- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
- Konu Sahibi yamukprenses
merhaba arkadaşlar yine her ay regl olduğum gün yaşadığım sinir krizini yaşıyorum şuanda,yine hayal kırıklığı,yine umudun bitişi,yine acabalar...2010 mart ayında 4 aylık düşük yaptım arkadaşlar(bu hamilelik normal yoldan oldu)neyse kürtaj oldum,3 ay bekleme süremiz vardı,bu arada her ay düzenli adet oluyordum ve herhangi bişr sorun yoktu ancak 2011 şubat ayına kadar korunmadığımız halde hamile kalamadım.2 şubatta rahim filmi çekildi,çeken doktor herşey normal dedi ancak içim rahat etmedi ve ertesi ay antalyada çok ünlü bir doktora gittim filmi gösterdim.doktor tüplerde tıkanıklık var,ayrıca rehimde perde var dedi ve laparoskobi ve histereskobi yapalım dedi.nisan 2 gibide bu ameliyatları oldum.ilk ay zaten reglim çok gecikmeli geldi ama oldum;fakat haziran ayında klomen falan iğneler kullandım.adetlerim zamanında geliyor ancak azalma vardı,doktorada bu durumu dedim,acaba yapışıklık falan mı vardır dedim;doktorda şu an iğne vurulduğun tedavi olduğun için azalma olmuştur,bıraksak yine eskisi gibi olursun dedi,bu arada hamile kalamadım,ağustosta tamamen tedaviyi bıraktım,eylül ayında baya yoğun bir regl oldum ama kasım ayında yine çok az geldi,bugünde sabah hafif geldi ama peçeteyi zor kirletiyor,akşamın bu saati oldu hala birşey yok,akşamdan beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum,deliricem artık,yapışıklık olmasından çok korkuyorum,doktorum bu ameliyatlar sonrası tekrar rahim filmi çekmedi şimdi kafayı ona taktım,bu ay artık aşılama istiyorum ama sanırım tüm bunlardan önce tekrar rahim filmi çekilmek istiycem,tekrar aynı doktoruma devammı etmeliyim,diyelimki ettim bu doktor neden bana rahim filmi çekmedi,bu adetlerimin azalması normalmi,bilemiyorum arkadaşlar,gördüğünüz gibi kafam karmakarışık,cümleleri devrik kurmuş olabilirim,lütfen bana iki kelimede olsa yazın rahatlatın,benimle benzer durumlar yaşayanlar varmı,benim için ne önerirsiniz,ben anne olmadan ölmek istemiyorum,tek dileğim bu