Süper canım çok sevindim baya güzel yükselmişArkadaşlar selam...
Size güzel haberler vermeye geldim.. Şükürler olsun eşimin sperm sayısı yükselmiş:))
Önceki testte ileri hareketli sayısı sıfırdı biliyorsunuz, şimdi 16 milyon çıktı... :)))
Toplam sperm sayısı 6 milyondu şimdi 64 milyon çıktı,
Morfoloji %1 çıkmıştı, Şimdi %4 çıktı.. Çok şükür... biraz daha ek takviye almaya devam edicez... Hayırlısı olur inşallah...
Bugün yaptım bi de pazar yapcam canım aynen ilişki öncesi yapacağım ben deNe hallere düştük ya RabKaç kere yapacaksın? Haftada 2-3 yapılması gerekiyormuş sadece. Bi de ilişkiye girmeden hemen önce
Çok güzel sonuçlar hayırlı olsun.Arkadaşlar selam...
Size güzel haberler vermeye geldim.. Şükürler olsun eşimin sperm sayısı yükselmiş:))
Önceki testte ileri hareketli sayısı sıfırdı biliyorsunuz, şimdi 16 milyon çıktı... :)))
Morfoloji %1 çıkmıştı, Şimdi %4 çıktı.. Çok şükür... biraz daha ek takviye almaya devam edicez... Hayırlısı olur inşallah...
Çok güzel çıkmış sonuçlar gözünüz aydınArkadaşlar selam...
Hadi bakalım kolay gelsin canımAynen kuzuş malesef müşavir gelcek toplantı yapcaz, evrak işlicek başında durcamtabiki de tamam bizde oyun kuralına göre oynanır
Ne dedi canım? Femara daha etkili diyorlar hadi bakalım yansın mı gecelerkızlar doktordan geliyorum. benim yumurtların durumu pek klomenlik değil direk femara verdi ver mehteri...
Büyür büyür canım inşallah genelde 18mm üzeri iğne yapıyorlar ama iğneden sonra da 1 2 mm büyüdüğü için bence bu ay umut var tek yumurta olsun sağlıklı olsunSuan 16 mm pazar bir daha gel büyürse igne yapcam dedi ya inşallah buyur o zamansadece bi yumurta ve geç büyüyor olması moralimi bozdu ama bir olsun tam olsun demi nasip olacaksa bir yumjrta da yeter
Hoşgeldin canım aynı valla ben bugün pek depresiftim sende ne var ne yok?Kizlar ben bugün yoktum buralarda ,herkes iyidir inşallah
Ooo süper haber bu ne güzel. İnşallah daha güzel haberlere vesile olurArkadaşlar selam...
Anladım canım Ankarada nereye gideceksin? İnşallah güzel sonuçlar alırsınYok canım hiç olmamıştım
Gidicem canım.hayirlisi artık
Evet canım.doktorda öyle söyledi ama benim sevk kağıdının üstüne de 13 cm över kıstı yazıyor tam ne kisti Ankara karar verecek heralde
Büyük ihtimal canım hayırlısı
Canım yanlış ölçüldüğünu sanmıyorum hem allttan hem üstten baktı ölçtü bakalım Ankara bakınca tam belli olacak herşey
Ben de merak ediyorumayy canım çok sevindimmsüper haber arada bahsetmişsindir mutlaka ama bi özet geçer misin rica etsem neler yaptınızdı
canım bu sefer baya aydınlattı ben de tabiHadi bakalım kolay gelsin canımhahahah işlem tamam hadi hayırlısı
Ne dedi canım? Femara daha etkili diyorlar hadi bakalım yansın mı gecelerneler önerdi genel olarak, ne açıkladı, içine sindi mi doktor endişelerin vardı tüp bebek doktoru diye?
Büyür büyür canım inşallah genelde 18mm üzeri iğne yapıyorlar ama iğneden sonra da 1 2 mm büyüdüğü için bence bu ay umut var tek yumurta olsun sağlıklı olsun
Hoşgeldin canım aynı valla ben bugün pek depresiftim sende ne var ne yok?
Ooo süper haber bu ne güzel. İnşallah daha güzel haberlere vesile olurne kadar sürede ve hangi takviyelerle bu sonuçları aldınız? Hadi hayırlısı olsun inşallah
Anladım canım Ankarada nereye gideceksin? İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Ben de merak ediyorumMEMUR54 eşimin sonuçları normal diyor doktor ama ben takıyorum kafama yine de
Ankara şehir hastanesine canım.herkes çok iyi diyor doktorları falan çok iyiymişHadi bakalım kolay gelsin canımhahahah işlem tamam hadi hayırlısı
Ne dedi canım? Femara daha etkili diyorlar hadi bakalım yansın mı gecelerneler önerdi genel olarak, ne açıkladı, içine sindi mi doktor endişelerin vardı tüp bebek doktoru diye?
Büyür büyür canım inşallah genelde 18mm üzeri iğne yapıyorlar ama iğneden sonra da 1 2 mm büyüdüğü için bence bu ay umut var tek yumurta olsun sağlıklı olsun
Hoşgeldin canım aynı valla ben bugün pek depresiftim sende ne var ne yok?
Ooo süper haber bu ne güzel. İnşallah daha güzel haberlere vesile olurne kadar sürede ve hangi takviyelerle bu sonuçları aldınız? Hadi hayırlısı olsun inşallah
Anladım canım Ankarada nereye gideceksin? İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Ben de merak ediyorumMEMUR54 eşimin sonuçları normal diyor doktor ama ben takıyorum kafama yine de
Hayirlisi olsun insallah kuzum,canım bu sefer baya aydınlattı ben de tabi
sorumatik arka arkayatüp bebeğe gdene kadar diğer süreçleri değerlendricez dedi vitaminlere devam zaten tüp bebek öncsi de bunlar veriliyor. şimdilik klomeni geçip
direk femarayla başladık. takip yapıcaz çatlamazsa iğne çatlarsa devam. sonraki süreçte de femaraya cevap vermezse bi üst tedavi yöntemine geçicez. bir de rahim filmine tekrar baktı bombe varmış yukarı doğru suan için takılmıyorum buna dedi ama sanırım o bombenin olmaması lazımmış. şimdilik takılmıyorum ona dedi
sağol dadlım, inşallah benim pek umudum yok ama deneyelim bakalım biHayirlisi olsun insallah kuzum,
Oh çok iyi bence böyle detaylı açıklamaları bile insana önemsenildiğini hissettiriyor. Cımbızla ağızlarından laf alınca gıcık oluyorum. Bence güzel yaklaşmış canım bana gayet makul ve mantıklı geldi dedikleri. İnşallah güzelce ilerler sürecin. Acele etmiyor doğru hareket ediyor bence. O bombeyi de ilk defa duydum ama çok sorun olacağını sanmıyorum o da pek önemsememiş zaten. Hadi hakkında hayırlı olsun inşallahcanım bu sefer baya aydınlattı ben de tabi
sorumatik arka arkayatüp bebeğe gdene kadar diğer süreçleri değerlendricez dedi vitaminlere devam zaten tüp bebek öncsi de bunlar veriliyor. şimdilik klomeni geçip
direk femarayla başladık. takip yapıcaz çatlamazsa iğne çatlarsa devam. sonraki süreçte de femaraya cevap vermezse bi üst tedavi yöntemine geçicez. bir de rahim filmine tekrar baktı bombe varmış yukarı doğru suan için takılmıyorum buna dedi ama sanırım o bombenin olmaması lazımmış. şimdilik takılmıyorum ona dedi
Rast gelsin inşallah randevu falan bulabilecek misin yoksa sevk olduğu için sıkıntı olmuyor mu? Güzel haberlerle git gel inşallah.Ankara şehir hastanesine canım.herkes çok iyi diyor doktorları falan çok iyiymiş
Cok sevindim canım super haberArkadaşlar selam...
Ahaha canım ya her şeyi denedim bir ona cesaret edememiştim... Ocak ayı planımdı, içimde kalmadı değilShow must go on
2 ay gecti canim proxeed cok duzenli olmamakla birlikte kullandi.. corekotu bal tarcin kullaniyoruz 10 gundur duzenliCok sevindim canım super haber
Neler kullandiniz peki ve kac aydir
2 ay gecti canim proxeed cok duzenli olmamakla birlikte kullandi.. corekotu bal tarcin kullaniyoruz 10 gundur duzenli
faydasını gördünmü peki cnm bnde kullandım ama bisey yokİçinde bal, çörek otu, hayıt tohumu, hayıt ekstratı, civanperçemi ekstratı, aslan pençesi, polen, zerdeçal, adaçayı, propolis var. Benim kullandığım naturallen marka
Benim kullandığımın erkek için olanı da var ginsengli, arı sütü, bal polen var içinde. Kadın versiyonu aşağıdaki
Proxeed ve meyve sulari ,bal tarcin corekotu bunlar mi tatlim ?ipek_annesi havucsuyu ve elmasuyu karisimi ictik... nar suyu ve nar yedik.. yani ne varsa saglikli yedik ictik.. demekki faydasi oluyor. En azindan caresi olmayan bisey yokmus cok sukur onu gorduk..
Canim hayirli olsun gebeliginKızlar ben de sizi takip edip meryem suresine katılanlardandım. Şimdi hiç inanmayarak test yaptım. Pozitif mi inanamadım. Daha önce mol gebelik geçirmiştim. Kemoterapi gördüm aylarca . Çok korkuyorum bukez sağlıklı olsun. Dua eder misiniz bana da
canım hakkinda hayırlisi olsun ,senin ve bebiş icinKızlar kistim için beni Ankara'ya sevk ettiler ameliyat olacağım ca 15 falan yüksek çıktı bu ne demek Eki Görüntüle 2790803
Valla inan once anlamadim bendeShow must go on
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım aynı valla ben bugün pek depresiftim sende ne var ne yok?
Hep bu sayfada güzel haberler alalım inşallahCanim hayirli olsun gebeliginsaglicakla ilerlesin inşallah
canım hakkinda hayırlisi olsun ,senin ve bebiş icindualarim seninle
Valla inan once anlamadim bendehadi bakalim tum islemler olup bitmis bile cok hizliyiz maşallah
inşallah vesile olsun
Hoşbulduk canımne guzel hamiş haberleri alinmis bugun ben ailemin yanindaydim tum gun,simdi de kirmizi odayi izlerken hepiciğini okudum
Sen neden depresifsin hayırdır
İnşallah canımHep bu sayfada güzel haberler alalım inşallahbenim regl dönemi bunalımı diye düşünüyorum inşallah geçer bakalım. Bugün tekrar klomene başladım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?