- 13 Kasım 2020
- 2.828
- 4.281
- 83
Eşim de profesyonel sürüyor refleksleri felan harika asla karışamam o sürerken sinirleniyorAy kızlar çok geriden geldim her şeyi yakalayamadımama Jane Jetgil cum tebrik ederim dersin devamı gelsin inşallah rampaların ustası olarak yakında görürüz seni
Kızlar eşleriniz size kızıyor diye kızmayın çünkü ben şoför koltuğunda değilsem assssla çenem susmuyoryavaş, frene bas, sağdan araba geliyor gördün mü, ışık yandı yavaşlasan mı vs vs... Eşimi çıldırtıyorum kendimden başka kimsenin de şoförlüğünü malesef beğenemiyorum her şeyi çok hatalı yapıyorlarmış gibi geliyo ya da hatalı olmasa bile ben daha yumuşak daha seri kullanırdım falan diye beğenmiyorum
Bu arada ben dehus3545 gibi manuelciyim vites koluyla aşk yaşıyorum gerçekten beni araba kullanmak çok rahatlatıyor şehiriçi trafiğini bile seviyorum şehir dışı da seviyorum valla galiba ben önceki hayatımda dolmuşçuydum herhalde
Canım sağ salim atlat inşallah sıkıntısız bir şekildeEvet canım bugün sabah 7 den 4 e kadar hastanedeydik. Bir sürü ultrasona girdim herşeye bakıldı. Profosorler geldi baya ilgilendiler. Ameliyat şuan riskli bebek için dediler. 11. Haftada tekrar geleceğim ameliyat ozaman olacak. Onun haricinde risklerden bahsettiler patlarsa acile gideceğim bana bir kağıt verdiler beni direk ambulansla Ankara'ya getirecekler ins öyle birşey olmaz da normal ameliyata girerim
Yok canım suanlik nasibi varsa artık birşey olmaz diyorum gerisi Allah'tan elden birşey gelmiyor kanser için kan değerlerime baktılar Allah'tan onların hepsi temiz çıktı yüksek çıkmadı hicbiri hayırlısı artıkCanım tekrar çok geçmiş olsun cidden hşç umulmadık şeyler çıkıyor ya inşallah patlıcak kadar büyümez 11. Haftaya az kalmış allahtan,ağrın sızın var mı?
Test görüntüsünü atabilirsenizKizlar merhaba, birşey danisacakdim sizlere.sperm testlerinde ki ileri hareket ile ileri hızlı hareket farklı şeyler mi acaba. Bizim yaptırdığımız testte ileri hızlı diye bişey yok.ileri hareket var 56 çıkmış yerinde hareket var 4 hareketsiz 40.ileri hızlı diye bişey varda ona bakmamislar mi oluyor acaba.
İnşallah canım, bebek arabalarımızla buluşacaktık biz değil miEvet canım ,seninle batlarımiz yakindiinşallah minikler bizimledir
Ne zaman buluşuyoruz
Canım kesinleşsin ins yapacağım yok cidden ilkinde de yoktu simdi de modum normal vücutta normal, bizim müdürümüz zorluyor olacaksiniz diye bir de ilerde sorun çıkabilir yaptırmazsakYa evet sen anketi yapsana ,merak ediyoruzhic belirtin yok mu hakkaten
Ben olmayı düşünmüyorum canım ,şimdilik
Inşallah canim merakla bekliyoruz bize de dua etCanım kesinleşsin ins yapacağım yok cidden ilkinde de yoktu simdi de modum normal vücutta normal, bizim müdürümüz zorluyor olacaksiniz diye bir de ilerde sorun çıkabilir yaptırmazsak
şöfor nebahat seniiiiiAy kızlar çok geriden geldim her şeyi yakalayamadımama Jane Jetgil cum tebrik ederim dersin devamı gelsin inşallah rampaların ustası olarak yakında görürüz seni
Kızlar eşleriniz size kızıyor diye kızmayın çünkü ben şoför koltuğunda değilsem assssla çenem susmuyoryavaş, frene bas, sağdan araba geliyor gördün mü, ışık yandı yavaşlasan mı vs vs... Eşimi çıldırtıyorum kendimden başka kimsenin de şoförlüğünü malesef beğenemiyorum her şeyi çok hatalı yapıyorlarmış gibi geliyo ya da hatalı olmasa bile ben daha yumuşak daha seri kullanırdım falan diye beğenmiyorum
Bu arada ben dehus3545 gibi manuelciyim vites koluyla aşk yaşıyorum gerçekten beni araba kullanmak çok rahatlatıyor şehiriçi trafiğini bile seviyorum şehir dışı da seviyorum valla galiba ben önceki hayatımda dolmuşçuydum herhalde
canım müdürün ne haddine ? böyle bir konuda kimseyi mecbur bırakamazlar, ayrıca gebelere ve gebelik düşünenlere önerilmiyor aşı.Canım kesinleşsin ins yapacağım yok cidden ilkinde de yoktu simdi de modum normal vücutta normal, bizim müdürümüz zorluyor olacaksiniz diye bir de ilerde sorun çıkabilir yaptırmazsak
valla üzüldüm neden olmadı ki eşin bilmiyor muydu değerlendirmeniz gerektiğini ?Ne Günaydın ama .. 15 gun sürecek iğne etkisini boşa çekmeye merhaba.. resmen ellerimin arasından kaçtı gibi hissediyorum bu adamlar niye böyle ya bu moda girememek yeni moda mi eskiden var mıymış biyle şeyler anlamıyorum
Canım nasip bir şeyler öyle düşünmek lazım bazen, eşin neden öyle yaptı acaba belki oda baskı altında hissetmiştir kendiniNe diyim bilmiyorum.. İlk klomen ve catlatma iğnesi deneyimim ve iğnenin 36. Saati ilişki demişken eşim moda giremedi değerlendiremedik..
testin resimlerini atabilir misiniz ? talimatlara uyarak yaptınız di mi testleri ?Kızlar ovulasyon testi yapanlar var mi aranizda acaba bilgilerinizden yararlanmak istiyorum ovulasyon testine 10. Gun basladim testlerim tam pik olmadi ama koyulasti ve birden siliklesti size testleri atsam yorumlar mısınız acaba? Testin markasi laboquick bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?