- 19 Nisan 2018
- 762
- 1.382
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Allah razı olsun canımm benimmm rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah1 HAZİRAN - 10 HAZİRAN ARASI
HZ YUNUS AS DUASI 6. OKUMA LİSTESİ
HERKESE 100 TANE OKUYORUZ. 12 kişiyiz
Canlarım bugüne kadar okuduğumuz duaları bu mübarek gecede dualayıp ismen hepinize dua edeceğim
- H hayalalemiveben Melek
Dil-i bitab , Saliha Queen Amine - V Vavin Arzu
- @HemDeliHemAsik Hanife
nursevdi Nurseven Shokella Aslı iki prensesin annesi Yadigar - @zeynoc17 Büşra
ftmclk Fatma Oznurr26 Öznur NOT:6.Listemize başlıyoruz. 5. LİSTEYİ BİTİRMEYENLER BİTİRİP BİLDİRİM YAPSIN HAK GEÇMESİN .
amin ecmain canımmAllah razı olsun canımm benimmm rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Allahım razı olsun canım senden. Dualarını ve dualarımızı kabul etsin inşallah . AminnFatma
duygu
ebru
Saliha
Özgün
tuğba
serpil
Betül
Hatice
Arzu
Aslı
Yasemin
merve
melek
ezgi
Betül
Hanife
nurseven
Rukiye
Nermin
Büşra
Hatice
Çiğdem
Zehra
aslı
Öznur
Yadigar
Melek
Hatice
Amine
Fatma
bugüne kadar katılanların listesi dualarımda olacaksınız
Canım beni bu listeden cıkar arkaşlarda bana okumasın Allah razı olsun canım11 HAZİRAN - 20 HAZİRAN ARASI
HZ YUNUS AS DUASI *7.*OKUMA LİSTESİ
HERKESE 100 TANE OKUYORUZ. 12 kişiyiz
- H hayalalemiveben Melek
✔ - 4 41EEEEE41 Ebru
✔ Dil-i bitab , Saliha Ronron77 Amine - V Vavin Arzu
- @HemDeliHemAsik Hanife
nursevdi Nurseven ✔ Shokella Aslı ✔ iki prensesin annesi Yadigar ✔ - @zeynoc17 Büşra
ftmclk Fatma ✔ Oznurr26 ✔ Öznur NOT:7.Listemize başlıyoruz. 6. LİSTEYİ BİTİRMEYENLER BİTİRİP BİLDİRİM YAPSIN HAK GEÇMESİN .6. LİSTEDE AMİNE ARKDAŞIMIZI EKLEMEYİ UNUTTUM GALİBA ONA OKUMAYANLAR 2 KEZ OKUYABİLİR Mİ?
inAllahım razı olsun canım senden. Dualarını ve dualarımızı kabul etsin inşallah . Aminn
A neden canımCanım beni bu listeden cıkar arkaşlarda bana okumasın Allah razı olsun canım
Cok yorgunum hak geçmesn müsait olunca yıne dönerim inşhA neden canım
am canım istediğin zaman katılabilir sinCok yorgunum hak geçmesn müsait olunca yıne dönerim inşh
Allah kabul etsin canım benim ❤❤❤Dil-i bitab saliha canim biraz geç oldu kusura bakma 6.listeyi tamamkadim. 7. Listeyi de bugün yarin bitiririm.
Amin canım Allah kabul etsin ❤❤Dil-i bitab salihacim 7. Liste de tamam. Rabbim dualarımızı tez zamanda yaşatsın hepinize inşallah
tamam canım haber vermn yeterli :)Dil-i bitab canım 2 güne 6. Listeyi bitireceğim haber veririm çok yoğun geçiyor şu ara