- 13 Kasım 2020
- 2.828
- 4.281
- 83
Bir hafta bekler yaptırırım canım cuma felan yaptırırım yada ona göre tarlusal alırımBenim 8 gün geciktigi bile olmustu ama bendr pco oldugu icin, sende bu ay hem ilac aldin hemde yumurtlama olmadi gecikmen ondan sanirim, kan testi yaptiricak misin ?
Ya belki de igne için muayene Olcam diye etkisinde kaldım bilmiyorum ama dun gece rüyamda gebelik testi yapıyorum cift çizgi ama öyle bi sevindim ki ağlıyorum falan.. uyanınca cok üzüldüm rüya olmasına o his oyle güzeldi kiGeminiWoman reçete işe yaramış. Gözün aydın. Çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Darısı kendi imkanlarıyla deliren ya da çevresel faktörlerle zorla delirtilen kızların başına U Uzaygemisi35 minseo cukulatam R Random3 fiona13 Jane Jetgil yildizsavascisi MEMUR54 ipek_annesi ve diğerleri
geldysenn üçGeminiWoman reçete işe yaramış. Gözün aydın. Çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Darısı kendi imkanlarıyla deliren ya da çevresel faktörlerle zorla delirtilen kızların başına U Uzaygemisi35 minseo cukulatam R Random3 fiona13 Jane Jetgil yildizsavascisi MEMUR54 ipek_annesi ve diğerleri
Üzülme, bu gece o uyumadan önce o rüyanın gerçek olduğunu hayal et. Beynine ne gönderirsen o da sana onu gönderiyor. Rüyasını görmen kötü bir şey değil ki, böyle düşün. Gerçeğine de zamanı gelince kavuşacaksın inşallahYa belki de igne için muayene Olcam diye etkisinde kaldım bilmiyorum ama dun gece rüyamda gebelik testi yapıyorum cift çizgi ama öyle bi sevindim ki ağlıyorum falan.. uyanınca cok üzüldüm rüya olmasına o his oyle güzeldi ki
Ben gelince kapıyı tıklatır mıyım hiç kibarcık gibi?! Sirtakiyle dalacağım tabakları kıra kırageldysenn üç
kere tıklat kapıyı
Yaaa mesajını görmek bile yüzümde sırıtan bi ifadeye sebep olduGeminiWoman reçete işe yaramış. Gözün aydın. Çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Darısı kendi imkanlarıyla deliren ya da çevresel faktörlerle zorla delirtilen kızların başına U Uzaygemisi35 minseo cukulatam R Random3 fiona13 Jane Jetgil yildizsavascisi MEMUR54 ipek_annesi ve diğerleri
Yaa valla seni öyle hatırlıyoruz ama insanız sonuçta o duygular da mutluluk kadar gerçek. Onları da paylaşmak istersen buradayız. İnşallah hepimiz birbirimize güzel haberlerimizi vereceğiz buradaminseo U Uzaygemisi35 fiona13 cukulatam GeminiWoman R Random3 yazdıklarınızı okuyunca biraz duygulandım. Hala özüme dönebilmiş değilim. Buraları da göz yaşlarımla ıslatmak istemiyorum. Siz beni enerji pompalayan halimle bilmeye devam edin. O halimle döneceğim inşallah. Aklım ve dualarım hep sizinle. İyi ki varsınız hepiniz
MEMUR54 eşinin sonuçları güzel çıkmış, çok sevindim. Bu gelişme daha güzel haberle taçlanır inşallah en kısa zamanda.
Dönüşünün muttteşemm olacağını biliyoruzimmBen gelince kapıyı tıklatır mıyım hiç kibarcık gibi?! Sirtakiyle dalacağım tabakları kıra kıra
o zamaan senii sahneye davet ediyorum arkandan fedoncuğumu göndericemBen gelince kapıyı tıklatır mıyım hiç kibarcık gibi?! Sirtakiyle dalacağım tabakları kıra kıra
ben zorla delirtilen gruptayım yoksa minnoş bi kedi gibiyimGeminiWoman reçete işe yaramış. Gözün aydın. Çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Darısı kendi imkanlarıyla deliren ya da çevresel faktörlerle zorla delirtilen kızların başına U Uzaygemisi35 minseo cukulatam R Random3 fiona13 Jane Jetgil yildizsavascisi MEMUR54 ipek_annesi ve diğerleri
Canımsın ,inşallah hepimizin tez vakitteGeminiWoman reçete işe yaramış. Gözün aydın. Çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Darısı kendi imkanlarıyla deliren ya da çevresel faktörlerle zorla delirtilen kızların başına U Uzaygemisi35 minseo cukulatam R Random3 fiona13 Jane Jetgil yildizsavascisi MEMUR54 ipek_annesi ve diğerleri
Reçete işe yaradı kuzu Allah razı olsun darısı isteyen herkese inşallahGeminiWoman reçete işe yaramış. Gözün aydın. Çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Darısı kendi imkanlarıyla deliren ya da çevresel faktörlerle zorla delirtilen kızların başına U Uzaygemisi35 minseo cukulatam R Random3 fiona13 Jane Jetgil yildizsavascisi MEMUR54 ipek_annesi ve diğerleri
Sende iyikiii varsın kuzum en kısa zamanda enerjin geri gelir inşallahminseo U Uzaygemisi35 fiona13 cukulatam GeminiWoman R Random3 yazdıklarınızı okuyunca biraz duygulandım. Hala özüme dönebilmiş değilim. Buraları da göz yaşlarımla ıslatmak istemiyorum. Siz beni enerji pompalayan halimle bilmeye devam edin. O halimle döneceğim inşallah. Aklım ve dualarım hep sizinle. İyi ki varsınız hepiniz
MEMUR54 eşinin sonuçları güzel çıkmış, çok sevindim. Bu gelişme daha güzel haberle taçlanır inşallah en kısa zamanda.
Canım hoşgeldin.. evet çok şükür güzel çıktı... Sen yeterki ol arada ağlarız çokca güleriz... bu arada sen neler yaptın. eşinle aştınızmı sorunlarınızı... sende iyiki varsın canım...gitme bi yerlere...minseo U Uzaygemisi35 fiona13 cukulatam GeminiWoman R Random3 yazdıklarınızı okuyunca biraz duygulandım. Hala özüme dönebilmiş değilim. Buraları da göz yaşlarımla ıslatmak istemiyorum. Siz beni enerji pompalayan halimle bilmeye devam edin. O halimle döneceğim inşallah. Aklım ve dualarım hep sizinle. İyi ki varsınız hepiniz
Hangi reçete yahu bizim bilmediğimiz bişeymi?? pleaseeeReçete işe yaradı kuzu Allah razı olsun darısı isteyen herkese inşallah
Sende iyikiii varsın kuzum en kısa zamanda enerjin geri gelir inşallah
Aklımız sende bi an önce toparla ve gelminseo U Uzaygemisi35 fiona13 cukulatam GeminiWoman R Random3 yazdıklarınızı okuyunca biraz duygulandım. Hala özüme dönebilmiş değilim. Buraları da göz yaşlarımla ıslatmak istemiyorum. Siz beni enerji pompalayan halimle bilmeye devam edin. O halimle döneceğim inşallah. Aklım ve dualarım hep sizinle. İyi ki varsınız hepiniz
Canım şaka takılıyor recete falan yokHangi reçete yahu bizim bilmediğimiz bişeymi?? pleaseee( yapmadığım ne var diyede düşünmeden duramıyorum :))
Canım normal bence, tam iki kat olmuyor herzaman.artıs var sonucta, regli tarihin gecti mi ? Iki gun sonra tekrar verir bakarsinGünaydın kızlar, 2 gün önce 38 olan değer bugün 70 olmuş. Bu sefer 2 kat bile artmamış
1 gün geçti canımCanım şaka takılıyor recete falan yok
Canım normal bence, tam iki kat olmuyor herzaman.artıs var sonucta, regli tarihin gecti mi ? Iki gun sonra tekrar verir bakarsin
Güzel ve verimli bir ay olsun inşallahGünaydın kızlarhayırlı haftalar mutlu haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah beklenen mart ayına kavuştuk bol bereketli olsun Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?