- 25 Temmuz 2020
- 291
- 485
- 53
- 33
Sağ ol canım şimdi dha iyiyim sizin de güzel desteklerinizle daha iyi hissediyorumEvet muhtemelen bir aylık gecikmeyi çok sorun görmüyor doktorun :) hani o arada kendiliğinden de gebe kalabilirsin ondan dedim. Sonuçta dediğin gibi geç olsun güç olmasın vardır bir bildikleri. Sen moral bozup dönme hiç o kist bir sorun değil yani :)
Aynen canım Türkçede de oosit diyorlar. Aslında ultrasonda gözükenler folikül. O foliküller çatlıyor ve içinden yumurta salınıyor. Ama bu her folikülde yumurta yok malesef. O nedenle mesela tüpte falan da diyelim çok sayıda yumurta toplandı denilen şey o foliküller aslında bazıları boş çıkıyor. Ben de böyle biliyorum canım
Adete 12 gün varsa hemen hemen yumurtlama yeni olmuş veya oluyordur daha döllenme bile olmamıştır ki testte çıkması mümkün değil
Canım olabilir de düşük olasılık ama sen çok takıyorsun kafaya stres olma zaten değerlendiriyorsan sıkıntı olmaz ama doktorun tedavisi ve çağırdığı zaman gayet uygun
Canım senin batın 22si pazartesi değil miydi? Daha gecikme olmamıştır belki biraz daha bekle. Bata göre gecikme olursa o zaman tekrar test yapıp doktora gidersin
Tamam bakalım haberdar et sen mutlaka gelişmeleri.Kan vermeye gerek yoktur heralde canım bir daha belki söktürücü verir
Benim bat bugunmuş canım yanlış hesaplamışım ama zaten bat günüm gelmeden oluyordum ya hep şimdide 1 haftadır bu kadar sancı çekip olmamak çok kötü bir şey.. Sen kaçıncı gündesin nasıl gidiyorEvet muhtemelen bir aylık gecikmeyi çok sorun görmüyor doktorun :) hani o arada kendiliğinden de gebe kalabilirsin ondan dedim. Sonuçta dediğin gibi geç olsun güç olmasın vardır bir bildikleri. Sen moral bozup dönme hiç o kist bir sorun değil yani :)
Aynen canım Türkçede de oosit diyorlar. Aslında ultrasonda gözükenler folikül. O foliküller çatlıyor ve içinden yumurta salınıyor. Ama bu her folikülde yumurta yok malesef. O nedenle mesela tüpte falan da diyelim çok sayıda yumurta toplandı denilen şey o foliküller aslında bazıları boş çıkıyor. Ben de böyle biliyorum canım
Adete 12 gün varsa hemen hemen yumurtlama yeni olmuş veya oluyordur daha döllenme bile olmamıştır ki testte çıkması mümkün değil
Canım olabilir de düşük olasılık ama sen çok takıyorsun kafaya stres olma zaten değerlendiriyorsan sıkıntı olmaz ama doktorun tedavisi ve çağırdığı zaman gayet uygun
Canım senin batın 22si pazartesi değil miydi? Daha gecikme olmamıştır belki biraz daha bekle. Bata göre gecikme olursa o zaman tekrar test yapıp doktora gidersin
Canım benim valla çok haklısın çok zor bir süreç hakkınızda hayırlısı olsun inşallahÇok saol canım motivasyon dolu mesajın için ❤
Umarım çatlamıştırartık neresinden tutunabilirim onu düşünüyorum.evet geçen sene o femareleri catlatma ignelerini boş yere olmusum arti 10 kilo olarak döndü bana
Hayal kırıklıklarıyla başlayan konuşmalar ne yazık ki bazen sağlıklı ilerlemiyor ,bende sinirleniyorum falan
Çok sevindim inşallah daha da iyi olacağız buradaSağ ol canım şimdi dha iyiyim sizin de güzel desteklerinizle daha iyi hissediyorum
Tamam canımTamam bakalım haberdar et sen mutlaka gelişmeleri.
Canım 3 saatte çıkar demişlerdi 3.5 saatte gördüm sistemde. Ac tok sabah fark etmiyor bildiğim kadarıyla bana öyle bir şey demedi ben de kahvaltı sonrası öğlen verdim. İğneyi salı günü vurdum doktor salı Çarşamba gibi verebilirsin demişti. Çarşamba verdim ben garanti olsun diyeU Uzaygemisi35 canim senin verdigin progesteron testi kaç saatte sonucu cıkmıştı ?
Birde ac tok sabah erken falan verilme durumu var mi ? İgneden kaç gün sonra vermistin
Ah canım o zaman bence pazartesi yine de git gelmezse 2 3 gün gecikmiş olacak. Bir hafta gecikirsen söktürücü verir muhtemelen. O kadar gecikmeden vermiyorlar genelde bir haftaya kadar normal olabiliyor. Çok üzücü gerçekten sancı ağrı hassasiyet çekip olmamak. Ben valla saymayı bıraktım artıkBenim bat bugunmuş canım yanlış hesaplamışım ama zaten bat günüm gelmeden oluyordum ya hep şimdide 1 haftadır bu kadar sancı çekip olmamak çok kötü bir şey.. Sen kaçıncı gündesin nasıl gidiyor
Valla helal olsun saymayı bıraktıysan en güzeliAh canım o zaman bence pazartesi yine de git gelmezse 2 3 gün gecikmiş olacak. Bir hafta gecikirsen söktürücü verir muhtemelen. O kadar gecikmeden vermiyorlar genelde bir haftaya kadar normal olabiliyor. Çok üzücü gerçekten sancı ağrı hassasiyet çekip olmamak. Ben valla saymayı bıraktım artık24ü ya da 26sında olacağım gibi gözüküyor iğneye göre 24 bata göre 26. Haftaya dananın kuyruğu kopacak yani :)
Tamam benim doktor teste gerek yok dediginden cok irdeleyip soramadim ,cok saol ❤Canım 3 saatte çıkar demişlerdi 3.5 saatte gördüm sistemde. Ac tok sabah fark etmiyor bildiğim kadarıyla bana öyle bir şey demedi ben de kahvaltı sonrası öğlen verdim. İğneyi salı günü vurdum doktor salı Çarşamba gibi verebilirsin demişti. Çarşamba verdim ben garanti olsun diye
Valla zor oluyor ama oyalanmaya çalışıyorum varsa var yoksa yok kafaya takmak bu durumu değiştirmiyorValla helal olsun saymayı bıraktıysan en güzelibakalım az kalmış senin için heyecanlıyım at şuraya kopkoyu bi çift çizgi inşallaahhhhh
Rica ederim canım, çok gerekli gibi konuşmadıydı benimki de ama ben içim rahat olsun diye gittim yine de. İçini ferah tut lütfen sen de. Her şey akışına girer sıkma canını.Tamam benim doktor teste gerek yok dediginden cok irdeleyip soramadim ,cok saol ❤
Eşimde aynı kafada akışina birak diyor ,adam doğuştan rahatRica ederim canım, çok gerekli gibi konuşmadıydı benimki de ama ben içim rahat olsun diye gittim yine de. İçini ferah tut lütfen sen de. Her şey akışına girer sıkma canını.
Gelicez inşallah büyük patlamalarlaminseo ciğim topik başkanımız nerelerdesin topiği sahipsiz bizi sensiz koma bu ara bi sessizlik var buralarda zaten hayır olsun inşallah
Bilmeseydim dahz iydi bunu zaten epi topu iki yumurtam varEvet muhtemelen bir aylık gecikmeyi çok sorun görmüyor doktorun :) hani o arada kendiliğinden de gebe kalabilirsin ondan dedim. Sonuçta dediğin gibi geç olsun güç olmasın vardır bir bildikleri. Sen moral bozup dönme hiç o kist bir sorun değil yani :)
Bende bu sabah doktordaydim bende pek iyi şeyler duymadım ne yazik kiKızlar sabah full moralle gittiğim doktordan aşırı moralsiz çıktım. Çatlatma iğnesi vurulmuştu bu ay bana. İki yumurtam vardı biri çatlamış diğeri catlamayip kiste dönüşmüsDoğum kontrol hapı verdi bu ay full kullanacağım Mart ihtimali benim için başlamadan bitti. Ben bu kadar isterken ha bire aksiliklerin çıkması beni yıpratıyor. Olumlu olmaya çalıştikca... Neyse biraz üzgünüm paylaşmak istedim sizinle.
Bende bilmiyordumKizlar bugun bisey ogrendim. Bizim ultrasonda gorulen yumurtalarin icinde ovosit varmis (Turkcesi oylemi bilmiyorum). Bunlar ultrasonda gozukmuyor ve butun gozuken yumurtalarda yok. O yuzden mesela bende simdi bes tane yumurta olsa belki iki uc tanesindz ovosit cikicak. Va catlama dedimiz olayda bu ovositlerin yumurtadan cikmasi galiba orayi tam cozemedim
Hayırlısi olsunHepsi değildi tabii ki minik olanlarda vardı. En büyük 1,76 idi. Doktora üç kez gittim yumurtalıkların gayet güzel çalışıyor bir sorun yok dedi. Pco yok benim reglim düzenli (28 gün). İstanbul Anadolu yakasında özel hastaneye gidiyorum canım.
Dün de sanki tam pik degil gibiydi degil mi sadece koyulaşma vardı oyle hatirliyorum ,eger imkan varsa sen gün aşırı degerlendirmeye devam et doktora gidene kadar ,yumurtlama olsa da kacırmamis olursunOvulasyon bugun silik çıktı kizlar bu catladi mi demek yoksa o anlık bi lh dalgalanması miydi dun cok yoğun şeffaf sunen akintim vardi malum klomen bugun bitiyor ilac devam ederken yumurtlama olup biter mi
Ya akışına bırakmak ama öyle olmaz ki :) biz elimizden geleni yapıp öyle akışına bırakmalıyız bence :) aynen canım yaş da çok etkili. Ben de 30u dolduracağım yakında. Ama çikolata kisti sağolsun daha erken davranmam gerekiyor. Doktorlar evli değilken bile çocuk yap diyorlardıEşimde aynı kafada akışina birak diyor ,adam doğuştan rahatyaş geçiyor diye stres oluyorum bende ,39 olucam haziranda
Sen kaç yasındaydin canım
İnşallah inşallah canım hepimiz aminGelicez inşallah büyük patlamalarlasenden de hayırlı güzel sonuçlar bekliyorum inşallah
Başkan bugün temizlik yapicakti sanirim
Ay kız dur moral bozma hemenBilmeseydim dahz iydi bunu zaten epi topu iki yumurtam var
Adetim canım 4. Günüm. Vajinal ultrasonla baktı bu ay klomene başlayacaktık normalde. Kist görünce diğer adete erteledik mecburen.Bende bu sabah doktordaydim bende pek iyi şeyler duymadım ne yazik kipeki şuan adet misin ? Belki olmazsin olursanda arkadaşlarin dediği gibi adetle atılır inşallah
Bende bilmiyordumsaol canım
Hayırlısi olsun
Dün de sanki tam pik degil gibiydi degil mi sadece koyulaşma vardı oyle hatirliyorum ,eger imkan varsa sen gün aşırı degerlendirmeye devam et doktora gidene kadar ,yumurtlama olsa da kacırmamis olursun
Canım bugün bittim valla dip köşe ev temizledim daha yeni oturdum yemek yedimminseo ciğim topik başkanımız nerelerdesin topiği sahipsiz bizi sensiz koma bu ara bi sessizlik var buralarda zaten hayır olsun inşallah
Bir var bir yok canım :))Kizlar simdi ovü yapan dostlarımpik yani koyu iki çizgi gordugumuzde nasil bir degerlendirme calisması olmasi gerekiyor , sizler nasıl ilerliyorsunuz ?
Pik olunca ertesi gun mu catliyor bu yumişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?