- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Dil-i bitab yok kuzu ya ben onu unutmuşum ikisini birden okur bildirim yaparım kusura bakmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim haber verdiğin için sağolDil-i bitab yok kuzu ya ben onu unutmuşum ikisini birden okur bildirim yaparım kusura bakmayın
Hastalığım bittiğinde bitiririm 8. Listeyi de okurum canım bildirim yaparım
Shokella canim dediğin gibi 6. Liste için bildirim yapmamissin liste bu okuyup yazar misin1 HAZİRAN - 10 HAZİRAN ARASI
HZ YUNUS AS DUASI 6. OKUMA LİSTESİ
HERKESE 100 TANE OKUYORUZ. 12 kişiyiz
- H hayalalemiveben Melek
- Dil-i bitab , Saliha
- @Queen Amine
- V Vavin Arzu
- Rakika Hanife
- nursevdi Nurseven✔
- Shokella Aslı
- @denizkaplan Yadigar ✔
- K Khvekokusu20 Büşra
- ftmclk Fatma
- Oznurr26 Öznur NOT:6.Listemize başlıyoruz. 5. LİSTEYİ BİTİRMEYENLER BİTİRİP BİLDİRİM YAPSIN HAK GEÇMESİN .
Helal olsun canim❤❤Dil-i bitab kuzu benide kontrol eder misin 5 i okuduğumu hatırlıyorum ama 6 yı hatırlamıyorum bi bak bakalım bildirim yapmış mıyım ayın kaçında yapmışım haber wer olur mu ben 7 ve 8 i okuyorum şimdi toplam sayımız şuan 10 önceki listede 16 demi 3 kişi çıktı çnkü toplm 2600 tane okuycam diye hesaplıyorum bi düzeltir misin hak geçmesin kusura bakma sorumsuzluk oldu benimki biraz hakkını helal et
Canım 1100 tanr okudum şimdi 6. Listem bitti 7 ve 8. Listeyide bitirnce bildirim yaparım yine çok sağol tekrardanShokella canim dediğin gibi 6. Liste için bildirim yapmamissin liste bu okuyup yazar misin
Tamam canım Allah kabul etsin ❤ ❤Canım 1100 tanr okudum şimdi 6. Listem bitti 7 ve 8. Listeyide bitirnce bildirim yaparım yine çok sağol tekrardan
AminCanım tüm listeye okudum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin canım benim ❤ ❤ ❤8. Liste tamam saliham ❤
Amin canım ❤❤Kuzumm 7. Ve 8. Listem tamam allah kabul etsin
Tamam canım2 güne hallederim inşallah...