- 12 Kasım 2013
- 2.486
- 4.258
- Konu Sahibi Dil-i bitab
11. Listeyi bitirdim.❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım ❤Dil-i bitab canim 12 liste de beni unutma ❤
Canim beni de ekle 12. Listeye daha oncede demistim ama hatırlatayım dedim :)3 AĞUSTOS - 12 AĞUSTOS ARASI
HZ YUNUS AS DUASI *11.*OKUMA LİSTESİ
HERKESE 100 TANE OKUYORUZ. 8 kişiyiz
- Dil-i bitab , Saliha✔
- V Vavin Arzu
- @HemDeliHemAsik Hanife
- nursevdi Nurseven✔
- Shokella Aslı
- @denizkaplan Yadigar
- ftmclk Fatma
- Oznurr26 Öznur ✔
- NOT:12.Listemize başlıyoruz. 11. LİSTEYİ BİTİRMEYENLER BİTİRİP BİLDİRİM YAPSIN HAK GEÇMESİN .
Tamm canin unutmadim ama bu listede cok eksik var ne zaman tamamlanirsa o zaman baslarizCanim beni de ekle 12. Listeye daha oncede demistim ama hatırlatayım dedim :)
Tamam canimTamm canin unutmadim ama bu listede cok eksik var ne zaman tamamlanirsa o zaman baslariz
Canım ben 11.listeye okumuştum bildirim yapmamışım ama 12yi hastalık gittikten sonra okuyabilirimV Vavin @denizkaplan @HemDeliHemAsik Shokella kizlar bitirebildiniz mi ftmclk sen mazeretlisin biliyorum
Tamma canimCanım ben 11.listeye okumuştum bildirim yapmamışım ama 12yi hastalık gittikten sonra okuyabilirim
Aşkımm benim 11 gün oldu hala mazeretim bitmediV Vavin @denizkaplan @HemDeliHemAsik Shokella kizlar bitirebildiniz mi ftmclk sen mazeretlisin biliyorum
Canim 10 gunu astigi icin ozur sayilir her namaz vakti abdest almak sarti ile namazini kilman ger ek irAşkımm benim 11 gün oldu hala mazeretim bitmedi
Tamam o zaman okurum canım 11 ve 12. Listelerim eksikti demi ?Canim 10 gunu astigi icin ozur sayilir her namaz vakti abdest almak sarti ile namazini kilman ger ek ir
Kuran okuyabilir sin bu duayi da tabi
12 ye daha basla ma dik canimTamam o zaman okurum canım 11 ve 12. Listelerim eksikti demi ?