zaman gideceksin? Çok heyecanlı ya kendimi hayal bile edemiyorum
Ayy olsun bu haftalar başlar artık ama sağlıklı olsun da mecbur katlanacağız onlara. Doktorun önerir muhakkak beslenme ve dikkat etmen gerekenler şeyleri söyler bulantıyla ilgili inşallah sıkıntın çok olmaz canım
İnşallah kuzum Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.Bir market turumu yapsak ne yapsak
Canım süper bir haber keseyi de görmüşsün, geriside aynı güzellikte gelsin inşallah darısı başımıza
aynen kuşum fabrikaIş yeri penceren mi
Sahile ineriz ya ,ne marketiBir market turumu yapsak ne yapsak
aynı yerde mi oturuyorsunuz sizSahile ineriz ya ,ne marketiatariz kizlara fotii
Hayırlı olsun canımValla bende aynı bebişim dün kesesi göründü ama bebek ve kalp atışı için çok erken dedii vajinal ultrasonda bakıp seni strese sokmıycam bu küçüklükte kese görmek benim için yeterli dedii. Mide bulantılarım başladı birz o zorluyor onun dışında daha bi şey anlayamadım teyzesi
Evet çok yakınmışızaynı yerde mi oturuyorsunuz siz
biz insan içinde buluşup sperm rahim yumurta diye bağırcaz az kaldı öyle troll sayfalara böyle tipler çıkarsa bilin ki biziz
'' yumurta var sperm var '' bir fiona atasözübiz insan içinde buluşup sperm rahim yumurta diye bağırcaz az kaldı öyle troll sayfalara böyle tipler çıkarsa bilin ki biziz
Ya işte şeritten kayıyorum hoca dıyokı cok guzel gıdıyosun yarım saat hata yok yarım saat hat var. Neden dogru yaptgın seyi yanlıs yapıyosun sen iyiye gıdıyosun Gayet güzel birden yanlışa sapıyosun dıyoHahaha çok güzel valla sende de o potansiyel var sezdim ben
Günaydınnn ayy kalkamadım bir
Günaydın
Günaydın canım hadi kolay gelsinbirkaç gün daha bekle bakalım gir doktora sonra canım bu gidişle regl de olmayacaksınn
AA hadi yatühh ne iyi oluyordu valla. İki haftada bir yenilenecek bu kategoriler sanırım sürekli değişebilir yasaklar
Hahaha annem de öyle diyor
Günaydınnn taze anne senden naber biz aynı
canım sizde a ve b hızı toplayıp vermiş direk yaniPaylaşıyorum aşağıdafiona13 yardımcı olabilir misiniz rica etsem.
ilk zamanlar yapılan en büyük hata o zaten şeritten çıkmak takma zamanla düzeliyorYa işte şeritten kayıyorum hoca dıyokı cok guzel gıdıyosun yarım saat hata yok yarım saat hat var. Neden dogru yaptgın seyi yanlıs yapıyosun sen iyiye gıdıyosun Gayet güzel birden yanlışa sapıyosun dıyohayatm yamuk benim düz gidemiyorum hata yaptım üc kere aynı yerde insan bı hatayı bıkere yapar ben üc
Moralim sinirli
İleri hızlı peki görünmüyorya düşükse sadece ileri hareketli yüksekse sorun olmaz demi.canım sizde a ve b hızı toplayıp vermiş direk yani
iler hızlı ve ileri hareketli toplamı 56 çıkmş yerinde harekrtl 4 toplamda hareketli yüzdesi 60. sperm sayısı ve morfolojide iyi. hız da iyi sorun yok bence
Aynen ya alısıcam yanı sonucta gıdıyorum. Hocayı kursa ben bıraktım ve oyle dik öyle dik yokuslaRdan indim ki hocam ben yokustan korkuyorum yanda otururken bile dedim beni hıc takmadı gaz fren derken baktım üc dik yokus gecmısımilk zamanlar yapılan en büyük hata o zaten şeritten çıkmak takma zamanla düzeliyor
İnşallah bebişlerimizle hepbirlikte de buluşuruz
canım korunmasız ilişki olduysa artık bu ay olmazSelam fıstıkolar
Rahim filmi için geç mi kaldım kızlar bu ay sizce? Az bi lekelenme olup ertesi gün kırmızıya döndüğü için adetimin kaçıncı günü bilemiyorum ama lekelenmeyi sayarsam bugun 10.gün.
Sürekli tek taraftan yumurtlama sebebini sordum da2 doktora. Rahim filmini önerdiler.
canım bizde de ileri hızlı yani doktorun tabiriyle en önden koşanlar yok. ama ileri hareket 47 bizim toplam sperm sayısı iyi diye diğerlerine takılmıyorum dedi ama benm doktorum tüp bebek doktoru. ürologlar daha farklı yorumluyor. siz kadın doğım yada ürologtan yorum aldınz mı ?İleri hızlı peki görünmüyorya düşükse sadece ileri hareketli yüksekse sorun olmaz demi.
canım bana bittikten sonraki ilk 4 maks 5 gün demişti doktorum. 29 ocakta regl olmuşum 4 ünde çekilmişim subatınSelam fıstıkolar
Rahim filmi için geç mi kaldım kızlar bu ay sizce? Az bi lekelenme olup ertesi gün kırmızıya döndüğü için adetimin kaçıncı günü bilemiyorum ama lekelenmeyi sayarsam bugun 10.gün.
Sürekli tek taraftan yumurtlama sebebini sordum da2 doktora. Rahim filmini önerdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?