• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma isteği hiç yok?

Songulumben

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
59
-13
6
30
Merhabalar
Bende anne olma isteği hiç olmadı cocukları sevmediğimden değil kendimi anne olarak hissedemiyorum ve bana cok tuhaf geliyor hiçbir zman hayalım de olmadı ve evlenmek istediğim birisi var gerçi oda cocuk istemiyor lakin onun ailesi baskı yapar dıye cok korkuyorum cok cocuklu bı aılede yetişmiş bu yuzden cok tedirginim ve ayrılmayı bile düşündüm sizce ne yapmalıyım?

Siz de istemiyorsanız o da istemiyorsa niye dert ediyorsunuz etrafı? İstemek kadar istememek de çok doğal. Kimseyi takmayın. Hayatınıza da karışmalarına izin vermeyin.

Merhabalar
Bende anne olma isteği hiç olmadı cocukları sevmediğimden değil kendimi anne olarak hissedemiyorum ve bana cok tuhaf geliyor hiçbir zman hayalım de olmadı ve evlenmek istediğim birisi var gerçi oda cocuk istemiyor lakin onun ailesi baskı yapar dıye cok korkuyorum cok cocuklu bı aılede yetişmiş bu yuzden cok tedirginim ve ayrılmayı bile düşündüm sizce ne yapmalıyım?
İki tarafta istemiyorsa ailelere laf düşmez ki belki isteyeceksiniz ama olmayacak ailelerin konusabilecegi bir konu değil bu. Kimseyi umursamayın ama evleneceğiniz kişiye de bu fikrinizi açık açık söyleyin asla istemiyorum diye ki sonra aranızda sorun yaşanmasın

Merhabalar
Bazıların illede anne olmak istiyorum demesi gibi istememek çok normal. Bu yAdırganacak şey asla değil. Yeğenim vefat edince yıllarca çocuk istemedim şimdi 2 kızım var İyiki varlar diyorum ama ben kendim zamanla istedim bunu zorla değil

Back