Hastaneye gidiyorum diyebilirsin çevirme olursa, inanmazlarsa takip edilmeyi talep edebiliyormuşsun. Tabiki en garantisi sana mesaj yada belge atmaları. Özel hastaneyse düzenliyorlar belge.Selam kızlar sabah ilişki oldu dun 16 mm olan yumurta bugun olurda çatlarsa diye riske atmayım dedim yarin kontrole gideceğim bakalım ne durumda yumurtaBir de ben pazar gelmeyim yasak var dedim ama dr pazartesi gec olir belki sen gel hastaneye gidiyorum de bi seu olmaz dedi ceza falan yer miyim kizlar
Süper canım, haberlerini bekliyoruz on gün sonrası içinCanım biz H. B. İnternet sitesinden köyceğiz keçiboynuzu özü aldık. Eşim akşam yatmadan bir tatlı kaşığı yiyor. İşe yarayı yaramadığını yaklaşık on gün sonra göreceğiz
Dr a söyledim ancak hic bir sorun olmaz hastaneye gidiyorum de bi sey yapmazlar dedi kağıt yazmadi inşallah bi sorun olmaz yaCanım hastanenin sana mesaj atması lazım. Dr söyle istersen. Çevirmeye denk gelirsen eğer mesajı gösterip geçebilirsin. Aksi takdirde hastaneye gittiğini nasıl ispat edeceksin.
Ozel değil üniversite hastanesi nöbetçi kadin doğum bölümüne gideceğim dr um a yasak var dedim ama kağıt a gerek yok hastaneye gidiyorum de yeterli dedi ama ben biraz korktum inşallah bi seh olmaz yaHastaneye gidiyorum diyebilirsin çevirme olursa, inanmazlarsa takip edilmeyi talep edebiliyormuşsun. Tabiki en garantisi sana mesaj yada belge atmaları. Özel hastaneyse düzenliyorlar belge.
Ayy böyle de olsa görmek çok güzel dimi çizgiyiHehe bende yaptim test
Canım sorun olabilir polise bağlı. Kağıt olmadan ya da SMS kabul etmeyebiliyorlar. Ama acile gidiyorum dersen o planlı bir şey değil sonuçta belki sıkıntı olmaz o zaman. Benim de da haftasonu sıkıntı oluyor kağıt yazmamız falan gerekiyor gelemiyprsunuz falan dedi çünkü. Hatta aklında olsun eşinle falan gideceksen kesinlikle refakatçiye bile izin yok.Dr a söyledim ancak hic bir sorun olmaz hastaneye gidiyorum de bi sey yapmazlar dedi kağıt yazmadi inşallah bi sorun olmaz ya
Esimin cikis izni var ona yasak yok ama benim izin kagidim yok dr uma mesaj atsam normal bana pazar gel diye mesaj yazsa kabil olir mu yoksa illa resmi bi yazı mi olmalıCanım sorun olabilir polise bağlı. Kağıt olmadan ya da SMS kabul etmeyebiliyorlar. Ama acile gidiyorum dersen o planlı bir şey değil sonuçta belki sıkıntı olmaz o zaman. Benim de da haftasonu sıkıntı oluyor kağıt yazmamız falan gerekiyor gelemiyprsunuz falan dedi çünkü. Hatta aklında olsun eşinle falan gideceksen kesinlikle refakatçiye bile izin yok.
O kadar sıkı denetim var mı ya bizim burda biz başka ilçeye alışverişe gidiyoruz bi tane polis durdurmadı dahaCanım sorun olabilir polise bağlı. Kağıt olmadan ya da SMS kabul etmeyebiliyorlar. Ama acile gidiyorum dersen o planlı bir şey değil sonuçta belki sıkıntı olmaz o zaman. Benim de da haftasonu sıkıntı oluyor kağıt yazmamız falan gerekiyor gelemiyprsunuz falan dedi çünkü. Hatta aklında olsun eşinle falan gideceksen kesinlikle refakatçiye bile izin yok.
Hiç sorun olmaz merak etme, insanlar fiti fiti geziyor çevirme olursa doktora gidiyorum diyor. Bende 2 cumartesi gittik doktora eşimle birlikte, toplu taşımayla gittik üstelik kimse nereye gidiyorsunuz demedi. İstanbuldan bildiriyorumOzel değil üniversite hastanesi nöbetçi kadin doğum bölümüne gideceğim dr um a yasak var dedim ama kağıt a gerek yok hastaneye gidiyorum de yeterli dedi ama ben biraz korktum inşallah bi seh olmaz ya
Simdi aradim 155 i de yarin gitmeden arayın kod veririz dedi tamam dedim garanti olsun diye ama haklisin kimse bi seu demez aslında da bende öyle bir şans var ki gıcık birine denk gelirim basar 3 bin TL yiHiç sorun olmaz merak etme, insanlar fiti fiti geziyor çevirme olursa doktora gidiyorum diyor. Bende 2 cumartesi gittik doktora eşimle birlikte, toplu taşımayla gittik üstelik kimse nereye gidiyorsunuz demedi. İstanbuldan bildiriyorum
Ahaha cizginin neye benzedigini gormus oldumAyy böyle de olsa görmek çok güzel dimi çizgiyiinşallah tekrar görürsün 15 gün sonra
Canım hangi takviyeleri kullanmıştınız? Belki yazmışsındır ama gözümden kaçtı sanırım :/Arkadaşlar selam...
Size güzel haberler vermeye geldim.. Şükürler olsun eşimin sperm sayısı yükselmiş:))
Önceki testte ileri hareketli sayısı sıfırdı biliyorsunuz, şimdi 16 milyon çıktı... :)))
Toplam sperm sayısı 6 milyondu şimdi 64 milyon çıktı,
Morfoloji %1 çıkmıştı, Şimdi %4 çıktı.. Çok şükür... biraz daha ek takviye almaya devam edicez... Hayırlısı olur inşallah...
Ben de eşime keçiboynuzu özü almıştım, her sabah aç karnına işe gitmeden yedi bi kaşık, tadı da güzel yenmeyecek gibi değil. İki ay geçmeden ben de hamile kalmıştımCanım biz H. B. İnternet sitesinden köyceğiz keçiboynuzu özü aldık. Eşim akşam yatmadan bir tatlı kaşığı yiyor. İşe yarayı yaramadığını yaklaşık on gün sonra göreceğiz
Ayy çok güzel.. her gün güzel haber almak gibisi yok ya :) içim ısınıyor.. umutlanıyorum... Sağlıkla gelsin inşallahGünaydın kızlar, sonucum çıktı iğnenin 13. Günü 10,1 di 15. Günü 38,1 çıkmış
Teşekkür ederim inşallahAyy çok güzel.. her gün güzel haber almak gibisi yok ya :) içim ısınıyor.. umutlanıyorum... Sağlıkla gelsin inşallah
keç,boynuzu arkadaşım denemişti, doğal yiyebilirsiniz... Annem de bana söyledi de yurtdışında olduğum için alamıyorum, memlekette bayağı var...bu ay olmazsa getirteceğim..Herkese günaydın kızlar
Bir sorum olacak, keçiboynuzu kürü uygulayan var mı? Saraçoğlu tarifinden gördüm ama acaba direk keçiboynuzunu yese eşim faydası ne derece olur? Baktım göremedim bunla ilgili bilgi, belki bileniniz vardır
Bilemedim ben bence polisin inisiyatifine kalmış canım hiç belli olmuyorEsimin cikis izni var ona yasak yok ama benim izin kagidim yok dr uma mesaj atsam normal bana pazar gel diye mesaj yazsa kabil olir mu yoksa illa resmi bi yazı mi olmalı
Ne bileyim canımO kadar sıkı denetim var mı ya bizim burda biz başka ilçeye alışverişe gidiyoruz bi tane polis durdurmadı daha6 7 defa doktora gittim kimse sen nereye gidiyorsun demedi saat 17.00 ye kadar çok sorgulamıyorlar market vs. Açık olduğu için herkes dışarda zaten hangi birini kontrol edecekler adam markete gidiyorum dese tamam
AA 155 kod mu veriyormuş? İyiymiş bu uygulama o zaman. Ben de bundan tedirgin oldum işte evsiz insanlara bile ceza kestikleri için belli olmaz dedim..Simdi aradim 155 i de yarin gitmeden arayın kod veririz dedi tamam dedim garanti olsun diye ama haklisin kimse bi seu demez aslında da bende öyle bir şans var ki gıcık birine denk gelirim basar 3 bin TL yi
Çok daha koyularını görelim inşallahAhaha cizginin neye benzedigini gormus oldum
Gecikebilir canım bence yarın da olmazsan bir test yaptır kanda. Ama yumurtlama ne kadar gecikti bilmiyoruz hiç olmadıysa da ne kadar süre sonra olacak bilmiyoruz. Bir hafta gecikirse normal döngünden mutlaka tekrar doktora git.Merhaba kızlar M Masalmina tebrık ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallah.
Kızlar bugun temızlık camasır o bu su derken yazamadım.
Bugun regli gunum ama olmadım normalde oglene kadar olmam lazımdı yumurtlama gunum degıstıgı ıcın tam 31 gunde oluyorum diyemem ama genellıkle oyle oluyorum ılk defa gecıktı yumurtlamadıgm ıcın bu ay gunum gecıkırmı acaba?
En son o doktora gıttıgmde adetin ıkıncı yarısında rahım kalınlasmıs demıstı
Benim o yumurta takıbı yaptıdgım doktorum şey demıstı bu ay yumurta olmazsa tarlusal vercem demıstıGecikebilir canım bence yarın da olmazsan bir test yaptır kanda. Ama yumurtlama ne kadar gecikti bilmiyoruz hiç olmadıysa da ne kadar süre sonra olacak bilmiyoruz. Bir hafta gecikirse normal döngünden mutlaka tekrar doktora git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?