- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.848
- 198
Hayırlı uğurlu olsunÇok teşekkürler amin inşallahAllah hepimize sağlıklı bebikler sağlıklı hamilelikler nasip etsin Yarın kan verip riskli gebelik bakan bir doktora görünmeyi düşünüyorum, cumartesi çalışanbir doktor bakıyorum bakalım kısmet
Çok ilginç çünkü gebelik kistin baskılanmasına sebep oluyor. Hatta paradoksal şekilde kist gebeliğe engel olmasına rağmen kistin en iyi tedavisi gebelik diyorlar. Belki de hamileliğin ilk zamanlarında büyütmüş olabilir ileriki zamanlarda küçültüyordur. Ya da S sedanur4004 ultrasonda yanlış ölçümler de yapılabiliyor. Her gün 1 cm büyüyeceğini sanmıyorum ilk ölçüm veya sonraki ölçüm de hatalı olabilir. Bazen küçük küçük birkaç kist olabiliyor, aradaki yapışık yerleri de kistmiş gibi görüyorlar o nedenle daha büyük de hesaplanabiliyor. İnşallah hiçbir sorun yaşamayacaksınn ama Ankara'da hangi hastaneye gideceksin bilmiyorum orada da hemen ameliyata kalkışan doktorlar vardı. Birkaç yerden mutlaka görüş al canım.İnşallah ameliyata gerek kalmaz canım Ankarada kapsamlı bir hastanede bakalım doktor ne karar verecek, demek ki hormonlar kisti baya tetikledi hızla büyümeye başladı
Benfe yarin yapimValla ben cuma öğlen 12 de iğneyi yaptım cumartesi sabah 7 de kopkoyu iki çizgiydi iğne etkisi olduğunu bile bile bakıp bakıp mutlu oldum
Bize doktor çatlatma iğnesi olduğun günle birlikte 3 gün üst üste sonra gün aşırı dedi canımKızlar çatlatma iğnesi mi 23 Şubat salı öğleden sonra 2 gibi vurduk ve 24 Şubat gecesini degerlendirdik ? Sizce yine yapmamıza gerek var mı
O zaman bugün de dahil olması lazım banaBize doktor çatlatma iğnesi olduğun günle birlikte 3 gün üst üste sonra gün aşırı dedi canım
Senin kayinvaliden geliodu demi kuzuShow must go on
Yok kuzum bu Maydonoz buharına oturmak içinSenin kayinvaliden geliodu demi kuzu
Ya şu ters rahim pozisyonu muydu adı onu da deneyin bence ; sanki kolaylaştırıyor gibi geldi .Yok kuzum bu Maydonoz buharına oturmak için
Ahahhaa boyle bi cevap beklemiodum kacirmisim bu konusmayiYok kuzum bu Maydonoz buharına oturmak için
DenendiYa şu ters rahim pozisyonu muydu adı onu da deneyin bence ; sanki kolaylaştırıyor gibi geldi .
Bizim iş artık boyut değiştirdi temizlik ve yemeklik malzemeleri de bebek uğruna kullanıyozAhahhaa boyle bi cevap beklemiodum kacirmisim bu konusmayibende temizlk yemek falan yapcaksin sandim
Gerçekten mi ya ilk defa duydum bunu, fotoğrafı görünce anlayamamıştımYok kuzum bu Maydonoz buharına oturmak için
Maydonoz buharına da çömmedik demeyizGerçekten mi ya ilk defa duydum bunu, fotoğrafı görünce anlayamamıştımYeni şeyler öğreniyorum
Yok kuzum bu Maydonoz buharına oturmak için
Ahahhaa boyle bi cevap beklemiodum kacirmisim bu konusmayibende temizlk yemek falan yapcaksin sandim
Bu haftasonu bi süpürge yallahAhahaha ben konuyu biliyordum ama kovayı görünce direkt bu kız yine haftasonu temizliğe girişecek diye düşündümhiç aklıma gelmedi. Ayy hadi bakalım canım nasıl olacak yaaa
Ayy keşke gitmesen ne fenaymış öyleBu haftasonu bi süpürge yallahyarın zaten 2 3 saatliğine işyerine gitcem bu arada oturdum buhara işlem tamam
Aynen kuzuş malesef müşavir gelcek toplantı yapcaz, evrak işlicek başında durcamAyy keşke gitmesen ne fenaymış öyledinlen canım o zaman tadını çıkar. Ayy ne çabuk olmuş ben görene kadar işlem tamam valla bravo hemen sonrasında ilişki olsun diyorlar sanırım, o işlem de tamam mı canım
Yakıyı da yapıştırdınmıydı tamam beybiBu haftasonu bi süpürge yallahyarın zaten 2 3 saatliğine işyerine gitcem bu arada oturdum buhara işlem tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?