Gebeliğe Hazırlık Anne olmak çok istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gozdegkhn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
54
25
3
28
23 yaşındayım bir bebeğim olsun istiyorum ama olmuyo rabbim vermiştir bi zaman diyorum takmayım diyorum ama olmuyo

tedaviye baslaman gerekiyor. guzl bi klinikte basla. benim gibi baska doktorlarda zaman kaybetme

Doktora gittin mi? Herhangi bir sorun var mı yoksa sebepsiz mı? Yasin daha çok genç olur elbet sıkma canını
Gittim ama sıvı aldı rahimden temiz çıktı ultrasonla baktı temiz Rahim dedi adetin üçüncü günü gel dedi devlet hastanesine gittiğim için denk gelmedi haftaiçine

Hormon testi yapacaktır üçüncü günü gidersen ama bence sen soğan kürü yap bu arada. Rahim temizlenir. Bu sayede hamile kalan cok

Gittim ama sıvı aldı rahimden temiz çıktı ultrasonla baktı temiz Rahim dedi adetin üçüncü günü gel dedi devlet hastanesine gittiğim için denk gelmedi haftaiçine
Şükür herşeyin temiz cıkmış canım kendin takmıcaksın kafana aynı yaştayız bende senin gibiydim 2. Ayımda Allahım evlad nasip etti bana inşallah da sağ sağlim kucağıma alırım daha yeniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…