- 29 Kasım 2020
- 161
- 196
- 23
- 35
Allah razi olsun abi var 5 yaşında iki gün sonra yapayim inanabilirsem,Aa kaç yaşında abi/abla adayışans düşüyor evet öyle denk gelmiştir diyip durdu doktor 5 aydır da öyle denk gelir mi bilmem
bir daha idrar testi yaptın mı peki zaten varsa akşam idrarıyla da çıkar sabah da daha koyu çıkar canım inşallah sağlıklı ilerler
Canim prolaktin süt hormonu kortizol uzun süreli stres ama stresten kasıt bizim yaptığımız değil vucudun fizyolojik olarak stres gördüğü durumlarda saliniyor. farklı ama gebelige engel olacağını dusunmuyorum bagisikligi baskiladigi için ilaç olarak da kullanılıyorProlaktinden farklı bi hormon di mi canım bu?
Canım çok geçmiş olsun ya sevincini bile doğru düzgün yaşayamadın. Ne dediler peki? Çıkan kan sonuçlarıyla ilgili ne dediler? Çikolata kisti miymiş farklı bir şeyden mi şüpheleniyorlar? İnşallah ufalmaya başlar ve patlama durumu kalmaz ortada. Sana peki dikkat etmen gereken bir şey falan söylediler mi? İnşallah sağ salim sıkıntısız geçirirsin canım rast gelsin inşallah neyse ki iyi ilgilenen doktorlara denk gelmişsinEvet canım bugün sabah 7 den 4 e kadar hastanedeydik. Bir sürü ultrasona girdim herşeye bakıldı. Profosorler geldi baya ilgilendiler. Ameliyat şuan riskli bebek için dediler. 11. Haftada tekrar geleceğim ameliyat ozaman olacak. Onun haricinde risklerden bahsettiler patlarsa acile gideceğim bana bir kağıt verdiler beni direk ambulansla Ankara'ya getirecekler ins öyle birşey olmaz da normal ameliyata girerim
Yaa valla ben evci bir insanım ben bile sıkıldımYa sorma valla yasaklar da kalkmadı yine moraller bozuk evden soğudum artık ya
Hahahaha çok güldümBen yapsam sanırım gizlerimbenim ki markete gider sonrada gelmez
Napalım bize başka çare bırakmadılarBen yapsam sanırım gizlerimbenim ki markete gider sonrada gelmez
Anladım canım ben de ilk kez duydum şaşırdım sen biyoloji öğretmenisin galibaCanim prolaktin süt hormonu kortizol uzun süreli stres ama stresten kasıt bizim yaptığımız değil vucudun fizyolojik olarak stres gördüğü durumlarda saliniyor. farklı ama gebelige engel olacağını dusunmuyorum bagisikligi baskiladigi için ilaç olarak da kullanılıyor
Aynı ben de evciyimdir ama artık yıldık yaYaa valla ben evci bir insanım ben bile sıkıldımsağlık olsun diye diye patladık valla bitsin artık şu hastalık gerçekten gönül rahatlığıyla sevdiklerimle görüşmek istiyorum ya
Evet canım valla bir de ben hep evdeydm nerdeyse bir yıl oldu yine şükür tabi kimseyle temas etmiyorum ama gerçekten sosyalleşmek de insanın en temel ihtiyacıAynı ben de evciyimdir ama artık yıldık yane sosyal hayat kaldı, ne bişi iş ev iş ev hep aynı
Aynen bende öyle okudum bir ay sağ bir ay sol. Acaba sezeryandan kaynaklı yapışıklık mı oldu diye düşünmeye başladım. Sen neden çekilmiştin Rahim filmi doktor mu istedi? Adetin kaçıncı günü çekildin?Allah razi olsun abi var 5 yaşında iki gün sonra yapayim inanabilirsem,
5 ay çokmuş canım ya nedir bu dr lardan cektigimiz bu normal mi deniyor bn de biyologum bildigim bir ay sagdan bir ay soldan yumurtluyoruz araştır iyice
Evt evt prolaktinden farklı, zaten prolaktin yüksekliği de vardı bende 3 aydır fakan dostinex kullanıyorum bırakınca tekrar çıkıyor diyeProlaktinden farklı bi hormon di mi canım bu?
Insallah ameliyata gerek kalmadan küçülür canım, iyi haberlerini bekliyorumEvet canım bugün sabah 7 den 4 e kadar hastanedeydik. Bir sürü ultrasona girdim herşeye bakıldı. Profosorler geldi baya ilgilendiler. Ameliyat şuan riskli bebek için dediler. 11. Haftada tekrar geleceğim ameliyat ozaman olacak. Onun haricinde risklerden bahsettiler patlarsa acile gideceğim bana bir kağıt verdiler beni direk ambulansla Ankara'ya getirecekler ins öyle birşey olmaz da normal ameliyata girerim
Bende kortizol vermistim ama sanki geç vermissin ,saat sabah 9 a kadar aliyorlar diye biliyorumKızlar iyi akşamlar
KORTİZOL hormonum 23,9 ug/dL çıkmış, referans aralık şu şekilde
Sabah(06:00-10:00) : 4.82 - 19.5
Ögleden sonra (16:00-20:00) : 2.47-11.9
ben sabah 10:20 de verdim kan
bu nedir yüksekliğinin kısırlığa neden olduğunu falan okudum, kortizol ile ilgili bilgisi olan var mı acil cevap bekliyorum
benim ki huylanır ya, çoğu şeyi gizli yapıyorumHahahaha çok güldümbenimki ne tepki verir kestiremedim
AynenNapalım bize başka çare bırakmadılar
Anladım canım ben de ilk kez duydum şaşırdım sen biyoloji öğretmenisin galiba
Bn açıkçası tek cocukla kalmayi istiyordum büyüyüp surekli dillendirince bir de yalnız kalmasın diye niyetlendik bakalim hayırlısı. Bn de sezaryeni sordum dr alakası olmaz dedi bnm de 8 aydır olmayınca hormonlar da normaldi dr hsg bakayim dedi bu ay da asilamaya çağırdı ins gerek kalmazAynen bende öyle okudum bir ay sağ bir ay sol. Acaba sezeryandan kaynaklı yapışıklık mı oldu diye düşünmeye başladım. Sen neden çekilmiştin Rahim filmi doktor mu istedi? Adetin kaçıncı günü çekildin?
Maşallah abiyeinşallah kardeşine kavuşur hayılsıyla. Benim kızım da 4 yaşında hergün soruyor bugunde gelmedi kardeşim diyor
Bn açıkçası tek cocukla kalmayi istiyordum büyüyüp surekli dillendirince bir de yalnız kalmasın diye niyetlendik bakalim hayırlısı. Bn de sezaryeni sordum dr alakası olmaz dedi bnm de 8 aydır olmayınca hormonlar da normaldi dr hsg bakayim dedi bu ay da asilamaya çağırdı ins gerek kalmazAynen bende öyle okudum bir ay sağ bir ay sol. Acaba sezeryandan kaynaklı yapışıklık mı oldu diye düşünmeye başladım. Sen neden çekilmiştin Rahim filmi doktor mu istedi? Adetin kaçıncı günü çekildin?
Maşallah abiyeinşallah kardeşine kavuşur hayılsıyla. Benim kızım da 4 yaşında hergün soruyor bugunde gelmedi kardeşim diyor
5.ay olcak bu ay canım bende çektirsemmi acaba diye düşünüyorumBn açıkçası tek cocukla kalmayi istiyordum büyüyüp surekli dillendirince bir de yalnız kalmasın diye niyetlendik bakalim hayırlısı. Bn de sezaryeni sordum dr alakası olmaz dedi bnm de 8 aydır olmayınca hormonlar da normaldi dr hsg bakayim dedi bu ay da asilamaya çağırdı ins gerek kalmazbence hsg çektirmek gerekiyor sıkıntı yoksa bile o ihtimal kalkınca kafan rahatlıyor kaç ay oldu denemeniz
Hahaha belim ağrıdı tutuldu falan debenim ki huylanır ya, çoğu şeyi gizli yapıyorumyakı yapıştırdım geçen aylarda mesela onu da gizli gizli ehehhehehe
Çok güzel bi pozitif... hayırlı olsun...
Aynen öyle dedimHahaha belim ağrıdı tutuldu falan debuhar da enfeksiyon için canım yaa aaa
Ne zaman bat canım ay çok heyecanlıAynen öyle dedimmaydanoza da bir yalan buluruz artık
inşallah gerek kalmaz dabata az kaldı ama belirtimde yok
Aaa 2. çizgiyi görüyorum....
Hakikaten ya HSG çektirenler o ayda hamile kalıyor.. HSG deki keramet nedir acabaO yüzden yani yine içten ice saat falan sayiyordum bat için ama kendimi olumsuza hazırladım ki henuz kesin değil yok hsg de sorun yoktu ama dr dedi bu ay sans yüksek hsgde ilacın etkisi mi var nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?